ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.437
@ Mr. Spock: Θα προτιμούσα ουσιαστικότερη συνεισφορά στο thread από την αναπαραγωγή κρυάδων. Φιλικά.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.406
@ Mr. Spock: Θα προτιμούσα ουσιαστικότερη συνεισφορά στο thread από την αναπαραγωγή κρυάδων. Φιλικά.
ok , πίστευα πως λίγο χιούμορ δεν βλάπτει

η εν λόγω κρυάδα , ήταν η στάνταρ απάντηση σε αυτούς που ανακάλυπταν τους Socrates ( στην εποχή τους ) , κατόπιν εορτής .

εμείς τους μιλάγαμε για το mountains , και αυτοί ήξεραν τον Β. Παπακωσταντίνου ( δεν λέω , καλός στο είδος του ) , ως τον μοναδικό Έλληνα ρόκερ ,

. . . αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.437
Το humor δεν βλάπτει, αρκεί να είναι πετυχημένο!;)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.406
Το humor δεν βλάπτει, αρκεί να είναι πετυχημένο!;)
αν και δεν βλέπω που απέτυχα , ( ο καθ΄ ένας γελάει υποκειμενικά και κατά περίπτωση ) , προχωράμε . . .

. . . Alice Cooper & Salvador Dali : σε κάποια συνάντησή τους τον Απρίλιο του 73 , ο δεύτερος παρουσίασε στον πρώτο ένα γλυπτό που παρίστανε τον εγκέφαλο του Cooper , λέγοντάς του πως αυτή είναι η εκδοχή του πάνω στον εγκέφαλο του Alice ,

ο Cooper αφού το θαύμασε , του είπε πως ποτέ του δεν φαντάσθηκε πως είχε κάτι τέτοιο

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.406
λοιπόν εκτός αυτού και τα δύο συγκροτήματα έχουν "δανειστεί" το ίδιο riff για να γράψουν τραγούδι. Οι Sex pistols το ονόμασαν Submission και οι Lynyrd το ονόμασαν "The Needle And The Spoon" (στον δίσκο Second Helping)...

Θα μπορουσα να το βαρύνω και να ρωτήσω από ποιον το δανείστηκαν και οι δύο αλλά πάει μακρυά η βαλίτσα (στα 60's συγκεκριμένα)
- χαιρετώ , νομίζω πως το ίδιο πάλι riff , ακούμε και στο : The Stooges - I Wanna Be Your Dog

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.178

Θυμάστε το παιγνίδι αυτό ???
Τα περίφημα Lemmings??
Τι σχέση έχουν με την μουσική??? :lol:
...περα απο το soundtrack , του καλητερου παιχνιδιου που εχω παιξει ποτε (the tribes 2) - με 2 δισκετες τοτε!! , πηρε το ονομα του απο τα σχετικα ζωακια με αυτοκτονικες τασεις (μυθος) ειπαρχει η εκφραση στα εγγλεζικα "lemming like journey"
ok, σειρα μου ενα παλιο αστειο ειναι το "γιατι το κιλεμολ των μεταλλικα δεν ακουγεται στην εθνικη?" αναντηση ".. διοτι ειπαρχει οριο ταχυτητας!!"
πριν το google & το wikipedia ειπηρχε πολυ μυστικο κ' μυστηριο .. πλεων λιγο πολυ ολα καπου ειπαρχουν.. καλημερες!
[DOUBLEPOST=1459422957][/DOUBLEPOST]+1 το εσωφυλλο του Frankencrist των D.Kennedys το εργο "P**is landscape..το οποιο και λογοκριθηκε
Επειδη δεν απαντηθηκε (εννοειτε...ουτε εγω τοξερα), το κοινο είναι ο H. R. Giger. Ελβετος σουρρεαλιστης ζωγράφος.

..ο οποίος μεταξύ άλλων (Dune, Batman car κλπ), σχεδίασε το Alien.

Παράλληλα ειναι ο δημιουργός των εξωφύλλων:

ELO Brain salad surgery

κλπ.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.406
ΚΑΙ μια δυσκολη ερωτηση... τι κοινο εχουν οι Damned (UK) με τον Nick Cave ?
- στο εξώφυλλο phantasmagoria , εικονίζεται η γυναίκα του Σπηλιά , σαν την Ούμα Θέρμαν δεν είναι ;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.406
... γατος! :D
- έπεσες στην περίπτωση ,

- είμαι ''φαν'' του Σπηλιά αλλά και του Βάνιαν ,
παρεμπιπτόντως το εν λόγω άλμπουμ , είναι και το ποιο γκόθ των Δαιμονισμένων , από εκεί ξεκίνησε το κόλλημά μου , και πήγα προς τα πίσω

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.178
~ το οποιο κ' εχω διπλα στο stranglers "a gospel according to men in black" ~
.. Νικος Σπηλιας ... το πιο αγαπημενο κ@λοπαιδο της (λεβεντογενας !) Aυστραλιας.. βλαχος! αλλα ωραιος βλαχος... <3
.. αλλο ενα γεγονος...οι Damned εχουν και την πρωτη επισημη κυκλοφορια punk(το 7" με τιτλο "new rose") με μικρη διαφορα απο τους Seks Pistols "(A) in the uk ".. @ 1976
[DOUBLEPOST=1459427669][/DOUBLEPOST]
- τι κοινό έχουν οι : Nick Cave , David Tibet , Aleister Crowley ?
κοινα σεκσουαλικα γουστα οταν εχουν κανει χρηση απαγ. ουσιων ?!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.406
[
[DOUBLEPOST=1459427669][/DOUBLEPOST]
κοινα σεκσουαλικα γουστα οταν εχουν κανει χρηση απαγ. ουσιων ?![/QUOTE]

- ο Σπηλιάς έχει συνεργασθεί με τον Τίμπετ στους Current 93 , το οποίο συγκρότημα έχει βασισθεί στο Θέλημα-93 , του Αλιστερ Κρόουλυ

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.406
~...οι Damned εχουν και την πρωτη επισημη κυκλοφορια punk(το 7" με τιτλο "new rose") με μικρη διαφορα απο τους Seks Pistols "(A) in the uk ".. @ 1976
QUOTE]

- Δυστυχώς μερικές φορές οι επίσημες κυκλοφορίες δίσκων , αλλοιώνουν την ιστορία .

- πχ : οι όχι και τόσο γνωστοί Swell Maps , ήδη από το 73 έπαιζαν punk , και το 77 το γύρισαν σε post-punk , δηλαδή δύο φορές πρωτοπόροι
[DOUBLEPOST=1459429309][/DOUBLEPOST]
ε ναι..χαχα.. .:93:.
:o:o:o

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός