Costas Coyias
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 23.500
Απάντηση: Νηστεύετε?
Δεν καθορίζει το παπαδαριό, τί θα φάω και πότε.
Δεν καθορίζει το παπαδαριό, τί θα φάω και πότε.
Αν κρίνω απ' αυτούς, η νηστεία παχαίνει. :138:Δεν καθορίζει το παπαδαριό, τί θα φάω και πότε.
Πήγες για τη λειτουργία του νυμφίου μωρή;:116:Μου βγηκε σε καλο ομως διοτι βρηκα κατι ολοζωντανους αστακους και το βραδυ, πριν βγω για μπαροτσαρκα, χτυπησα 3 πιατα λαχταριστη αστακομακαροναδα.
Ζητω η Μ.Εβδομαδα!!!
Ναι, απο "χαμηλα"(ξερεις εσυ):121:Πήγες για τη λειτουργία του νυμφίου μωρή;:116:
Τελευταία δε θυμάμαι πολύ καλά! Τι λες θα κάνουμε μια επανάληψη next week;:138:Ναι, απο "χαμηλα"(ξερεις εσυ):121:
Kαι εγώ καραβιδομακαρονάδα θα φάω στη μανούλα μου σήμερα! :116:Δεν ξερω αλλα μου αρεσει να τηρω τα παλαια εθιμα.
Και καθως μικρος νηστευα παντα(αυτη η Μ.Παρασκευη μου ειχε καθισει τον λαιμο με τις βραστες πατατες) ειπα να το συνεχισω.
Χθες μαλιστα που η κυρια που μας βοηθα μας σερβιρε κοκκινιστο κρεας(μπλιαχ!) η μικρη μου κορη σηκωθηκε , χτυπησε το χερι της στο τραπεζι και ειπε οτι αρνειται να φαει αρτισιμα(δεν εχουμε πει ποτε στα παιδια μας να νηστευουν η οχι)
Ντραπηκα και δεν εφαγα ουτε εγω.
Μου βγηκε σε καλο ομως διοτι βρηκα κατι ολοζωντανους αστακους και το βραδυ, πριν βγω για μπαροτσαρκα, χτυπησα 3 πιατα λαχταριστη αστακομακαροναδα.
Ζητω η Μ.Εβδομαδα!!!
Αν πουληθεί μια στολή μεγαλο-παπά τα μωράκια στη μπιάφρα θα ζήσουν για ακόμα ένα μήνα.
Από το...εχμ... κρέας γενικώς. :136:νηστεια κομπλε ετσι??
:116:
οχι μονο απο το φαγητο...!
:116:
Δεν θα το ξανακάνω.μεγαλο θεμα παντως ανοιξατε