- Reaction score
- 27.285
Re: Απάντηση: Re: Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ - ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΚΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΙ "ΨΑΓΜΕΝΟΙ¨ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ? ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.Το πρόβλημα δεν είναι το αν υποστηρίζουμε τη μόδα ή όχι, αλλά το ότι οι 9 στις 10 που θα την υιοθετούσαν δε θα είχαν τα προσόντα για τέτοια εμφάνιση.
Τώρα να σου απαντήσω σε πιο προσωπικό επίπεδο.
Κατατάσσω τους ανθρώπους σε ομάδες. Κάθε ομάδα έχει ορισμένα χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα ένας φίλος μπορεί να είναι πολύ καλός συνομιλητής, αλλά να μην "ταιριάζει" σε ένα περιβάλλον που θες να επισκεφτείς.
Άλλος μπορεί να είναι παντρεμένος και να μη μπορεί να ακολουθήσει μια βραδινή έξοδο.
Για κάθε δραστηριότητα μου λοιπόν, έχω κάποια κριτήρια επιλογής παρέας, για να υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Αντίστοιχα βγάζω τον εαυτό μου έξω από ομάδες που ασχολούνται με ποδόσφαιρο, διασκεδάζουν σε μπουζούκια, είναι διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων κλπ :138:
Ερχόμενος στις γυναίκες τώρα... για κάθε περίσταση υπάρχει και η ανάλογη γυναίκα. Θα συνόδευα κάποια ντυμένη σύμφωνα με την προαναφερθείσα μόδα, αν πήγαινα σε ένα prive party ή σε ένα πιο εκκεντρικό club. Δε θα πήγαινα για καφέ στο Θησείο, ούτε σε επαγγελματικό συνέδριο.
Η πρόκληση είναι σχετική και εξαρτάται από το χώρο και τον περίγυρο. Το μπικίνι στην παραλία είναι φυσιολογικό, αλλά στην πόλη θέαμα.