ΟΙ ΓΚΡΙ ΖΩΝΕΣ

Status
Not open for further replies.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Με αυτό θέλω να σας ενημερώσω για ένα φαινόμενο παραεισαγωγής προιόντων ATC από γνωστό κατάστημα των Αθηνών. Δεν θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ποιός το έκανε διότι μου ανακοίνωσαν οτι ήταν ευκαιριακό και δεν θα επαναληφθεί.
Η ATC ενημερώθηκε για το συμβάν και ενοχλήθηκε ιδιαίτερα για το γεγονός οτι βρέθηκε κάποιος Άγγλος dealer να κάνει εξαγωγή σε άλλη χώρα. Μου ανακοίνωσαν οτι μόλις μάθουν ποιός είναι θα σταματήσει πάραυτα η συνεργασία τους.
Βάσει αυτών που μου ανακοίνωσε ο Bob Polley, όσα μηχανήματα δεν έχουν εισαχθεί από την LOCATION SOUND, δεν θα έχουν σχέση με τις εξυπηρετήσεις εγγύησης που προσφέρω εγώ, αλλά μέσω του εν λόγω καταστήματος θα απευθύνονται κατ'ευθείαν στην ATC, δηλώνοντας και το αριθμό σειράς του προιόντος.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: ΟΙ ΓΚΡΙ ΖΩΝΕΣ

Δυστυχως Θεμη αυτα τα φαινομενα με διαφορα προιοντα ανεκαθεν ισχυαν και οταν ερχοταν η ωρα που ο καθε αγοραστης αντιμετωπιζε ενα προβλημα με καποια συσκευη τοτε.....αρχιζε το κλαμα!!!!!!

D

Deleted member 23222

Guest

............................ Μου ανακοίνωσαν οτι μόλις μάθουν ποιός είναι θα σταματήσει πάραυτα η συνεργασία τους.
Βάσει αυτών που μου ανακοίνωσε ο Bob Polley, όσα μηχανήματα δεν έχουν εισαχθεί από την LOCATION SOUND, δεν θα έχουν σχέση με τις εξυπηρετήσεις εγγύησης που προσφέρω εγώ, αλλά μέσω του εν λόγω καταστήματος θα απευθύνονται κατ'ευθείαν στην ATC, δηλώνοντας και το αριθμό σειράς του προιόντος.
Δηλαδή ποιές εξυπηρετήσεις προσφέρετε που δεν τις προσφέρουν οι παραεισαγωγείς?
Καλύτερα να ενημερωθεί ο καταναλωτής κι ας αναλάβει μόνος του την ευθύνη της επιλογής του...

D

Deleted member 23222

Guest

Και απλά ρωτώ,εαν ο παραεισαγωγέας,είναι κάποια αλυσίδα καταστημάτων ή hi fi κατάστημα?

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: ΟΙ ΓΚΡΙ ΖΩΝΕΣ

Δηλαδή ποιές εξυπηρετήσεις προσφέρετε που δεν τις προσφέρουν οι παραεισαγωγείς?
Καλύτερα να ενημερωθεί ο καταναλωτής κι ας αναλάβει μόνος του την ευθύνη της επιλογής του...
Οι υπηρεσίες είναι η εργασία από εξειδικευμένους τεχνικούς που γνωρίζουν πολύ καλά τις συσκευές και φυσικά η παραγγελία ανταλλακτικών. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν και από το εν λόγω κατάστημα μέσω του Άγγλου εξαγωγέα, χωρίς όμως την δική μου συμμετοχή.
Διευκρινίζω οτι η μη συμμετοχή μου στην διαδικασία εγγύησης, για προιόντα που δεν εισήγαγα, δεν ήταν δική μου επιλογή αλλά μου ζητήθηκε κατηγορηματικά από το εργοστάσιο.

Reaction score
3.085

Συγγνώμη που θα καταθέσω τη γνώμη μου, αλλά εν μέσω γενικής οικονομικής κρίσης τέτοια φαινόμενα είναι αναπόφευκτα.

Αυτό που ενδιαφέρει σήμερα τον μέσο καταναλωτή είναι ΚΥΡΙΩΣ το συνολικό κόστος αγοράς ενός προϊόντος. Όλα τα άλλα μπαίνουν στη λίστα των κριτηρίων πίσω από αυτό. Αν λοιπόν, κάποιος βρήκε το "Χ" μοντέλο φθηνότερο στο "Ψ" κατάστημα, θα το πάρει από το "Ψ" και όχι από τον "Α" αντιπρόσωπο, που δεν μπορεί (ή ίσως δεν θέλει) να κατέβει στα επίπεδα της τιμής του "Ψ". Όλα τα άλλα λίγο έως καθόλου τον ενδιαφέρουν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, ειδικά σήμερα που και το ένα επί πλέον λεπτό (1/100 του ευρώ) βγαίνει από την τσέπη μας δύσκολα. Αν τώρα κάποιος βρει το ίδιο προϊόν στον "Ψ" στην ίδια τιμή με αυτήν της αντιπροσωπείας και τον προτιμήσει, τότε κακό του κεφαλιού του. Δική του η επιλογή, δικά του και τα παρελκόμενα στο μέλλον.

Καλημέρα.
-

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Η παράλληλη εισαγωγή , εχει πολύ λιγότερα έξοδα απ τον επίσημο αντιπρόσωπο και λογικά πουλά φθηνότερα.

Το παράλογο είναι να ζητά μετά ο πελάτης full service απ τον επίσημο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

Η παράλληλη εισαγωγή , εχει πολύ λιγότερα έξοδα απ τον επίσημο αντιπρόσωπο ...
Αλήθεια, πώς συμβαίνει αυτό; Δηλαδή, γιατί η παράλληλη εισαγωγή έχει λιγώτερα έξοδα;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αλήθεια, πώς συμβαίνει αυτό; Δηλαδή, γιατί η παράλληλη εισαγωγή έχει λιγώτερα έξοδα;
Να σου πώ.

Δεν έχει στοκ.
Δεν έχει demo.
Δεν έχει τμήμα service.
Πιθανόν να μην χρειάζεται αποθήκες .
Για τα 2 τελευταία και το ανάλογο προσωπικό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

... όσα μηχανήματα δεν έχουν εισαχθεί από την LOCATION SOUND, δεν θα έχουν σχέση με τις εξυπηρετήσεις εγγύησης που προσφέρω εγώ, αλλά μέσω του εν λόγω καταστήματος θα απευθύνονται κατ'ευθείαν στην ATC, δηλώνοντας και το αριθμό σειράς του προιόντος.[/B]
φυσικά. εγγύηση σου παρέχει αυτός που στο πουλάει το μηχάνημα, σε αυτόν απευθύνεσαι αν κάτι στραβώσει.

αν όμως αυτός κλείσει, τότε υποχρεωτικά πας στον επίσημο αντιπρόσωπο, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί να εξυπηρετήσει, διότι έτσι κι αλλιώς η εγγύηση σε κάθε μηχάνημα παρέχεται βασικά από την κατασκευάστρια εταιρία και δεν υπάρχει επώνυμο μηχάνημα που να μην έχει από πίσω του τμήμα σέρβις.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

φυσικά. εγγύηση σου παρέχει αυτός που στο πουλάει το μηχάνημα, σε αυτόν απευθύνεσαι αν κάτι στραβώσει.

αν όμως αυτός κλείσει, τότε υποχρεωτικά πας στον επίσημο αντιπρόσωπο, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί να εξυπηρετήσει, διότι έτσι κι αλλιώς η εγγύηση σε κάθε μηχάνημα παρέχεται βασικά από την κατασκευάστρια εταιρία και δεν υπάρχει επώνυμο μηχάνημα που να μην έχει από πίσω του τμήμα σέρβις.
Κώστα όχι έτσι ακριβώς, αν αυτός κλείσει ο πελάτης δεν θα έρθει σε μένα αλλά θα αποτανθεί στον Άγγλο εξαγωγέα και αυτός με τη σειρά του στην ATC.
Αυτό μου συστήθηκε από την εταιρία όταν ρώτησα. Φυσικά δεν θα μείνει χωρίς εγγύηση το μηχάνημα, απλά εγώ δεν θα έχω σχέση με αυτή, ούτε ως προς τα ανταλλακτικά ούτε ως προς την εργασία. Εάν μου ζητήσουν από την ATC να το επισκευάσω θα πρέπει να με αποζημιώσουν γι αυτό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

να ρωτησω κατι ρε παιδια ,
ας πιασω την ιντερσις,
καποια στιγμη λοιπον καποιος εκανε παραεισαγωγη συσκευες τις.
Οκ αν χαλουσε κατι ο ιδιος το εστελνε στο επισημο σερβις με δικα του εξοδα .Που ειναι το κακο.Αν ο παραεισαγωγεας δινει εγγυηση και την πληρει , ποιο ειναι το προβλημα.
Και κατι ακομα για το πονεμενο σερβις σε καποιους επισημους αντιπροσωπους μουγκα.
Ακου να πηγαινεις πλειερ για επισκευη και να το κατασχει η εταιρια γιατι ηταν αγορασμενο απο πρωην μαγαζατορα που της χρωστουσε λεφτα,
για αλλους που δινουν το σερβις εξω για να μην πληρωνουν υπαλληλο ?
οι περισοτεροι ετσι δεν δουλευουν?
μεγαλη εταιρια (εξωτερικο σερβις της δηλαδη) εκανε 1 μηνα να φερει ενα λεντ απο αγγλια........

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

μεγαλη εταιρια (εξωτερικο σερβις της δηλαδη) εκανε 1 μηνα να φερει ενα λεντ απο αγγλια........
Το hi end είναι αρετή! Θέλει υπομονή και καρτερία. Κανονικά, έπρεπε να κάνει 3 μήνες να φέρει το led, αλλά φαίνεται η συσκευή ήταν φτηνούτσικη, entry level hi end. Μη τα οισωπαιδόνουμαι όλα!

Reaction score
2.243

Ακου να πηγαινεις πλειερ για επισκευη και να το κατασχει η εταιρια γιατι ηταν αγορασμενο απο πρωην μαγαζατορα που της χρωστουσε λεφτα,
:111:Και δεν τους πήγαν στα κανάλια;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Το hi end είναι αρετή! Θέλει υπομονή και καρτερία. Κανονικά, έπρεπε να κάνει 3 μήνες να φέρει το led, αλλά φαίνεται η συσκευή ήταν φτηνούτσικη, entry level hi end. Μη τα οισωπαιδόνουμαι όλα!

αιχηςδηκυω αφαιραιθικα
προς στιγμη, αμα δεν βρεξεις λολο πσαριο δεν τρως

Reaction score
2.054

Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Σε τέτοιες εποχές είναι ντροπή να φέρεται κάποιος έτσι σε συνάδελφό του. :141:

Ξεφτίλες...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Σε τέτοιες εποχές είναι ντροπή να φέρεται κάποιος έτσι σε συνάδελφό του. :141:Ξεφτίλες...
Απεναντίας,σε ΄΄τέτοιες΄΄ εποχές είναι που οι αφορμές γίνονται πιό επιτακτικές,το πνεύμα αποενοχοποίησης εντείνεται και ο καθένας-΄΄έμπορος΄΄ και μη- δείχνει ακριβώς το ΄΄ποιόν΄΄ του...

Reaction score
2.054

Απεναντίας,σε ΄΄τέτοιες΄΄ εποχές είναι που οι αφορμές γίνονται πιό επιτακτικές,το πνεύμα αποενοχοποίησης εντείνεται και ο καθένας-΄΄έμπορος΄΄ και μη- δείχνει ακριβώς το ΄΄ποιόν΄΄ του...
Πολύ σωστός!

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop