Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 307
Τελικά τι έγινε, το τεύχος του Μαρτίου κυκλοφόρησε?
Το πήρε κανένας?
Το πήρε κανένας?
ούτε εδώ έχει φτάσει τίποτα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΝΙΑΤΣΟΣ said:Eχει αγοράσει κανείς το 3 τεύχος;
Στα περίπτερα γύρω από Ομόνοια δεν υπάρχει κάτι
Μιχάλη, δεν ξέρω ποιά μηχανήματα εννοείς σοβαρά, αλλά εάν είναι σοβαρό ένα μηχάνημα, δεν συνεπάγεται ότι είναι σοβαρό και το review του.mixalis kanakakis said:τουλαχιστον διαβαζουμε και κανα review για σοβαρο μηχανημα....
ΟΚ,ας μην το γενικεύουμε όμως. :|Κώστας Κόγιας said:Μιχάλη, δεν ξέρω ποιά μηχανήματα εννοείς σοβαρά, αλλά εάν είναι σοβαρό ένα μηχάνημα, δεν συνεπάγεται ότι είναι σοβαρό και το review του.mixalis kanakakis said:τουλαχιστον διαβαζουμε και κανα review για σοβαρο μηχανημα....
Πολύ καιρό είχα να συμφωνήσω σε κάτι με τον φίλο Κώστα..............επιτέλους!Κώστας Κόγιας said:Μιχάλη, δεν ξέρω ποιά μηχανήματα εννοείς σοβαρά, αλλά εάν είναι σοβαρό ένα μηχάνημα, δεν συνεπάγεται ότι είναι σοβαρό και το review του.mixalis kanakakis said:τουλαχιστον διαβαζουμε και κανα review για σοβαρο μηχανημα....
g.kar said:Εγώ δεν τα έχω με τους Ελληνες reviewers και θέλω να πιστεύω ότι οι Ελληνες είναι πολύ καλύτεροι από τους ξένους.
Απλά οι ξένοι reviewers έχουν στην διάθεσή τους μια άριστη τεχνική υποστήριξη από μια ολόκληρη ομάδα συνεργατών που δουλεύουν ειδικά γι αυτούς.
Εδώ στην Ελλάδα οι reviewers τα κάνουν όλα μόνοι τους.