- Reaction score
- 51
και ο Gillan είχε τραγουδήσει για λίγο στους Sabbath!!και ποια η σχέση Deep Purple με Black Sabbath ???
(αν εννοέίς αυτό)!
και ο Gillan είχε τραγουδήσει για λίγο στους Sabbath!!και ποια η σχέση Deep Purple με Black Sabbath ???
΅Εγω έψαχνα την σχέση των Beatles με τους Rainbow !!Η σχέση είναι ο Ronnie James Dio!!
Ταλέντο μεγάλο τραγουδιστή που ο Ritcie Blackmore κάλεσε στους Rainbow όταν έφυγε από τους Deep Purple.
Ο Ronnie James Dio μετά αντικατέστησε τον Ozzy στους Sabbath μετά την αποχώρηση του.!!!
Εχεις δίκιο, εγώ δεν κατάλαβα καλά!΅Εγω έψαχνα την σχέση των Beatles με τους Rainbow !!Η σχέση είναι ο Ronnie James Dio!!
Ταλέντο μεγάλο τραγουδιστή που ο Ritcie Blackmore κάλεσε στους Rainbow όταν έφυγε από τους Deep Purple.
Ο Ronnie James Dio μετά αντικατέστησε τον Ozzy στους Sabbath μετά την αποχώρηση του.!!!![]()
Τώρα τι σχέση έχει ο Ozzy με το κάστρο Αλαμο!!!!!?????Ozzy Osbourne, who earned his nickname in his youth, sought a career as a rock singer after hearing The Beatles on the radio, in hopes that it would lift him out of his difficult working-class existence, in which he had some scrapes with the law.
Στο χέρι του έχει ένα tatoo που λέει "THANKS"Υδραυλικός????
Τι έχει γραμμένο στο χέρι του????
Λάθος...Υδραυλικός????
Τι έχει γραμμένο στο χέρι του????
μια και ξεσκονίζουμε τον Ozzy σε πόσες και ποιές κινηματογραφικές ταινίες εχει παίξει ?
ο Joe Strummer των The Clash !!Κάποιος Εγγλέζος που γεννήθηκε στην Αγκυρα (Τουρκία), έπαιζε με ένα Γιουκαλίλι το Johny Be Good!!! στο μετρό του Λονδίνου!!!
Μετά έφτιαξε ένα συγκρότημα βασισμένο στο 1984 του Οργουελ!
(Αυτά όλα στα 1974) :!: :!: :!:
Και όμως!Ομως τον ξέρετε τον Elvis Costello???
Τι σχέση έχει με την Jazz??????????? :roll:
..Musically composed by Krall alone, these songs mark a lyrical collaboration with her new husband, Elvis Costello....
Προέρχεται από τις ..Unemployment Benefits (UB40 = Unemployment Benefits, Form 40)...UB40
Πολύ σωστά!You dont bring me flowers-το τραγουδησαν ντουετο