Ξέρετε από σκυλιά???

Reaction score
3
E,εγώ ξέρω απο αυτά που είναι ψηλά ξανθά,απο 1,70 ύψος και επάνω,και περπατάνε αρκετές φορές,συνήθως και μόνον τα πρωϊνά,στα δύο πόδια,είναι θηλυκά,και σου κάνουν όλα τα χατήρια. :lol: :mrgreen: :D ...

Reaction score
41
E,εγώ ξέρω απο αυτά που είναι ψηλά ξανθά,απο 1,70 ύψος και επάνω,και περπατάνε αρκετές φορές,συνήθως και μόνον τα πρωϊνά,στα δύο πόδια,είναι θηλυκά,και σου κάνουν όλα τα χατήρια. :lol:  :mrgreen:  :D ...
Κατ' ευθεία στο....."ψητό" εσύ Γιωργάκη!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το πρωί περπατάνε και το βράδυ........μπουσουλάνε???? :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
41
Κακία.......
Γιαυτό δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους τα μονοθέσια με Michelin στο GP USA???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
41
ΕΜ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ BRAND ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟΝ ΖΖΡΑ?

Σωστή παρατήρηση!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Η πλάκα είναι ότι (και προ Ferrari-Bridgestone) τα BRIDGESTONE ήταν και είναι πολύ καλύτερα στον δρόμο!!!
Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με τον ZZRα!!! :D :D :D
Και δεν έχει να κάνει μόνο με τον.....Bibendum!!

Reaction score
1
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΜΟΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΟΤΡΥΠΟΣ Η ΔΥΤΡΥΠΟΣ Ο ΖΖΡΑΣ??

Reaction score
41
Με τα δύο ρουθούνια!!!
(φαίνεται και στην φωτό άλλωστε, από το πλαίσιο που σχηματίζει το Υ :roll: :wink: )

Απλά τα BRIDGESTONE είναι πιο προοδευτικά στο όριο, ενώ τα Michelin κρατούν καλά αλλά αν γλυστρίσουν είναι πιο απότομα.........
Τα δε Pirelli Drago είναι απαράδεκτα.....Γλυστρούν με το παραμικρό, και καμία μα καμία εμπιστοσύνη δεν έχω στο μπροστινό!!! :( :( :(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger