ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ

Reaction score
3.543
Καλημέρα. Έχω έναν YAMAHA CLEAR SOUND 800X προενισχυτή και έναν ενισχυτή DENON PMA-350SE και θέλω να τους σύνδεσω μαζί σαν προ και τε. Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο μπακαλίστική η ερώτηση :120: αλλά επέιδή τους έχω και κάθονται έλεγα να παίξω μαζί τους. Σε περίπτωση που ενωθούν και επείδη έχουν και οι δύο volume πώς να χειριστώ τα volume. Ξανατνίζω ότι ούτε και εγώ συμφωνώ με την σύνδεση αυτή, το κάνω καθαρά για να το δοκιμάσω.

Φιλικά Κωνσταντίνος :107:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Ειναι λαθος συνδεση, αλλα για δοκιμη, βαλε το volume του denon στη μεση και ξεκινα απο κλειστο volume στον Yamaha και ανοιγε τον ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
Αν δεις οτι οι εντασεις ειναι μικρες και με αρκετο ανοιγμα απο τον Yamaha, τοτε ανοιξε τερμα την ενταση στον denon και ανοιξε παλι, σιγα σιγα, τον Yamaha.

Σου ξαναλεω παντως οτι ειναι λαθος, αλλα.......ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ!!!!!!
Δες αν ο denon πισω εχει εισοδο που λεει PRE IN. An exei συνδεσε εκει τον Yamaha αφοβα.

Reaction score
13
Με ποια κριτηρια κρινουμε εαν ειναι λαθος ή οχι η συνδεση?

Η συνδεση ειναι δεν λαθος.
Απλα θα υπαρχει αυξημενη σταθμη θορυβου και παραμορφωσης αναλογα τις διαφορες σχετικες θεσεις των ποτενσιομετρων.
Το κριτηριο ειναι να βρεθει σε ποια σημεια της διαδρομης καθενος ποτενσιομετρου εχουμε τον καθαροτερο Ηχο.

Reaction score
0
Πως το γνωριζουμε οτι θα υπαρχει αυξημενη σταθμη θορυβου? Εμπειρικα ή βασει τεχν. προδιαγραφων?

Επιμενω στην ερωτηση γιατι με ενδιαφερομαι για προενισχυτη για τον Behringer 1500 και θελω να δω τι πρεπει να προσεξω...

Reaction score
0
Πως το γνωριζουμε οτι θα υπαρχει αυξημενη σταθμη θορυβου? Εμπειρικα ή βασει τεχν. προδιαγραφων?

Επιμενω στην ερωτηση γιατι με ενδιαφερομαι για προενισχυτη για τον Behringer 1500 και θελω να δω τι πρεπει να προσεξω...
?

Reaction score
5
αν ο ντένον έχει είσοδο power-in, η σύνδεση είναι μια χαρά, και θα ελέγχεις τη στάθμη από τον προ

αν ο ντένον δεν έχει τέτοια είσοδο, θα αναγκαστείς να καταλήξεις σε σύστημα που θα έχει δύο στάδια προ αντί για ένα, οπότε η σύνδεση είναι τύπου "δεν είχα άλλη επιλογή", και θα πρέπει να βρεις θέσεις των δύο ποτ όπου ο ήχος να μην έχει θόρυβο

δεδομένου ότι ο μπέρι είναι τελικός, ΔΕΝ θα έχεις κανενα θέμα, ειδικα αν η έξοδος του προ ματσάρει με την ευαισθησία του μπέρι

αν κάτι έχω κάνει λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Reaction score
0
Ευχαριστω. Αρα πρεπει, τουλαχιστο τεχνικα, μονο να προσεξω την εξοδο του προ με την ευασθησια του μπερρυ..

Reaction score
5
η ευαισθησία του μπέρυ ρυθμίζεται με τα μπροστινά ποτς, οπότε η πιθανότητα κακού ματσαρίσματος ως προς ευαισθησία είναι ελάχιστη

ωστόσο ο μπέρυ έχει αρκετά μικρή αντίσταση εισόδου (10ΚΩ), άρα θέλει "γερό" προ, εκεί ίσως έχεις θέμα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940