Να το πάρω το κορίτσι; ( LG 60PZ250)

Reaction score
1.458
Απάντηση: Να το πάρω το κορίτσι; ( LG 60PZ250)

Τις έχεις δει να παίζουν Γιώργο?Αξίζει η αγορά τους?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Kοίτα,το μάυρο τους δεν είναι και πολύ plasma ενώ προσωπικά έχω μια αλλεργία στο active 3d.
Πάντως 60άρα με 1500ε δεν βρίσκεται εύκολα,ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσεις ποτέ το 3d.

Ένα αντιπροσωπευτικό review της 950.
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1305795700
Προσοχή πάντως στο image retention καθότι τα τελευταία μοντέλα της είναι λίγο πιο ευαίσθητα αε αυτόν τον τομέα.

Reaction score
1.458

Το 3D πιστεύω πολύ σπάνια θα το χρησιμοποιώ,δε με ενδιαφέρει και τόσο.Με το μαύρο πιστεύω με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να μπορώ να τη φέρω στα μέτρα μου.Το image retention με προβληματίζει όμως.Το γράφουν και στο link με το review.
Θα πάρω σβάρνα τα μαγαζιά την Παρασκευή μήπως την πετύχω πουθενά και πάρω μια ιδέα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Γιώργο!:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Με το μαύρο πιστεύω με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να μπορώ να τη φέρω στα μέτρα μου.
Όχι δεν θα την φέρεις.
Βέβαια μιας και το μαύρο εξαρτάται πάρα πολύ απ τις συνθήκες θέασης το πιθανότερο είναι να μην αντιληφθείς διαφορά σε σχέση με το τι είχες μέχρι τώρα ή να σου φανεί και καλύτερη.
Είναι μια plasma που lcdιζει λόγω φωτεινότητας.

Reaction score
1.458

Τι έγινε ο φίλος?Ακόμη περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό!

Νέες παραλαβές για pz250 & pz950 στις τιμές χώμα από 25/9 και μετά πλέον!
Αυτό μου είπαν σε επικοινωνία που είχα με κατάστημα ηλεκτρονικών.

Reaction score
1.458

Τελικά έκλεισα προβολέα οπότε δεν αλλάζω την Sharp μου!:116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.067

Για μολόγα τα όλα Λεωνίδα.......

Reaction score
0
Μήπως 5 μήνες μετά το τελευταίο post έχουμε κάποιο νέο;

Αγόρασε κανείς 60άρα LG; Αν ναι θα ήθελα εντυπώσεις, το σκέφτομαι και εγώ να την πάρω.

Ενδιαφέρομαι μόνο για ταινίες HD και video games που και που, σπάνια θα βλέπω τηλεόραση.

Αυτή την στιγμή έχω έναν προβολέα Epson TW-600, HD ready. Αξίζει να πάω σε τηλεόραση Full HD ή να περιμένω να πέσουν και άλλο οι τιμές; Ο προβολέας δεν έχει γράψει ούτε 1.000 ώρες (από τις 3.000 που προτείνει η εταιρεία).

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.422

Γιατί TV και όχι βιντεοπροβολέας;

Reaction score
0
Έχω ήδη προβολέα (Epson TW-600).

Θα προτιμούσα προβολέα 3D αλλά υπάρχει πρακτικό πρόβλημα.

Αυτή την στιγμή η διάταξη του χώρου δεν είναι και η καλύτερη. Θέλω να αλλάξω διαρρύθμιση για να ανοίξει λίγο ο χώρος, να συμμαζευτούν τα καλώδια και να βάλω σε βάσεις τοίχου τα ηχεία.

Αν βάλω το πανί στην θέση που θέλω να βάλω την τηλεόραση τότε ο προβολέας θα είναι ακριβώς πάνω από το καλοριφέρ (1μ πιο πάνω), φοβάμαι μήπως γεράσει πιο γρήγορα η λάμπα από την υπερθέρμανση.

Επιπλέον ο τοίχος στο σημείο που θα μπει η τηλεόραση κάνει εσοχή περίπου 25-30 πόντους σε σχέση με την κολόνα και το δοκάρι. Η 60" και τα ηχεία χωράνε στην εσοχή και θα κρύβονται και τα ηχεία 25-30 πόντους εντός της εσοχής.
Το πανί δεν χωράει στο πλάτος στην εσοχή οπότε θα χάσω 25-30 πόντους απόσταση. Αυτή την στιγμή είμαι περίπου στα 3μ από το πανί και έχω εικόνα 80" (100" στα 4/3, ωφέλιμες 80" στις ταινίες 16:9), αν μου έρθει στα 2.70 θα μου φανεί κάπως ;-)

Η τηλεόραση παίζει επιπλέοη και ματρόσκες οπότε δεν θα χρειάζεται να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή. Χωρίς το ανεμιστηράκι του προβολέα και τον υπολογιστή θα απολαμβάνω πιο αθόρυβες προβολές.

Επειδή ο προβολέας μου δεν είναι ούτε HD ούτε 3D είπα να ψάξω σιγά σιγά για αντικαταστάτη, οπότε μάλλον θα αντικαταστήσω τον προβολέα με τηλεόραση.

Reaction score
0

Εγω την πηρα τη συγκεκριμενη και παρλαμβανω αυριο (LG 60PZ250)..Ηθελα value for money στις 60" αυστηρα..και νομιζω οτι στα 1000ευρο ειναι η καλυτερη επιλογη...

Reaction score
152

τρεχει προσφορα για μελη απο το Πλαισιο στα 999,κατι για αυτη την τβ...
αλλοι στα ιδια και περισσοτερα παιρνουν 40ρα λεντ.....

Reaction score
0

Αυτο λεω και εγω!! Μα ειναι δυνατον να εχεις χωρο και να παρεις μια μικροτερη?!!!Ασε που η εικονα της λεντ τουλαχιστον οσες ειδα..μου φανηκε πολυ ψευτικη,πλαστικη..δεν ξερω πως να τη χαρακτηρισω!!!

Reaction score
0

Να σε ρωτησω κατι φιλε Spilegou?
Απο που ακουσες οτι υπαρχει αυτη η προσφορα για τη συγκεκριμενη για τα μελη του σαιτ?
Πηρα τηλ στο πλαισιο Ευκαρπιας Θεσ/κη και δε γνωριζει κανεις τπτ? Μηπως ξερουν και κανουν τους χαζους?

Reaction score
152

news letter μου ηρθε....
πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.189
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe