Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Reaction score
1.213
Ά Επί τούτου έχω όμως και μια ερώτηση εντός-εκτός θέματος, όποιος θέλει μπορεί να τη διαβάσει...

Στην Ιαπωνία έχουνε λαθρομετανάστες;
Σε λιγο θα χουν...:142:

Θελετε να σας στειλω τιποτα απο κει.. ???

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Ανηψουδι κανε κρατει μεχρι το νεο ετος - θα παμε να φαμε το...εφ΄απαξ:135::135::135:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ώχ! Ώχ! θα μας μάθουν και οι Ιάπωνες!!!!:142::142::142:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ώχ! Ώχ! θα μας μάθουν και οι Ιάπωνες!!!!:142::142::142:
ΙαπωνΕΣ;;;:111:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.725

Έχει έρθει αυτή η μόδα στην Ελλάδα δεν το μάθατε?
Έλενα Βέντη τραγουδίστρια (λέει...:108:) και στυλίστρια των ρούχων της :131::142:

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ .....
Τι σου έκανε η Έλενα βρε Fedra;
Τουλάχιστον δεν το παίζει φίρμα (τραγουδίστρια), ξέρει μέχρι που φτάνει.
Μου έχεις κράξει όλες τις φίλες... :107:

Reaction score
1.845

... Επί τούτου έχω όμως και μια ερώτηση εντός-εκτός θέματος, όποιος θέλει μπορεί να τη διαβάσει...

Στην Ιαπωνία έχουνε λαθρομετανάστες;
Απ' όσο ξέρω έχουν. Αλλά εκεί η αστυνομία φυλάει τον κόσμο και όχι τα σπίτια των βουλευτών, νυν και πρώην, των "επιφανών" ανδρών, πχ, γνωστών δημοσιογράφων, και διαφόρων άλλων "σημαντικών" ατόμων, μη :419: (ξεράσω).

... Μου έχεις κράξει όλες τις φίλες...
Όπως λέμε, φίλοι φίλοι, σου "δροσίζω" το καντήλι;

Reaction score
6
Έχω μείνει άφωνη από τις απαντήσεις !

Και έρχεται η επόμενη ερώτηση. Εσείς κύριοι που τόσο πολύ υποστηρίζετε αυτή τη μόδα (?) θα συνοδεύατε μια κοπέλα που θα ήταν ντυμένη έτσι?

"Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα"! :142::142:

Reaction score
1

Ναι θα την συνόδευα , μόνο και μόνο για να λένε οι άλλοι μ@λ@... "ρε τον Μ@λ@.."

Reaction score
1.845

Νομίζω Μυρτώ παίρνεις σοβαρά κάποιες τοποθετήσεις χιουμοριστικές. Δεν θέλω να πω ποιων μελών, εγώ ρουφιάνος δεν είμαι! :119:
Όχι φυσικά, Αυτές τις γυναίκες δεν τις συνοδεύεις, περιμένεις να τις πάει ο συνοδός για ύπνο και περνάς για ένα τελευταίο "ποτό". :125:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Νομίζω Μυρτώ παίρνεις σοβαρά κάποιες τοποθετήσεις χιουμοριστικές. Δεν θέλω να πω ποιων μελών, εγώ ρουφιάνος δεν είμαι! :119:
Όχι φυσικά, Αυτές τις γυναίκες δεν τις συνοδεύεις, περιμένεις να τις πάει ο συνοδός για ύπνο και περνάς για ένα τελευταίο "ποτό". :125:
Ώπα, ώπα!! Αυτό είναι το κακό με τον γραπτό λόγο!
Έλλειψη ήχου και εικόνας!

Όταν τα έγραφα χαμογελούσα!!!!! Έλεγα μέσα μου "Ναι καλά!! Όλοι άνετοι το παίζουν!! Για να δούμε." ... αλλά πάντα με αυτό το πονηρό χαμόγελο του "τώρα σε έπιασα"!!!

Είναι ποτέ δυνατόν να πάρω στα σοβαρά αυτά όταν σε μένα αρέσει η "άννα γούλα"??:143::143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.725
Απάντηση: Re: Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Εσείς κύριοι που τόσο πολύ υποστηρίζετε αυτή τη μόδα (?) θα συνοδεύατε μια κοπέλα που θα ήταν ντυμένη έτσι?
Το πρόβλημα δεν είναι το αν υποστηρίζουμε τη μόδα ή όχι, αλλά το ότι οι 9 στις 10 που θα την υιοθετούσαν δε θα είχαν τα προσόντα για τέτοια εμφάνιση.

Τώρα να σου απαντήσω σε πιο προσωπικό επίπεδο.
Κατατάσσω τους ανθρώπους σε ομάδες. Κάθε ομάδα έχει ορισμένα χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα ένας φίλος μπορεί να είναι πολύ καλός συνομιλητής, αλλά να μην "ταιριάζει" σε ένα περιβάλλον που θες να επισκεφτείς.
Άλλος μπορεί να είναι παντρεμένος και να μη μπορεί να ακολουθήσει μια βραδινή έξοδο.
Για κάθε δραστηριότητα μου λοιπόν, έχω κάποια κριτήρια επιλογής παρέας, για να υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Αντίστοιχα βγάζω τον εαυτό μου έξω από ομάδες που ασχολούνται με ποδόσφαιρο, διασκεδάζουν σε μπουζούκια, είναι διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων κλπ :138:
Ερχόμενος στις γυναίκες τώρα... για κάθε περίσταση υπάρχει και η ανάλογη γυναίκα. Θα συνόδευα κάποια ντυμένη σύμφωνα με την προαναφερθείσα μόδα, αν πήγαινα σε ένα prive party ή σε ένα πιο εκκεντρικό club. Δε θα πήγαινα για καφέ στο Θησείο, ούτε σε επαγγελματικό συνέδριο.
Η πρόκληση είναι σχετική και εξαρτάται από το χώρο και τον περίγυρο. Το μπικίνι στην παραλία είναι φυσιολογικό, αλλά στην πόλη θέαμα.

Reaction score
1.845

... Αντίστοιχα βγάζω τον εαυτό μου έξω από ομάδες που ... διασκεδάζουν σε μπουζούκια ...
Και είχα την ελπίδα να πάμε παρέα στην Έλενα! :414:
Ε να.....Αυτές τις κακές συνήθειες να μην είχες ...
:119: καλό ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.725
Απάντηση: Re: Νεα μοδα στην Ιαπωνια !! Αντε με το καλο να μας ερθει γρηγορα !!!!!

Ε να.....Αυτες τις κακες συνηθειες να μην ειχες.....:114::114::127:
Κι εσύ Βρούτε; :137:

Καλύτερα ειλικρινής παρά PRίδης...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.725

Και είχα την ελπίδα να πάμε παρέα στην Έλενα! :414:
Για καταστάσεις decadence είμαι μέσα! Όταν τα μπουζούκια τα παίρνουν στα σοβαρά είμαι αντίθετος.:144:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.725

Βγαλε τα γυαλια ρε!:107:
Δε γίνεται, θα στραβωθώ από τη λάμψη! :145:

Reaction score
1.845

Δε γίνεται, θα στραβωθώ από τη λάμψη! :145:
Τσίμπα τότενες ένα δωράκι

(κάνουν και για ζητιανιά) :414:

Reaction score
27.285
Έχω μείνει άφωνη από τις απαντήσεις !

Και έρχεται η επόμενη ερώτηση. Εσείς κύριοι που τόσο πολύ υποστηρίζετε αυτή τη μόδα (?) θα συνοδεύατε μια κοπέλα που θα ήταν ντυμένη έτσι?

"Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα"! :142::142:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ROOF GARDEN GRAN BRETANE ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΙ-ΨΥΡΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ 100 ΜΕΤΡΑ. ΤΣΕ ΒΑΛΕ....ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΩΝ Η ΚΑΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ. (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ). ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead