Νεο HDX BD-1

Reaction score
0

HDX BD-1 Features and Specifications
Powered by HDX Voir, for user-friendly interface.
Convenient playback of retail Blu-ray and retail DVD Discs. *
Supports playback of full Blu-ray structures from over network or internal/external hard drive.
Playback of video, music, photos from any media source.
Internet browsing with wireless Bluetooth desktop support.
BT and Usenet Client.
Auto-sensing Upnp server support (works with twonkymedia, tversity, yazsoft playback etc)
Fanless design, efficient heat dissipation through 100% high quality aluminum casing.
Easy hard drive installation, without unscrewing.
Smallest footprint of 17x16x5cm
* Require external bluray or dvd rom, purchase separately.
HARDWARE SPECIFICATION
Chipset:
Sigma Designs SMP8642, 667MHz CPU with floating point coprocessor.
Memory:
1GB DDR2 DRAM
1GB NAND Flash
1GB internal flash drive (for BDLive or other content)

Audio/Video Outputs:
HDMI v1.3a supports deep color and true HD audio enjoyment
Component Video
Composite Video
Stereo Analog Audio
S/PDIF Optical and Coaxial Digital Audio
Interface:
Power button with standby and reset button
2x USB 2.0 host at the back
1x SATA (one occupied by HDD tray)
1x eSATA (for external HDD or BD Rom Connectivity)
3.5" HDD tray
Network:
Gigabit Ready LAN adapter
Power:
100~240V AC, 50~60 Hz, max 2.5A usual power consumption
10 W (no device connected)
maximum power consumption: 36 W
Footprint:
Width x Depth x Height : 170mm x160mm x 50mm (6.69" x 6.29" x 1.96")
Weight:
1kg (2lbs 2oz)
SOFTWARE SPECIFICATION
Connectivity:
Bonjour
UPnP SSDP
UPnP AV
Windows Media Connect
Windows Media Player NSS
Samba
NFS
UPNP Media Servers: TVersity, Twonkymedia
BitTorrent P2P
Usenet downloader
NAS Access : SMB, NFS, FTP
Supported Media File Formats
Video containers:
MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V)
MPEG1/2 PS (M2P, MPG, DAT, VOB)
MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS)
AVI, ASF, WMV
Matroska (MKV)
MOV (H.264), MP4
AVS
Video Decoders:
XVID SD/HD
MPEG-1
MPEG-2 MP@HL
MPEG-4.2 ASP@L5, 720p, 1-point GMC
MPEG-4.10 (H.264) : BP@L3, [email protected], [email protected], [email protected]
WMV9 : MP@HL
SMPTE 421M (VC-1) : MP@HL, AP@L3
Audio Containers:
AAC, M4A
MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA)
WAV
WMA
FLAC
OGG
APE
Audio Decoders:
Dolby Digital
DTS
WMA, WMA Pro
MPEG-1 Layer 1, 2, 3
MPEG-4 AAC-LC
MPEG-4 HE-AAC
MPEG-4 BSAC
LPCM
FLAC
Vorbis
Audio Pass-Through:
DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA
Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD
Other Formats:
ISO, IFO navigation
AVCHD navigation
Blu-ray** ready (requires addition of compatible external BD-ROM)
Photo Formats:
JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Subtitle Formats:
SRT, MicroDVD SUB, SSA, SUB/IDX

http://www.mpcclub.com/forum/images/newspic/hdxbd1.pdf

http://www.hd.club.tw/thread-31446-1-1.html

Αναμενεται με το νεο ετος, η τιμη του γυρω στα 250€

Reaction score
0
Αντε ......ακόμα? Με το που θα εμφανιστεί εγώ θα το πάρω πάντως. Είναι πιο δυνατό από το WDTV live και το Xtreamer !! Kι αν διατηρήσει τα ποιοτικά χαρακηριστικά του προηγούμενου στον ήχο αναμένεται να γίνει κορυφή το μηχάνημα...!!!!

Reaction score
2
Αντε ......ακόμα? Με το που θα εμφανιστεί εγώ θα το πάρω πάντως. Είναι πιο δυνατό από το WDTV live και το Xtreamer !! Kι αν διατηρήσει τα ποιοτικά χαρακηριστικά του προηγούμενου στον ήχο αναμένεται να γίνει κορυφή το μηχάνημα...!!!!

Τσεκαρε εδω http://www.hdx1080.com/ πότε θα το βγαλουν .Εχουν και τα μαγαζιά ετοιμα ήδη

Reaction score
0
Τσεκαρε εδω http://www.hdx1080.com/ πότε θα το βγαλουν .Εχουν και τα μαγαζιά ετοιμα ήδη
Το site το έχω δει . Δεν αναφέρει την Wanderfull εδώ Ελλαδα... αλλά ευελπιστώ να το φερουν. (Να στηρίξουμε και την εγχώρια αγορά...) Βέβαια είδα ότι μειώσανε την τιμή....κι αυτό είναι καλό...

Reaction score
0
Πολυ ακριβο παντως, οπως και το Dune3 base και το C-200.
Ειδικα για καποιον που ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με κατεβασμενα mkv, ολα αυτα δεν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω απο το WD Live, ουτε σε ποιοτητα εικονας ουτε σε ταχυτητα (η ταχυτητα εξαρταται απο το δευτερο επεξεργαστη 333MHz που ειναι κοινος στα sigma 8655 και 8642/3). Και το Live εχει 2 χρονια εγγυηση (αν και εδω το πουλανε τσιμπημενο, ΗΠΑ εχει 100$ στα best buy, αλλα εδω ειμαστε τα worst buy...).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ειδικα για καποιον που ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με "δικτυακα" mkv
Ακριβώς.Εδώ το 90% των αρχείων αυτών παίζουν στο 1o wd στο live θα κολλάγανε;

Reaction score
0
Λοιπόν...για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο ....
1) Ακριβό? 219 US = 146 euro !!!
2) Και σε αυτά τα λεφτά....έχεις :α) Εσωτερικό δίσκο ! β) Coaxial γ) Gigabit ethernet δ) e-Sata εξωτερική θύρα που εάν τα είχε το WDTV Live θα τόχαν πάει στα 260 ευρώ τουλάχιστον ...χεχε.
3) Εμ κύριοι ...για τα δικτυακά mkv και άλλα το χρειαζόμαστε το player..αλλά όπως θα διαπιστώσετε σε όλα τα νήματα...άμα το πιάσεις το άθλημα...δεν αρκείσαι στο.." κατέβασα ένα mkv και τόβαλα στο στικάκι και πάω να το δω" .... οι δυνατότητες του καθενός player σου ανοίγουν τους ορίζοντες των απαιτήσεων ....και θες όλο και παραπάνω.....χεχε (απ'ότι διαπιστώνω δηλαδή από συμφορουμίτες που στην αρχή εκδήλωναν ενδιαφέρον και στάση ακροατή...και τώρα είναι δάσκαλοι !!)
Και όπως και να το κάνουμε ...δεν σου φτάνει το .." απλά το βλέπω το mkv που μόλις κατέβασα.." θες να διαμορφώσεις του υπότιτλους....να αλλάξεις το κάδρο...και σιγά- σιγά καταλαβαίνεις ότι οι απαιτήσεις σου από entry level user ....γίνανε advanced....οπότε ξαφνικά πιάνεις τον εαυτό σου να υπολογίζει ακόμα και την λειτουργία Bit Torrent ( που έχει το HDX BD1 ) σαν κάτι πια απαραίτητο και διαμορφώνει το κριτήριο της επιλογής σου.
Κύριοι ...η εποχή του ...: "Το παίζει το AVI ή το MKV των 720p - 1080p όπως νάναι" .....είναι παρελθόν...!!!

Reaction score
800
Απάντηση: Νεο HDX BD-1

Η ισοτιμια δεν προκειται να παιξει στην Ευρωπη.Σε προπαραγγελιες ξενων site το hd1 εχει >250ευρω...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Νεο HDX BD-1

Η ισοτιμια δεν προκειται να παιξει στην Ευρωπη.Σε προπαραγγελιες ξενων site το hd1 εχει >250ευρω...
Εγώ πάντως από το site τους με 180 ευρώ (με τα μεταφορικά) μπορώ να τόχω στο σπίτι μου στο τέλος του Γενάρη.

Υ.Γ. Ασε που μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς να κάνεις και browsing μέσα από την TV σου......

Reaction score
0

Ειναι ευρωπαικη ενωση?Δεν περναει τελωνειο?
Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρω....αλλά και το Xtreamer και το eTRAYz έτσι τα παρείγγειλα και ήταν έξω από ευρωπαική ένωση. Αυτοί βέβαια τα έστελναν στην Γερμανία (πολλά μαζί..) και από εκεί τα έστελναν στους πελάτες τους. Νομίζω ότι το ίδιο κάνουν κι αυτοί . (κάπου στα Netherlands? )

Reaction score
0

Το xtreamer δεν ηταν εξω απο ΕΕ.
Τώρα πια έχουν Headquarter στην Ολανδία. Εχω όμως την εντύπωση ότι στα πρώτα Xtreamer που παραγγέλθηκαν (το δικό μου ανάμεσα σ'αυτά order 1973 ) δεν υπήρχε ακόμα το HQ εκεί.
Μπορεί να κάνω λάθος.....

Reaction score
2
Το θεμα ειναι αν ειναι καλύτερο από το egreat34 ή το xtreamer μας νοιαζει για να το παρουμε ι να μην εχουμε κολλήματα στις ταινίες

Reaction score
0
Το θεμα ειναι αν ειναι καλύτερο από το egreat34 ή το xtreamer μας νοιαζει για να το παρουμε ι να μην εχουμε κολλήματα στις ταινίες
Εγώ είμαι fan του Xtreamer. Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την υπεροχή που έχει over all to HDX BD-1 απέναντι και στα 2 .

Reaction score
1.981

Reaction score
0

http://www.hdd-player.de/product_info.php/info/p88_HDX-Mediaplayer-silber-500GB-3-5-.html

http://www.mkvplayers.com/vmchk/HDX/HDX-1000-B-512mb-Ram-Matroska-MKV.html

100+++... ευρο πιο ακριβό απο το xtreamer χωρίς wifi antenna αλλά με hdmi καλώδιο στην συσκευασία από Γερμανία και Ισπανία....

Άραγε στην Ελλάδα πόσο πιο φθηνό να είναι...?
Χμμμ...Στο link σου αναφέρεσαι στο HDX1000 κι όχι στο HDX BD1 , το οποίο στο συγκεκριμένο site παρέχεται με δίσκο 500 giga....
Εάν ενδιαφέρεσαι για κάτι παρόμοιο.....ρίξε μια ματά στις αγγελίες του forum!
Αλλιώς...www.wanderful.gr (αν δεν κάνω λάθος )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.631
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR