ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ!

Reaction score
51
Τι σχέση έχει με τον Willard Manus???

(Η σχέση του με τον Bowie είναι και ο Mick Ronson)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Willard Manus έγινε διάσημος στην 10ετία του 60 για το βιβλίο του με τίτλο "Mott The Hopple", εξού και το όνομα του Group!

Reaction score
51
Και μιά και μιλήσαμε για τον φοβερό κιθαρίστα Mick Ronson (στο καταπληκτικό Ziggy Stardust)! Τι σχέση έχει με τον Lou Reed :?:

Reaction score
23
Ενα κοινό τους στοιχείο είναι το μινι - οπερετικό τραγούδι 'Marionette' του Hunter από το οποίο εμπνέυστηκαν οι Queen για το δικό τους Bohemian Rhapsody.

άλλο κοινό τους στοιχείο είναι το All the young dudes που στην συναυλία Tribute to Freddie Mercury το τραγούδησε ο Ian Hunter με την συνοδεία των Queen και του David Bowie.

Αλλο δεν ξέρω...... :oops:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και μιά και μιλήσαμε για τον φοβερό κιθαρίστα Mick Ronson (στο καταπληκτικό Ziggy Stardust)! Τι σχέση έχει με τον Lou Reed :?:
o Mick Ronson έπαιζε κιθάρα στον δίσκο του Lou Reed με τίτλο TRANSFORMER.

Aς συνεχίσουμε την ερώτηση. Με ποιον συνεργάστηκε ο Reed για να γράψει μερικά από τα κομμάτια του Transformer????

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μμμ , για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να ξερεις για το "Marionete"

Περιμενα ομως να ξερεις πως οι Queen ηταν το support group των Μοtt the Hoople
Περιμενα επισης να ξερεις πως οι Queen εχουν κανει τα φωνητικα στο τραγουδι "You nearly did me in" του Ian Hunter(οσοι δεν εχετε ακουσει αυτο το τραγουδι προσπαθειστε να το βρειτε και να το κατεβασετε απο καπου.Στο ρεφραιν νομιζεις πως ακους...ενα τραγουδι των Queen)

Τα εχουμε πει και παλαιοτερα κυριε Σακη :lol:

Reaction score
51
o Mick Ronson έπαιζε κιθάρα στον δίσκο του Lou Reed με τίτλο TRANSFORMER.

Aς συνεχίσουμε την ερώτηση. Με ποιον συνεργάστηκε ο Reed για να γράψει μερικά από τα κομμάτια του Transformer????
Με τον David Bowie? (Ηταν ο παραγωγός του Album)!

Πάντως ο Mick Ronson εκτός από κιθάρα στο Transformer έπαιξε και πιάνο!
Το πιάνο στο καταπληκτικό Perfect Day παίζει ο Mick Ronsosn :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχουν σχέση οι Mott the Hopple με τους King Krimson??
?????
Δεν ξερω εαν εχουν σχεση παντως εγω τους εχω δει live μαζι στην Atlanta το 1980 και...επαθα.
Λαβετε υπ' οψη πως ημουν ανηλικος και δεν μου επετρεπαν την εισοδο και σκαρφιστηκα 1002 κολπα για να με αφησουν να μπω.
Δεν το μετανοιωσα ποτε!

Cleveland Rocks vs Elephant talk !!!!

Reaction score
51
Εχουν σχέση οι Mott the Hopple με τους King Krimson??
?????
Δεν ξερω εαν εχουν σχεση παντως εγω τους εχω δει live μαζι στην Atlanta το 1980 και...επαθα.
Λαβετε υπ' οψη πως ημουν ανηλικος και δεν μου επετρεπαν την εισοδο και σκαρφιστηκα 1002 κολπα για να με αφησουν να μπω.
Δεν το μετανοιωσα ποτε!

Cleveland Rocks vs Elephant talk !!!!
Πάντως Ανδρέα μετά από την εμπειρία σου αυτή τα λόγια περισσεύουν!

Πάντως! o πρών κιθαρίστας των Mott the Hoople Mick Ralphs, ο τραγουδιστής Paul Rodgers και ο ντράμμερ Simon Kirke, και οι δύο από τους Free μαζί με τον πρώην μπασσίστα των King Crimson Boz Burrell σχηματίσανε τους Bad Company!!!

Reaction score
51
Τι σχέση έχει ο Αχιλλέας και η μητέρα του η Θέτις με την Rock Ιστορία????? :D :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :p

Reaction score
0
Να κάνω και γω μια προσπάθεια..

Λοιπόν η μητέρα του Αχιλλέα, η Θέτις, όταν ήταν μικρός ο Αχιλλέας τον βούτηξε μέσα σε έναν ποταμό.
Ο ποταμός στην αρχαία ονομαζόταν Στύγας, το όνομα Στύγας στην Αγγλική μεταφράζεται ως Styx.
Styx είναι σε όλους μας γνωστό ότι ονομάζεται ενα γκρούπ της Rock σκηνής...

Μπα ε? :p :p

Reaction score
51
Να κάνω και γω μια προσπάθεια..

Λοιπόν η μητέρα του Αχιλλέα, η Θέτις, όταν ήταν μικρός ο Αχιλλέας τον βούτηξε μέσα σε έναν ποταμό.
Ο ποταμός στην αρχαία ονομαζόταν Στύγας, το όνομα Στύγας στην Αγγλική μεταφράζεται ως Styx.
Styx είναι σε όλους μας γνωστό ότι ονομάζεται ενα γκρούπ της Rock σκηνής...

Μπα ε? :p :p

ΕΥΓΕ GEORGE!!!!

Reaction score
51
Εχει καμμιά σχέση ο "Αρχοντας των Δακτυλιδιών" με την Ιστορία της Ροκ Μουσικής :?: :p :p :p
Χε χε :lol:

Reaction score
51

Το συγκρότημα των Marillion! :wink:

Πήραν το όνομα τους από το βιβλίο του Τώκιν Silmarillion και ένα χρόνο αργότερα το έκοψαν σε Marillion (έτος 1980) :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera