ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ...!

HV

Reaction score
0
Μηπως ειναι αυτο με το παιδακι που ανοιγε το κουτι και μεσα ειχε 3-4 χαρακτηρες σαν τα Muppet που μετα λεγανε ιστοριες?

HV

Reaction score
0
Δεν θυμαμαι τιτλο...Απλα θυμαμαι πως το παιδακι οταν επεφτε για υπνο εβγαζε το κουτι κατω απο το κρεβατι του το ανοιγε και μεσα εκει υπηρχαν 3 φιγουρες , 1 με ντραμς , 1 με κιθαρα νομιζω και μια με κατι αλλο, και ελλεγαν ιστοριες.

Reaction score
4.281
Δεν θυμαμαι τιτλο...Απλα θυμαμαι πως το παιδακι οταν επεφτε για υπνο εβγαζε το κουτι κατω απο το κρεβατι του το ανοιγε και μεσα εκει υπηρχαν 3 φιγουρες , 1 με ντραμς , 1 με κιθαρα νομιζω και μια με κατι αλλο, και ελλεγαν ιστοριες.

Ναι,αυτό είναι το "Του κουτιού τα παραμύθια" της οικογένειας Σοφιανού.

http://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.581
Ως κάτοχος πακέτου bskyb θα σου πρότεινα να κοιτάζεις καθημερινά το πρόγραμμα των uktv gold.Αυτά τα κανάλια παίζουν πάρα πολλές παλιές σειρές και του bbc.Ίσως βρείς κάτι εκεί.

Reaction score
1.213
Οποτε δεν λες αυτο ε ?

Σας ειπα διαβαστε τον alex !!! :138:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica] Γεια σας παιδια! Να σας ρωτήσω: θυμαται κανείς μια ξένη σειρά με ηθοποιούς που πρόβαλε η ΕΡΤ στη δεκαετία του 80? Λεγόταν "Το μαγικό κουτί". Την πρόβαλλαν στη διάρκεια των Χριστουγέννων δύο φορές από ό,τι θυμάμαι. Η υπόθεση ήταν η εξής (από όσο θυμάμαι βέβαια, γιατί τότε ήμουν μικρός): κάποια παιδιά είχαν βρει ένα μαγικό κουτάκι, το οποίο είχε την ιδιότητα να μικραίνει πάρα πολύ τα παιδιά και να τα κάνει τοσοδούλικα. Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) ότι μπορούσαν και να πετάνε με τη βοήθεια αυτού του κουτιού όταν γίνονταν μικρά. Και έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιούσαν το κουτί και γίνονταν μικρά για να αντιμετωπίσουν κάποιον κακό ή για να κάνουν κάποια καλή πράξη. Θυμάμαι ότι κάποιοι κακοί τα κυνηγούσαν αλλά τελικά μάλλον νικουσαν τα παιδιά με την βοήθεια αυτού του κουτιού.[/FONT][/FONT]

HV

Reaction score
0
Εχει τοσα "μαλλον" που μαλλον δεν θα το βρουμε ποτε ! Χεχεχεχε.

Reaction score
4.281
Πού το ξέθαψες; :138:

Δεν είναι αυτός ο τίτλος απ'ό,τι θυμάμαι.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ...!

Σας ειπα διαβαστε τον alex !!! :138:

Γεια σας παιδια! Να σας ρωτήσω: θυμαται κανείς μια ξένη σειρά με ηθοποιούς που πρόβαλε η ΕΡΤ στη δεκαετία του 80? Λεγόταν "Το μαγικό κουτί". Την πρόβαλλαν στη διάρκεια των Χριστουγέννων δύο φορές από ό,τι θυμάμαι. Η υπόθεση ήταν η εξής (από όσο θυμάμαι βέβαια, γιατί τότε ήμουν μικρός): κάποια παιδιά είχαν βρει ένα μαγικό κουτάκι, το οποίο είχε την ιδιότητα να μικραίνει πάρα πολύ τα παιδιά και να τα κάνει τοσοδούλικα. Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) ότι μπορούσαν και να πετάνε με τη βοήθεια αυτού του κουτιού όταν γίνονταν μικρά. Και έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιούσαν το κουτί και γίνονταν μικρά για να αντιμετωπίσουν κάποιον κακό ή για να κάνουν κάποια καλή πράξη. Θυμάμαι ότι κάποιοι κακοί τα κυνηγούσαν αλλά τελικά μάλλον νικουσαν τα παιδιά με την βοήθεια αυτού του κουτιού.
Είναι σίγουρα το "The Box of Delights" του BBC (παραγωγής 1984) :

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KJB8kad4WZ4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KJB8kad4WZ4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα βλέπετε τον πιτσιρίκο πρωταγωνιστή που έχει μικρύνει σε μέγεθος ποντικιού και παρακολουθεί την συζήτηση από μια χαραμάδα στον τοίχο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef