Νεα...εργαλεια!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Ε, μετα απο "νεα" ηχεια δεν πρεπει να σκεφθουμε και ΝΕΑ εργαλεια που θα τα βοηθησουν να ζωντανεψουν; Ηδη, απο τις πρωτες ακροασεις εγινε φανερο ο,τι ο πολυκαναλος τα κανει να "φωναζουν" δυνατα (πολυ δυνατα) αλλα κατι τους λειπει. Οπως ειπε και η (μουσικοδασκαλα) νυφη μου "ακουγονται μουντα", αν και προσθεσε "ισως ομως να ειμαστε συνηθισμενοι απο στερεοφωνικα να ακουμε "χρωματισμενα" οποτε το αχρωματιστο να το θεωρουμε ως "μουνταδα", ελλειψη χρωματος και ζωντανιας" (σωστη μου φαινεται!). Εχοντας αποψη απο την ολιγη ακροαση με ξεχωριστους ενισχυτες στον πρωην ιδιοκτητη τους, μου μπηκε το "σαρακι" για νεα (και...φθηνη!) αγορα ενισχυτικων.
Ετσι, περιμενω ιδεες για αγορα ενος προενισχυτη μινιμαλ (τσ τσ τσ!) σχεδιασης, περιορισμενων εισοδων (βασικων, ητοι: cd, phono,aux) χωρις πολλα λαμπακια ΑΛΛΑ πολυ καλης αποδοσης, που να ταιριαζει τεχνικως με την πληθωρα των τελικων της αγορας. Για τελικο, νομιζω οτι ενας 200αρης ανα καναλι θα ειναι οτι πρεπει (μην το παρακανουμε ). Φυσικα δεν λεμε οχι σε μεταχειρισμενα (οποτε αποκλειονται αι λαμπες!) αρκει να εχουν ακομη ψωμι (για καμια 10ετια, μετα....).
Οπως καταλαβαινετε η βασικη...ερωτηξις ειναι περι του μινιμαλιστικου προενισχυτακου, οποτε ειμαι ολος ears, εεε συγγνωμην, αυτια!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Απάντηση: Νεα...εργαλεια!

Με τοσα λιγα.........παρε τρανζιστορακι:142::142::142:

Να πουμε γυρω στο 1000αρικο?
Αμα θες phono ενσωματωμενη θα δυσκολευτεις λιγο.
Harman Kardon 990 θα το σκεφτοσουνα?2Χ180 WRMS/8,πολλες εισοδοι,δεχεται ψηφιακο σημα,εχει phono MM/MC.
Ολα μαζεμενα.Αν αγοραζα σημερα θα ηταν πρωτη μου επιλογη

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.648

τίποτα σε άις? σε χύπεξ? σε κλαςντε τε?

ένα τοιούτο αν πάρεις, με ένα μετασχηματιστάτο προ στάδιο θα είσαι αρχηγόπουλος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.648

επίσης, πάνε μια βόλτα εδώ να δεις τι χαρακτήρας άις είσαι.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

ένα τοιούτο αν πάρεις, με ένα μετασχηματιστάτο προ στάδιο θα είσαι αρχηγόπουλος.
Κινεζικα ομιλεις και καθαρισε τη θεση σου μη φας καμια στερηση...εξοδου:135: Οσο για το...άις τυπος, ειναι καιρος που δεν τρωω πια βελανιδια (αλλα κατι χυλοπιττες, αλλο πραμα!)

Να διασαφηνισω: προπορευεται ο τελικος προς δοκιμη επι και δια του προενισχυτου του πολυκαναλου!

Reaction score
1.861

Γιατρέ βοήθα.

Τι είν'ετούτο?

Που το βρίσκουμε?

Πόσο κάνει?

Σε τι θα μας βοηθήσει?

Αυτό που ακούσαμε στον Κοτσίδη είχε μέσα τέτοιο?

Τουλάχιστον άμα λέμε ότι δε μας αρέσουν τα κλας ντε να έχουμε δοκιμάσει τα πάντα πρώτα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Δωσε ονοματεπωνυμο

Μην μιλας σαν τον Πετερμενη(για να του παρεις λεξη χρειαζονται βασανιστηρια)

D

Deleted member 23222

Guest

επίσης, πάνε μια βόλτα εδώ να δεις τι χαρακτήρας άις είσαι.
Sorry αλλά αυτά τα τέστ συνήθως χρεώνουν υπηρεσίες κινητού...έχω πικρή εμπειρία...

Reaction score
3.987

Αφου ειναι ευκολα...οσα πιο λιγα γινεται (για ΠΟΛΥ καλη αποδοση - τελευταια αγορα του ειδους θα ειναι εξ αλλου!)

Τι ηχεία θα οδηγήσουν?

Reaction score
3.987
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεα...εργαλεια!

Ά, μπράβο, κάπου τόχες γράψει...

Το φθηνότερο σετ που έχω δοκιμάσει σπίτι μου, πάει στα 2κ.

Προ μίνιμαλ σχεδίασης με τροφοδοτικό μπαταρίας κ τελικός τάξη Α 100 Wατάκια - πάρε νάχεις!

Άν κάνεις υπομονή κ 100 χλμ, μπορείς νάρθεις να τ' ακούσουμε.

Τίποτις άλλο δεν δύναμαι!!!:142:

ΥΓ. Από Δευτέρα θάμαι πάλι κοντά σας!!!!
Κάπου θα πάμε με το Βλασσούκο γιά μπύρες....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεα...εργαλεια!

Ά, μπράβο, κάπου τόχες γράψει...

Το φθηνότερο σετ που έχω δοκιμάσει σπίτι μου, πάει στα 2κ.

Προ μίνιμαλ σχεδίασης με τροφοδοτικό μπαταρίας κ τελικός τάξη Α 100 Wατάκια - πάρε νάχεις!

Άν κάνεις υπομονή κ 100 χλμ, μπορείς νάρθεις να τ' ακούσουμε.

Τίποτις άλλο δεν δύναμαι!!!:142:

ΥΓ. Από Δευτέρα θάμαι πάλι κοντά σας!!!!
Κάπου θα πάμε με το Βλασσούκο γιά μπύρες....
Ως...γνωστον (;) ειμαι Λαρ΄σινος, οποτε δεν ειναι μονο 100 τα χλμ. Ευχαριστω παντως (μπυρες τωρα που βγαινουν τα νεα κρασια προς δοκιμη;:135:)

Ειδα ενα ψηφιακο σετακι (προ+τελ) της project, πολυ ...συμπαθητικο που οδηγουσε πολυ καλα κατι ηχεια ιδιοκατασκευης (100/καν). Ενω προταθηκε και ο Vincent 996 (μονομπλοκια των 125β) περι τα 700€. Ισως σε μεταχειρισμενο και σ΄αυτα τα λεφτα κατι καλυτερο (αλλα ποσο αξιοπιστο;);

Reaction score
4.514

Βαγγελη αν ψαξεις στις αγγελιες θα βρεις εξαιρετικα ενδιαφερουσες περιπτωσεις. Και μιας και ειναι της μοδας, καπου ειδα Krell S-300i στα 1.600 ευρω ολοκληρωμενος, 150 βατ στα 8 ομ και 300 στα 4. Επισης ο Δημοκηδης εδινε τον Xindak στα 500 ευρω, ολοκληρωμενος, αν δεν κανω λαθος βγαζει 2Χ120 αλλα ψαξτο.

Αν μπορεσεις καποιον να τον παρεις στο σπιτι και να τον δοκιμασεις θα ειναι οτι καλυτερο. Βεβαια αν εχεις υπομονη και ψαξεις σιγουρα θα βρεις πολυ ενδιαφερουσες περιπτωσεις.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Όντως κάτι Krell 400 και 300 κυκλοφορούν σε χώμα τιμές στα μεταχειρισμένα.
Επίσης σε τιμή χώμα αναλογικά με αυτό που παίρνεις κυκλοφορεί αυτός (ή ο μικρότερος με τα 500άρια).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117