Ξενοδοχείο, "Η απόλαυση"!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Μαζί κάνουμε απόκριες. Παλαιό και νέο. το χχχ μου άρεσε. Εκεί μάλλον θα πάω.

Reaction score
49
Θα μπορούσατε βέβαια να φοράτε τις.....μουτσούνες και κατά την διάρκεια για πιο......βιτσίοζικες καταστάσεις.
(απέφυγε μόνο την μουτσούνα του.....Γκουζγκούνη... :wink: .) :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Η ίδια μου λέει τελικά για ενα μέρος κοντά στο Παναθηναικό στάδιο. Λέτε να πρωταγωνιστήσω σε καμμια στημένη παραγωγή;;;;;;;;;;;;;;;;;

V

VIDEOMIX

Guest
Mπορεί και η ίδια να μου έχει στήσει πλεκτάνη. Αυτό υπονόησα πρίν!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
457
και μιας και έπιασες τα δικά μου τα λημέρια....ή στο 3Χ θα σε πάει ή στο ζάπειο hotel...το πρώτο της γνωστής αλυσίδας (λέγεται και Πρίαμος Hotel) , το δεύτερο μικρό,κρυφό και ιδανικό για πονηρές-ύποπτες-παράνομες καταστάσεις...
αυτά..:)

Reaction score
14
Τελικά το site και ειδικά το κομμάτι που είμαι συντονιστής παρέχει..τα πάντα...!!

χιχιχιχι

Reaction score
7
Και που θες να ξερουμε εμεις τετοια πραγματα, οικογενειαρχες ανθρωποι :oops:

παρε τηλεφωνο να στα πω με το νι και με το σιγμα ολα

Καλά εσύ από τα ΒΠ τι δουλειά έχεις στα Νότια Προάστεια...

Γραφείο Ταξιδίων έχεις;
Κοιτα... απο τεχνικης αποψης και ο Καφατος στην αρχη της Συγγρου δουλευει (νοητη ευθεια...) . Τα βλεπει καθως γυρναει...

Reaction score
7
Λοιπόν, μια διόρθωση. Στην Βουλιαγμένης δουλεύει. Απαντώ τώρα. Διαστάσεις δωματίου δεν με νοιάζουν. Κρεββατιού μόνο!!! Αυτή, 30 χρόνων. Εγω 34. Εως 30-40 ευρό για λίγες μόνο ώρες. Τεχνικά χαρακτηριστικά-δυνατότητες: Universal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... απο τεχνικης αποψης ειναι πολυ κοντα με τη Συγγρου... (και τα δυο απο μια ευθεια ξεκινανε)

Reaction score
7
Οι γνωστές αλυσίδες...η εξής μία= 3xxx.
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης,δίπλα στο πλαίσιο-απέναντι από την Λεωφόρο Αλίμου-υπάρχει το παραδοσιακό "Salem".
Δεν ξέρω τιμές και από εσωτερικούς χώρους γιατί δεν έχω πάει.
Πάντως άσχετο με το που θα "ξεκουραστείτε"για καλό και για κακό, πάρτε μαζί σας από μία αποκριάτικη μουτσούνα να φορέσετε. :)
...απεναντι απο το σημα της Ολυμπιακης... Το Salem...? Νομιζα οτι ειναι ξενοδοχειο για Αραβες (Salem...μαλεκουμ...)

Μασκες ναι... αλλα απο τεχνικης αποψης οι αποκριες τελειωσαν... :mrgreen:

Reaction score
7
Η ίδια μου λέει τελικά για ενα μέρος κοντά στο Παναθηναικό στάδιο. Λέτε να πρωταγωνιστήσω σε καμμια στημένη παραγωγή;;;;;;;;;;;;;;;;;
...απο τεχνικης αποψης βολευει γιατι δεν υπαρχει δακτυλιος,
αλλα (απο τεχνικης αποψης) δε θα βρεις να παρκαρεις...

V

VIDEOMIX

Guest
Ωχχ.... θα έχω πρόβλημα στο πάρκινγκ; Ελπίζω τουλάχιστον τα νεύρα μου να τα ξεσπάσω κατόπιν με τον τρόπο που όλοι καταλαβαίνετε!!!!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
και μιας και έπιασες τα δικά μου τα λημέρια....ή στο 3Χ θα σε πάει ή στο ζάπειο hotel...το πρώτο της γνωστής αλυσίδας (λέγεται και Πρίαμος Hotel) , το δεύτερο μικρό,κρυφό και ιδανικό για πονηρές-ύποπτες-παράνομες καταστάσεις...
αυτά..:)
Νίκο, θα ψάξω για αυτά τα 2. Εκτός και αν ενα απο αυτά σκέφτεται κι αυτή.
Παίδες, η ώρα πλησιάζει. Ελπίζω να εχω πολλα να αφηγειθώ αύριο. :mrgreen:
Γιώργο, συμφωνώ για το σπίτι μας που λές. Ελπίζω να την πείσω για τις επόμενες φορές. :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos