Ξεκίνησε HD εκπομπή της ΝΕΤ ?????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Ξεκίνησε HD εκπομπή της ΝΕΤ ?????

vaggos84 καλώς ήρθατε στο AVSite!

Όταν αναμεταδίδουμε μια είδηση βάζουμε πάντα το link της πηγής.

Reaction score
0

Καλώς σας βρήκα παιδιά
οσο για την είδηση είναι απο το ert.gr συγνώμη ξέχασα να το γράψω

Reaction score
0

Τι έπαθαν οι διευθυντάδες του ΣΚΑΪ και επιτίθενται;Τους πρόλαβε η κρατική τηλεόραση και τους ενόχλησε;Αν καιγόντουσαν να εκπέμψουν σε HD σε οποιοδήποτε κάδρο, θα το είχαν ήδη κάνει!!Έτσι όπως αντιδρουν δείχνουν κατάφορα οτι στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται για την ψηφιακή μετάβαση,αλλα για το ποιός θα βγάλει το μάτι του άλλου.Γιατί να μην συμπράξει η Digea με την ΕΡΤ στην ψηφιακή εποχή που θέλουν να μας βάλουν;Τι ακριβώς έχασε ο ΣΚΑΪ και κάνει έτσι;Το πακέτο των διαφημίσεων που συνοδεύουν το HD;Άντε να χαθείτε ρεζίληδες!!!!!ΟΥΣΤ!!

Reaction score
3

Και για να πάμε και στο πρακτικό μέρος, τι θα χρειαστούμε για να δούμε το HD σήμα;
Απο πλευράς επίγειου ψηφιακού δέκτη ή και μέσω USB στο PC.

Reaction score
6

Θα χρειαστεί είτε τηλεόραση με ενσωματωμένο mpeg-4 HD δέκτη (όλες οι mpeg-4 έχουν), είτε ψηφιακός δέκτης Mpeg-4 HD (όλοι όσοι έχουν HDMI έξοδο!) , είτε USB/PCI/PCI-e δέκτης DVB-T για pc καθώς και οι κατάλληλοι mpeg-4 codecs (πχ το Coreavc). Στα windows 7 υπάρχουν ήδη ενσωματωμένοι mpeg/4 HD codecs της microsoft!

Reaction score
2.224
Μήπως το παιχνίδι παίζεται στο bandwidth που απαιτεί το HD; Από ότι έχω καταλάβει, τώρα από ένα κανάλι εκπέμπονται 4. Με το HD χωράει 1. Ίσως η πηγή του προβλήματος να είναι αυτή, να μην τους έχουν δώσει παραπάνω συχνότητες, ή να πρέπει να ξηλωθούν για να πάρουν παραπάνω, ή να τα είχαν κανονίσει αλλιώς από την αρχή και να μην τους αρκεί ο εξοπλισμός. Πάντως το όλο σκηνικό είναι γελοίο, να μην αφήνει ο ένας τον άλλο να προχωρήσει με τη δικαιολογία του αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε όλο τον κόσμο ο πρωτοπόρος τραβάει μπροστά τους υπόλοιπους, εδώ μονίμως ο ουραγός τους κρατάει στον πάτο.

Reaction score
0

Η ερτ εχει 2 μπουκετα και ειπε οτι θα αλλαξει το καναλι τις βουλης στο αλλο μπουκετο ωστε να ελευθερωσει bandwith για το hd.
Τωρα γιατι φωναζουν οι αλλοι ? Μαλλον γιατι θα αναγκαστουν και αυτοι καποτε να βαλουν λεφτα για να απαντησουν με κατι δικο τους.
Παντως η ανακοινωσει του σκαι και τις digea ειναι απλως για γελια,και απευθυνεται σε αυτους που δεν γνωριζουν.

Reaction score
3

Θα χρειαστεί είτε τηλεόραση με ενσωματωμένο mpeg-4 HD δέκτη (όλες οι mpeg-4 έχουν), είτε ψηφιακός δέκτης Mpeg-4 HD (όλοι όσοι έχουν HDMI έξοδο!) , είτε USB/PCI/PCI-e δέκτης DVB-T για pc καθώς και οι κατάλληλοι mpeg-4 codecs (πχ το Coreavc). Στα windows 7 υπάρχουν ήδη ενσωματωμένοι mpeg/4 HD codecs της microsoft!
Δηλαδή η LG M2362D μου θα μπορεί να λάβει το σήμα σε HD επειδή έχει δέκτη σε MPEG-4;

Reaction score
6

Δηλαδή η LG M2362D μου θα μπορεί να λάβει το σήμα σε HD επειδή έχει δέκτη σε MPEG-4;
Σύμφωνα με το επίσημο site της LG , ναι!!:
MPEG4 based digital TV tuner, the standard format of digital TV broadcasting, supports viewing of high resolution HDTV without requiring a separate receiver.

Reaction score
5
O ΣΚΑΙ έχει ήδη εξοπλισμό HD απ'ότι λέγεται. Μήπως παίζει κάτι με τις άδειες και το κόστος; Ή τις συχνότητες που παίρνει ο καθένας;

Reaction score
1

Δεν κοιτάνε τα χάλια τους ΑΝΤ1 και Σκάϊ, που κόπτονται για το λαό και τα συμφέροντά του, να μη ξοδευτεί...Που οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 είναι σαν να βλέπεις ταινία τρόμου, μας έχουν πρήξει πόσο καλός άνθρωπος είναι ο κύριος Κυριακού και η γυναίκα του που γράφει παραμύθια, τον φασολάκη μου μέσα, θες να αράξεις λίγο το μεσημέρι και εκτός από τον Ρώμα δεν έχει τίποτε άλλο, θες να δείς λίγο ποδόσφαιρο και οι μεταδόσεις είναι λες και είσαι κονγκολέζος φύλαρχος, αφού ο Πανελλήνιος είναι η μεγαλύτερη ομάδα παγκοσμίως το απαύγασμα του μπάσκετ, ενώ το σήμα του καναλιού περνάει τις αποχρώσεις των ερυθρόδερμων Σιού στην εικόνα...αει ρε νούμερα που κόπτεστε αν θα ξοδευτώ να πάρω αποκωδικοποιητή...
Σκάϊ κοίτα να μη κόβεις κάθε πεντάλεπτο τα ντοκυμαντέρ για να διαφημίζεις τα βιβλία του Σκάϊ, και κόψε λίγο την αυθάδεια του Λυριτζή και του Οικονόμου, συμμάζεψε λίγο την αφέλεια της Τσαπανίδου που άλλα τις λένε και άλλα καταλαβαίνει και μεταδίδει, και βγάλε επιτέλους τις μπούρδες του στυλ Νταντά αμέσου δράσεως και τον βωμολόχο σεφ Ράμσι από το πρόγραμμα και μετά να σας κόψει για τα λεφτά που θα ξοδέψω...

Μπράβο στην ΕΡΤ, επιτέλους τα λεφτά μας θα πιάσουν λίγο τόπο και ξανά μπράβο γιατί η ΕΡΤ είμαστε εμείς...αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους με το Μάϊκ το φασολάκη...το φελέκι μου ! :141:

Reaction score
4

Το φοβερό είναι ότι στην σελίδα του ΣΚΑΙ στο facebook όσα αρνητικά σχόλια γίνονται για την "είδηση" σβύνονται σε ντε τε.....

Reaction score
173

Τα επομενα χρονια η κατασταση στην ιδιωτικη τηλεοραση θα ειναι πολυ δυσκολη.Ας μην ξεχναμε οτι το Mega μας εδινε το CL τοσα χρονια δωρεαν.Το ποσα καναλια θα μπορεσουν να ξεπερασουν την κριση ειναι αγνωστο.Σιγουρα ομως θα δουμε ομορφιες.Η ΕΡΤ οπως και να το κανουμε ειναι το θηριο που βρυχαται!!!

Reaction score
4

.Που οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 είναι σαν να βλέπεις ταινία τρόμου, μας έχουν πρήξει πόσο καλός άνθρωπος είναι ο κύριος Κυριακού και η γυναίκα του που γράφει παραμύθια, τον φασολάκη μου μέσα, θες να αράξεις
Η γυναίκα του είναι αυτό το μωρό???? και εγώ νόμιζα ότι ήταν καμμιά κόρη του...!!!!

Reaction score
1

Η ΕΡΤ οπως και να το κανουμε ειναι το θηριο που βρυχαται!!!

Mόνο που βρυχάται με λεφτά δικά μας. Όλων μας. :141:

Κι ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολα βρε παιδιά. Ούτε τέσσερα χρόνια δεν έχουν περάσει καλά καλά από τις «φραπελιές» που είχε στις εκπομπές της η γραφικότατη κυρία Άννα Δρούζα, που μάλιστα ήταν έτοιμη να υπογράψει νέο χρυσοφόρο συμβόλαιο στην «υγεία των κορόιδων», με αμοιβή 20.000 ευρώ ανά επεισόδιο! :111:

Μία «κανονική κατίνα της διπλανής πόρτας» δηλαδή, με δείκτη ευφυΐας κουνουπιδιού, να αμείβεται από τις τσέπες όλων μας με αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά!!! Βρε ουστ! :141:

Από την άλλη μεριά βεβαίως, καλωσορίζω με όλη μου την καρδιά την έλευση της κρατικής τηλεόρασης στην υψηλή ευκρίνεια. Στην αρχή θεώρησα όλα αυτά σαν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, η λογική μου απλά αδυνατούσε να συλλάβει το γεγονός ότι οι δύο μαγικές λέξεις «Υψηλή Ευκρίνεια» υπάρχουν όντως στο λεξιλόγιο της κρατικής τηλεόρασης. Τα πράγματα όμως είναι πλέον σοβαρά, μπήκε επιτέλους το νερό στο αυλάκι. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!... :119:

Και φυσικά θεωρώ κι εγώ την ανακοίνωση του Σκάϊ απλώς αστεία. Αν θέλει να συμμετέχει στον ανταγωνισμό, ας ξεκινήσει και αυτός να μεταδίδει σε υψηλή ευκρίνεια, είναι απλά τα πράγματα...

Reaction score
0

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, στραβή κι ανάποδη η κρατική τηλεόραση, αλλά αν δε υπήρχε αυτή και περιμέναμε από τους ιδιώτες...ακόμα ασπρόμαυρη τηλεόραση θα βλέπαμε.

Reaction score
1

Ξεκίνησε κιόλας να μεταδίδεται το λογότυπο με το σήμα του καναλιού υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ! :107:

Όπως ακριβώς είχε ανακοινωθεί, πήρε τη θέση του καναλιού της Βουλής, χωρίς να χρειάζεται καινούριος συντονισμός. Άιντε παιδιά, να δούμε αύριο με το καλό Ρεάλ-Μπαρτσελόνα σε υψηλή ευκρίνεια! :615:

Επιτέλους, ας δώσουμε όλοι μας συγχαρητήρια αυτή τη φορά στην κρατική τηλεόραση, το αξίζουν πραγματικά... :114:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.566

Συγχαρητήρια!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ξεκίνησε HD εκπομπή της ΝΕΤ ?????

O ΣΚΑΙ έχει ήδη εξοπλισμό HD απ'ότι λέγεται. Μήπως παίζει κάτι με τις άδειες και το κόστος; Ή τις συχνότητες που παίρνει ο καθένας;
Εάν μπορέσετε να αντιληφθείτε αυτό το οποίο γράφει ο Άκης θα απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας.
Προφανώς είναι αθέμιτος ανταγωνισμός το να δίνει ΤΖΑΜΠΑ στην ΕΡΤ, ότι οι υπόλοιποι πληρώνουν.
Άσε που νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πιο σύνθετο και πως ο ΣΚΑΪ έχει νομικά και ηθικά δίκιο και θα το βρει (στα ελληνικά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια) εάν επιμείνει λίγο...

Reaction score
180

Το ανοιξε που το ανοιξε το HD. Βαλε και κανα ντοκυμαντερ να παιζει. Τι μου κοτσαρησαν εκει το σημα?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef