- Reaction score
- 0
Απάντηση: Νεο περιοδικο- Hi Fidelity
edit, λόγω δεύτερης σκέψης, πιό ψύχραιμης
edit, λόγω δεύτερης σκέψης, πιό ψύχραιμης
Έχεις καβαλήσει το καλάμι, από σεβασμό στον Αντρέα το έσβησα το ποστ μου.Όταν μιλάει ο RDoherty, η τουμπέκα είναι μία σώφρων τακτική.
Ούτε που κατάλαβες τι εννοώ - όχι πως εκπλήσσομαι.
Όταν μιλάει ο RDoherty, η τουμπέκα είναι μία σώφρων τακτική.
Δεν αναφέρθηκα στα γραφόμενά σου - δεν υπήρχε λόγος αλλωστε.
Κι εγω σ'αγαπω:cool_8:Η παρότρυνση για τουμπέκα απευθυνόταν στον Ανδρέα..
Όχι και κρατάνε...Φιλε μου , το προ αρκετων ετων Stereophile μαλλον θα πρεπει να το ξεχασεις. Το εφαγε κι αυτο η "μαρμαγκα" της διαφημισης...Η αξιοπιστια και αντικειμενικοτητα του καταβροχθιστικαν απο τα δισελιδα των διαφημιζομενων...Ριξε μια ματια στους ετησιους πινακες καταταξης και θα βγαλεις πολλα και ενδιαφεροντα συμπερασματα ! Για την ωρα τα μονα που "κρατανε" ακομα ειναι το Τ.A.S και το Hi-Fi+ απο Αγγλοφωνα...
Άμα πάρω και μαζέψω το τι π@π@ριες έγραψαν οι παραπάνω έγκριτοι και "γνωστες του αντικειμενου με ηθος και παιδεια" μόνο τον πρώτο χρόνο λειτουργείας του περιοδικού θα γελά και το παρδαλό κατσίκι. Ο ένας από τους δύο "έγκριτους" σε κάθε τεύχος αλλάζει την γνώμη του για τα TD12. Μία είναι εύκολο φορτίο και μία όχι. Την μία θέλουν 50 "καλά βάττ" και στο επόμενο θέλουν 100 και στο επόμενο τα οδηγεί με SET.Οσο για το δικο μας το Hi Fidelity θεωρω οτι ειναι μια φιλοτιμη προσπαθεια απο ανθρωπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγαπουν το χωρο και δεν βγηκαν να κανουν "αρπαχτη" . Αξιζουν την ανοχη των αναγνωστων μεχρι να καταφερουν κι αυτοι να οργανωσουν τα της εκδοσεως καλυτερα και να μπορεσουν να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ στον ανηλεη πολεμο που υφιστανται απο το γνωστο εκδοτικο κατεστημενο και τους πεμπτοφαλαγγιτες τους. Ειδικα ο Παναγοπουλος κι ο Μαρκουλης ( χωρις να υπολειπονται κι οι υπολοιποι συντελεστες ) ειναι γνωστες του αντικειμενου με ηθος και παιδεια. Εχουν παθος και αγαπη για την ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ , πραγμα που αλλωστε νομιζω οτι μας συνδεει ολους.
Καποιοι ΑΛΛΟΙ μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ τοσα χρονια και στη πρωτη ευκαιρια ξεπουληθηκαν στων "μεγαλοεκδοτων" το γιουσουρουμ για ενα κουστουμ...
Και όχι μόνο.... :happy_2:Δημητρη, διαβασε την εβδομη σειρα απο το κειμενακι...
Πάμε όλοι μαζί το ρεφραίν:
Και φούμα-φούμα
στα βοτσαλάκια ...
Thought so! Το γνωστό "δεν ξενερώνουμε ποτέ"! :happy_5:D: all of the above.