- Reaction score
- 4.281
Ειδες το κλιπακι του Youtube μηπως σου θυμισει κατι ?
Προφανώς. Γι'αυτό είπα ότι δεν μου θυμίζει κάτι...
Ειδες το κλιπακι του Youtube μηπως σου θυμισει κατι ?
Δεν θυμαμαι τιτλο...Απλα θυμαμαι πως το παιδακι οταν επεφτε για υπνο εβγαζε το κουτι κατω απο το κρεβατι του το ανοιγε και μεσα εκει υπηρχαν 3 φιγουρες , 1 με ντραμς , 1 με κιθαρα νομιζω και μια με κατι αλλο, και ελλεγαν ιστοριες.
Οποτε δεν λες αυτο ε ?
:137: :137:Εχει τοσα "μαλλον" που μαλλον δεν θα το βρουμε ποτε ! Χεχεχεχε.
Είναι σίγουρα το "The Box of Delights" του BBC (παραγωγής 1984) :Σας ειπα διαβαστε τον alex !!! :138:
Γεια σας παιδια! Να σας ρωτήσω: θυμαται κανείς μια ξένη σειρά με ηθοποιούς που πρόβαλε η ΕΡΤ στη δεκαετία του 80? Λεγόταν "Το μαγικό κουτί". Την πρόβαλλαν στη διάρκεια των Χριστουγέννων δύο φορές από ό,τι θυμάμαι. Η υπόθεση ήταν η εξής (από όσο θυμάμαι βέβαια, γιατί τότε ήμουν μικρός): κάποια παιδιά είχαν βρει ένα μαγικό κουτάκι, το οποίο είχε την ιδιότητα να μικραίνει πάρα πολύ τα παιδιά και να τα κάνει τοσοδούλικα. Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) ότι μπορούσαν και να πετάνε με τη βοήθεια αυτού του κουτιού όταν γίνονταν μικρά. Και έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιούσαν το κουτί και γίνονταν μικρά για να αντιμετωπίσουν κάποιον κακό ή για να κάνουν κάποια καλή πράξη. Θυμάμαι ότι κάποιοι κακοί τα κυνηγούσαν αλλά τελικά μάλλον νικουσαν τα παιδιά με την βοήθεια αυτού του κουτιού.