Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Reaction score
27.285
Re: Απάντηση: Re: Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Το πρόβλημα δεν είναι το αν υποστηρίζουμε τη μόδα ή όχι, αλλά το ότι οι 9 στις 10 που θα την υιοθετούσαν δε θα είχαν τα προσόντα για τέτοια εμφάνιση.

Τώρα να σου απαντήσω σε πιο προσωπικό επίπεδο.
Κατατάσσω τους ανθρώπους σε ομάδες. Κάθε ομάδα έχει ορισμένα χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα ένας φίλος μπορεί να είναι πολύ καλός συνομιλητής, αλλά να μην "ταιριάζει" σε ένα περιβάλλον που θες να επισκεφτείς.
Άλλος μπορεί να είναι παντρεμένος και να μη μπορεί να ακολουθήσει μια βραδινή έξοδο.
Για κάθε δραστηριότητα μου λοιπόν, έχω κάποια κριτήρια επιλογής παρέας, για να υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Αντίστοιχα βγάζω τον εαυτό μου έξω από ομάδες που ασχολούνται με ποδόσφαιρο, διασκεδάζουν σε μπουζούκια, είναι διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων κλπ :138:
Ερχόμενος στις γυναίκες τώρα... για κάθε περίσταση υπάρχει και η ανάλογη γυναίκα. Θα συνόδευα κάποια ντυμένη σύμφωνα με την προαναφερθείσα μόδα, αν πήγαινα σε ένα prive party ή σε ένα πιο εκκεντρικό club. Δε θα πήγαινα για καφέ στο Θησείο, ούτε σε επαγγελματικό συνέδριο.
Η πρόκληση είναι σχετική και εξαρτάται από το χώρο και τον περίγυρο. Το μπικίνι στην παραλία είναι φυσιολογικό, αλλά στην πόλη θέαμα.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ - ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΚΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΙ "ΨΑΓΜΕΝΟΙ¨ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ? ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

Reaction score
1.213
Και έρχεται η επόμενη ερώτηση. Εσείς κύριοι που τόσο πολύ υποστηρίζετε αυτή τη μόδα (?) θα συνοδεύατε μια κοπέλα που θα ήταν ντυμένη έτσι?

"Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα"!
θα σου απαντησω σε αυτο ευθυς αμεσως....:137:

Οσο προκλητικοτερα ντυνεται μια γυναικα τοσο πιθανοτατα μεγαλωνει η απειλη και τα πειραγματα απο τους επιδοξους μνηστηρες.Πιθανοτατα να προκαλεσει και χλευαστικα χαμογελακια απο αρρενες και τις συνοδους τους τα οποια (στην περιπτωση φυσικα που η γυναικα ειναι πραγματικα εντυπωσιακη και αναλογων προσοντων ) ειναι ουσιαστικα ''οσα δεν φθανει η αλεπου'' ..
Την περιπτωση ''τι θα πει ο κοσμος '' την παραβλεπω γιατι πιστευω πραγματικα οτι καποιος θα επρεπε να ειναι τελειως υπερανω απο τετοιες π@ (οχι ευκολο βεβαια ) , κοινως να μην του καιγεται καρφι.

Οποτε μενει η πρωτη περιπτωση και ο καθε ενας αναλογα με τα προσοντα του κανει τα κουμαντα του.
Η να το πω αλλιως...αν εισαι δυο μετρα , εχεις χερι σαν μπουρι σομπας ,βλεμμα γ@ , και εχεις κανει και καμμια 20 χρονια καρατε (προαιρετικα αυτο ) τοτε μπορεις να την κυκλοφορησεις ολογυμνη στο πιο ιν /πολυπληθες κλαμπ της πολης και κανεις να μην βγαλει αχνα...:142:

Reaction score
40
Απάντηση: Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Αυτό τώρα τι είναι νέα μόδα? αμάν δεν θα ήθελα να δω κανέναν με καλσόν ανδρικό :121::143:

και μην ρωτήσει κανείς αν τον ''κυκλοφορούσα'' γιατί η απάντηση είναι ναι......:131::404:Ρατσίστρια δεν είμαι χε χε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.119
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead