Νεος στο αντικειμενο

Reaction score
0
Καλησπερα, σαν νεος στον χωρο της δορυφορικης θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις! Καταρχας θελω να μαθω αν υπαρχουν ελευθερα καναλια HD και αν θα μπορεσω να τα δω στην τηλεοραση μου μεσω συνδεσης component, η αυτο ειναι εφικτο μονο μεσω hdmi? Επεισης θελω να μαθω ποιοι ειναι οι καλοι δορυφοροι βαση ποιοτητας και ποσοτητας καναλιων, διοτι το πιατο μου θα ειναι σταθερο και οχι περιστρεφομενο, καποιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παρω μηχανισμο περιστροφης γιατι οι δυο καλοι δορυφοροι ειναι στις ιδιες μοιρες hotbird και καποιος αλλος, δεν τον θυμαμαι! Και επεισης θα θελα την γνωμη σας για αυτον τον δεκτη Humax PR-HD1000! Ευχαριστω και συγνωμη για το αφελες των ερωτησεων αλλα ειμαι πανασχετος! Ο δεκτης θα συνδεθει στην sony kdf a11, hd ready tv! :roll:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ναι υπάρχουν ελεύθερα κανάλια hd.

Ναι τα βλέπεις και με component

Ναι ο humax είναι καλός αλλά πάρε τον 2000 γιατί ο 1000 είναι του Γερμανικού Premiere και δύσκολα θα "αναβαθμίζεται"...

Εδώ θα δεις όλα τα hd κανάλια:

http://gr.kingofsat.net/hdtv.php

Reaction score
1
Απλά να συμπληρώσω, πως οι 2 ...καλοί δορυφόροι (HotBird& Astra) δεν είναι στις ίδιες μοίρες (13° & 19°), απλά λαμβάνονται με δύο LNB τοποθετημένα δίπλα δίπλα σε ειδική βάση, με το σταθερό (και όχι ...κινητό) κάτοπτρο που θα έχεις!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv