ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “high End” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Forums!!!


vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
ψηνεστε να κανουμε μια νεα κατηγορια BLUE-END oπου θα κανουμε κοντρες μεταξυ του αναφερομενου μπλε ουρανου και αλλων πανακριβων players που εχει ο καθενας μας και να φτιαξουμε μια λιστα που συνεχως (ετσι οπως παει )θα ανανεωνεται οποτε πολυ φιλοι θα γλυτωσουν απο την αγορα αλλων εξωτικων και ακριβων players απο εταιρειες που χρονια τωρα ψαχνονται με κορυφαια υλικα,ακριβη σχεδια,μηχανικους με ιστορια στο HI END,ελενγχους και μετρησεις σε ανηχοικους θαλαμους,πειραματισμους με εσωτερικες καλωδιωσεις,ανοδιομενα σασι,επιχαλκωμενες και αντικραδασμικες βασεις............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟ WADIA TA WAWAC TA AUDIORESEARCH TA NAIM,TA ΠΑΛΙΟ NAGRA.....................................................αστοκαλο πια με δαυτα που τα εχουμε πληρωσει τζαμπα τοσα λεφτα !!!!!!!!! C H I N A for ever αγορια....και τωρα που το 2007 θα ερθει και το BLUE THUNDER ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Η ΠΑΛΙΟ ZANDEN, H MACORMACK,H REIMYO ,H BURMESTER kαι τοσες αλλες που μας κοροιδευουνε και μας τα παιρνουν με τις υπερκατασκευες τους.............!!!!!!
ΗΡΘΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑς ΑΔΕΡΦΙΑ.ΔΟΞΑΣΙ Η ΣΑΓΚΑΗ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟς Ο ΜΑΟ .
ΡΕ ΔΕΝ........................................ΛΕΩ ΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Μηνύματα
89
Reaction score
0
Νομίζω ότι ξεφύγαμε..

Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες εκφράσεις ή διατύπωση σκέψεων κατ' αυτό τον τρόπο :(

Μπορούμε όλοι να σεβαστούμε την άποψη του άλλου και ας μην την ασπαζόμαστε.
Είμαστε μεγάλα παιδιά, πια ;)
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
Φιλε καστρατο σε λιγο θα ματωσει το site επειδη θα αρχισουν να κοβωντε φλεβες απο τα αποτελεσματα και τα τεσταρισματα που θα γινουν με το γνωστο και μη εξαιρεταιο cd.Sαφως και ασπαζομαι τις αποψεις καποιων φιλων σχετικα με τα τεστ που γινονται ομως συνχωραμε αλλα βαση αυτων που ανεφερα πιο πανω δυστυχως ειναι πραγματα που δεν χωνευοντε ευκολα απο τιν ποιονδηποτε χομπιστα.......Και στο κατω κατω νομιζω οτι ολοι μας εδω μεσα μπορουμε να εκφραζουμε τις αποψεις μας ελευθερα και ο καθενας νομιζω οτι εχει την κριση να πραξει αναλογα!!!!!!!
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.052
Reaction score
20.465
Δεν θα συμμετείχα στο παρόν θέμα, αλλά το κάνω για δύο λόγους. Πρώτον, για χάρη του Σωκράτη. Δεύτερον, διότι τέτοιου είδους διαμαρτυρίες, που βασίζονται σε πολύ ταπεινά επιχειρήματα, δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες. Ήγουν, επειδή ανήκω σε εκείνη τη μερίδα ανθρώπων που έχουν την αξίωση -άκουσον, άκουσον- να επιτυγχάνουν τεχνικώς άρτια αποτελέσματα «χωρίς να ιδρώσει η τσεπούλα τους», προκαλώ όποιον τολμά, να τεθεί εις την βάσανον του τυφλής δοκιμής, χωρίς τα λεφτά του, βασιζόμενος μόνον στις ικανότητές του. Το πρωτόκολλο της τυφλής δοκιμής έχει ως εξής:

  1. Να επιλεγούν ως δοκίμιες συσκευές, τόσον το επίμαχο DVD player, όσο και ένα CD player, ή DVD player βεβαίως, «τύπου high end», με μπλε λαμπάκια, με ξυλαράκια στα πλαϊνά, τέλος πάντων, μια συσκευή της απολύτου επιλογής του.
  2. Καθένα από τα δύο δοκίμια να αναπαραγάγει το ίδιο μουσικό κομμάτι, της απολύτου επιλογής του.
  3. Κατά την αναπαραγωγή αυτή, το εκάστοτε υπό χρήση δοκίμιο να οδηγεί έναν εγγραφέα, ο οποίος θα καταγράψει το αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα αμφοτέρων των δοκιμίων θα αποτυπωθούν σε ένα CD-R έτσι, ώστε να το γεμίσουν, με το καθένα απ’ αυτά εγγραφόμενο τόσες φορές, όσο και το άλλο, με ελάχιστο όριο τις δέκα.
  4. Το CD-R να τοποθετηθεί σε ένα «high end», ή όπως αλλιώς, CD player της απολύτου επιλογής του, το οποίο θα αναπαραγάγει αυτό το CD, ενταγμένο σε ένα σύστημα της απολύτου επιλογής του, το οποίο θα λειτουργεί σε χώρο της απολύτου επιλογής του, σε ηχητική στάθμη της απολύτου επιλογής του.
  5. Η αναπαραγωγή αυτή θα περιλαμβάνει ένα τμήμα, ή και ολόκληρο το μουσικό κομμάτι, και θα αναπαραχθούν όλα τα κομμάτια του CD, αλλά σε τυχαία σειρά, η οποία θα προκύψει με τη δημιουργία ενός αντιστοίχου πλήθους τυχαίων αριθμών με αφαίρεση, η οποία μπορεί να διεξαχθεί στο Excel, ή σε κάποια επί τούτου εφαρμογή.
  6. Εάν ο αντίπαλος επιτύχει στα τυφλά όλες τις εκτελέσεις του κομματιού, δηλαδή εάν διακρίνει πλήρως το «high end» CD player από τον κουβά των 29 ευρώ, τότε θα του δώσω 50 ευρώ.
  7. Εάν ο αντίπαλος δεν επιτύχει στα τυφλά όλες τις εκτελέσεις του κομματιού, δηλαδή εάν δεν διακρίνει πλήρως το «high end» CD player από τον κουβά των 29 ευρώ, τότε θα μου δώσει 50 χιλιάδες ευρώ.
  8. Τα έπαθλα μπορούν να εκδοθούν σε τραπεζική επιταγή, στο όνομα του αντιπάλου, πλέον των αναλογούντων τραπεζικών εξόδων, και να παραδοθούν στα χέρια τρίτου, ανεξαρτήτου προσώπου.
  9. Αυτός που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στον τρόπο και τη διαδικασία της μεταφοράς και εγγραφής σήματος, η οποία αναφέρεται στο εδάφιο (3) είναι ένας και μόνον: Εγώ, και κανένας άλλος. Εάν θέλει ο αντίπαλος, μπορεί να προσλάβει με δικά του έξοδα κάποιον καθηγητή ανώτατης πολυτεχνικής σχολής, ή κάποιον υψηλόβαθμο τεχνικό προϊστάμενο της ΕΡΤ, ο οποίος θα κληθεί να πιστοποιήσει την τεχνική αρτιότητα αυτής της μεταφοράς και εγγραφής.
  10. Αυτός που θα κατασκευάσει τον αλγόριθμο της εξαγωγής τυχαίων αριθμών με αφαίρεση είναι ένας και μόνον: Εγώ, και κανένας άλλος. Εάν θέλει ο αντίπαλος, μπορεί να προσλάβει με δικά του έξοδα κάποιον καθηγητή ανώτατης μαθηματικής σχολής, ή σχολής ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο οποίος θα κληθεί να πιστοποιήσει την τεχνική αρτιότητα του αλγορίθμου.
Θα αναρωτιέστε, γιατί να υπάρχει αυτή η ετεροβαρής κατανομή των επάθλων, η οποία είναι 1:1000. Δεν είναι και λίγο, ε; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Διότι αυτή η πρόκληση απευθύνεται σε άτομα που μετρούν τους ανθρώπους με ταπεινά κριτήρια, και δη με το χρήμα. Προσέξατε πώς το έθεσε ο κ. Σκαλούμπακας; Επιτρέψτε μου να το παραθέσω. Λέει λοιπόν...
«... φαίνεται ότι επικρατεί ένα συνεχώς διογκούμενο ρεύμα μερικών εξυπνάκηδων που νομίζοντας ότι κάνουν πνεύμα, γράφουν και σχολιάζουν επι παντός επιστητού, κατακρίνοντας επιπλέον με ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ κάθε αντίθετη φωνή, θεωρώντας ότι χωρίς να ιδρώσει και λίγο η τσεπούλα τους, μπορούν να στήσουν σύστημα επιπέδου υψηλών ηχητικών προδιαγραφών ή μπορούν να έχουν σοβαρή γνώμη για την Υψηλή Πιστότητα.»
Εφ’ όσον νομίζει, ο κ. Σκαλούμπακας και οι όμοιοί του, ότι η τεχνική αρτιότης είναι -τόσο πολύ πια- θέμα τσέπης, ότι για να έχει κανείς σοβαρή γνώμη για την Υψηλή Πιστότητα, αρκεί, απλώς, να έχει παχύ πορτοφόλι, εφ’ όσον νομίζει ότι η σοβαρότητα γνώμης αγοράζεται -και, επομένως, πωλείται, - τους προκαλώ, μιλώντας τη μόνη γλώσσα που είναι σε θέση να καταλάβουν, τη γλώσσα του χρήματος. Βλέπετε, είναι τόσον ταπεινή η σχετική επιχειρηματολογία στο παρόν θέμα, ώστε η νοημοσύνη μου, η μόρφωσή μου και η αξιοπρέπειά μου, να μη μου επιτρέπουν να συμμετάσχω σ’ αυτό, παρά μόνον για ένα λόγο: Το χρήμα.

Και προσέξτε, για να μην παρεξηγηθώ! Δεν υπονοώ ότι αυτό το πάμφθηνο player είναι καλύτερο από κάποιον ακριβό αντίπαλό του, δεν το έχω ακούσει καν! Όμως, είπαμε! Το τί είναι καλύτερο, το πόσο σοβαρή άποψη έχει ο καθένας, το πόσο μεγάλο ή μικρό δικαίωμα έχει ο καθένας στην έκφραση της άποψής του, εξαρτάται από πράγματα πολύ λιγότερο ταπεινά από το χρήμα.

Λοιπόν, τους περιμένω.
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Επικρατεί ένα συνεχώς διογκούμενο ρεύμα μερικών εξυπνάκηδων

«... φαίνεται ότι επικρατεί ένα συνεχώς διογκούμενο ρεύμα μερικών εξυπνάκηδων που νομίζοντας ότι κάνουν πνεύμα, γράφουν και σχολιάζουν επι παντός επιστητού, κατακρίνοντας επιπλέον με ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ κάθε αντίθετη φωνή, θεωρώντας ότι χωρίς να ιδρώσει και λίγο η τσεπούλα τους, μπορούν να στήσουν σύστημα επιπέδου υψηλών ηχητικών προδιαγραφών ή μπορούν να έχουν σοβαρή γνώμη για την Υψηλή Πιστότητα.»

Κώστα Κόγια,

Σε ευχαριστώ που τεκμηριώνεις με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έγραψα.

Σου εύχομαι πάντως ολόψυχα να είσαι ευτυχής με την μουσική που ακούς σπίτι σου...
 

Μηνύματα
2.868
Reaction score
250
Προτού εκφέρω και εγώ την άποψη μου παρακαλώ τον αγαπητό

και συμπαθή Χρήστο να μου απαντήσει ευθέως αν (και γιατί)

συμπεριλαμβάνει και εμένα στους εξυπνάκηδες-αγενείς

που δόλια ή μή,εσκεμμένα ή μη απαξιώνουν το hiend και τον

κόσμο της υπερυψηλής ηχητικής πιστότητας ......
 

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Μην εξάπτεσθε, κύριοι. Κέρδισε τίποτε το ΠΑΣΟΚ συνεργαζόμενο με τον Μπίστη? Κέρδισε τίποτε η Ν.Δ. συνεργαζομένη με τον Σαμαρά? Μην αποδίδετε σε παρίες και αποσυναγώγους της πολιτικής το μέγεθος που δεν έχουν, παρά μόνο στο μυαλό τους.
 

Μηνύματα
151
Reaction score
0
Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιός από αυτούς που μιλάνε (γράφουν) τελείως θεωρητικά, χωρίς καν να έχουν ακούσει το συγκεκριμένο player να παίζει στο σύστημά τους (και ακόμα περισσότερο αυτούς που έχουν την έννοια "high-end" σαν προέκταση του ανδρισμού τους και των χρημάτων που διαθέτουν) θα "ενδώσουν" στο blind-test. Είμαι πάααααααρα πολύ περίεργος!!!!!
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Την εκτίμηση αποδεικνύει κανείς με έργα Βασίλη...

Βασίλη,

Δεν καταλαβαίνω γιατί είχεις αυτή την αίσθηση. Νομίζω ότι σου έχω δείξει την εκτίμησή μου και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο... Παρ' όλα αυτά, δεν ανταποκρίθηκες και ο νοών νοείτο...


(Για να σου απαντήσω ευθέως όπως μου ζήτησες...)


Doherty, "τρία πουλάκια κάθονται..." (ως συνήθως)
Σε ευχαριστώ που είσαι ο δεύτερος που αποδεικνυει αυτό που έγραψα για εξυπνάκηδες και είρωνες...
 

Μηνύματα
151
Reaction score
0
"Πρόεδρε", θα το κάνεις το blind-test, ναι ή ου?????:happy_2:
Όλα τα άλλα είναι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".:happy_6:
 






Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Τότε αρμόζουν μερικές στιγμές περισυλλογής, διότι τι είναι ο άνθρωπος?? Ένα τίποτα! Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Χους ην και εις χουν απελεύσει, σκηλήκων βρώμα και δυσωδία. Και είδον τα οστά τα γεγυμνωμένα και είπον: άρα τις έστι, βασιλεύς ή στρατιώτης, πλούσιος ή πένης, δίκαιος ή αμαρτωλός? Πάντα ματαιότης τα ανθρώπινα. Vanitas vanitatis, omnia vanitas! :-(
 


Μηνύματα
211
Reaction score
1
Παιδια Ψυχραιμία. Μην ρίχνουμε το επίπεδο με εμπρηστικά posts.

Ειναι κρίμα να χαλάσουμε την καλή εικόνα μας.

Ψυχραιμία.

Bart.
 

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Πάντως η κοινωνιολογία της δημοσιευθείσης φωτογραφίας είναι "φφφφφφφφάσινεϊτινγκ". Τα έχει όλα: χοντρούς (αλλά πολύ χοντρούς), συνοικιακές καλλονές (αλλά πολύ συνοικιακές), υπερήλικες (αλλά πολύ υπερήλικες), δετές κουρτίνες (όπως Βερσαλλίες), γενικώς η χαρά του nouveau riche petit bourgeois (αλλά πολύ petit).
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.378
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top