ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Νομιζω οτι το ονομα Deep Purple το πηραν απο ενα ποιημα. Παλια λεγονταν Roundabout. Το ποιο ηταν το ποιημα, δεν θυμαμαι ακριβως... :)

Reaction score
51
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Νομιζω οτι το ονομα Deep Purple το πηραν απο ενα ποιημα. Παλια λεγονταν Roundabout.  Το ποιο ηταν το ποιημα, δεν θυμαμαι ακριβως... :)
Οχι ακριβώς!
Το όνομα Deep Purple το έχουμε αναφέρει παλαιότερα στο "ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ......."
Μιλάω για το ...Book of Taliesyn!!!!

:D :D :D

Reaction score
51
Ωραία!!!

Τι σχέση έχει η περιοχή Kintyre της Σκωτίας με τους Beatles!!! 8) 8) 8)

Reaction score
7
Mull Of Kintyre που έγραψε ο McCartney.To Κintyre είναι περιοχή της Σκοτίας που είχαν φάρμα το ζεύγος McCartney.Το τραγούδι είναι των Wings.

Και έχω να δηλώσω αδικία.Όταν λέμε για Ian Anderson να λέμε ποιόν εννούμε.Και εγώ τον βρήκα τον άλλο αλλά κατάλαβα τον Anderson των Jethro.Άρειο Πάγο θα σας πάωωωω!!! :p :p

Reaction score
51
Μάριος Λαζάρου said:
Mull Of Kintyre που έγραψε ο McCartney.To Κintyre είναι περιοχή της Σκοτίας που είχαν φάρμα το ζεύγος McCartney.Το τραγούδι είναι των Wings.

Και έχω να δηλώσω αδικία.Όταν λέμε για Ian Anderson να λέμε ποιόν εννούμε.Και εγώ τον βρήκα τον άλλο αλλά κατάλαβα τον Anderson των Jethro.Άρειο Πάγο θα σας πάωωωω!!! :p :p
Μάριε δεν ήταν λάθος η απάντηση σου, απλώς ήθελε συμπλήρωμα!!!!!
Οσον αφορά το μέρος Kintyre έχει φυσικά σχέση με το τραγούδι του Paul αλλά έχει σχέση και με κάποιο των Beatles!!!! 8) 8) :wink: :wink: :wink:

Reaction score
51
Sambalis said:
Μάριος Λαζάρου said:

Μάριε δεν ήταν λάθος η απάντηση σου, απλώς ήθελε συμπλήρωμα!!!!!
Οσον αφορά το μέρος Kintyre έχει φυσικά σχέση με το τραγούδι του Paul αλλά έχει σχέση και με κάποιο των Beatles!!!! 8) 8) :wink: :wink: :wink:
Η αναφορά είναι στο τραγούδι των Beatles: "The long and winding road,"!!!!
.....The long and winding road, that leads to your door, will never disappear ....
Η ιδέα ήρθε στον Paul, από έναν δρόμο στην Σκωτία που λέγεται B842, και είναι 16 μίλια δρόμος που γυρίζει συνέχεια με στροφές από την ανατολική ακτή του Kintyre μέχρι το Campbeltown, που είναι και το πιό κοντινό μέρος κοντά στην Σκωτσέζικη φάρμα του!!! :D :D :D

Reaction score
51
ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
1.

Κάποιο τραγούδι είναι γραμμένο για την κυρία !!!! :D

Reaction score
51
2.

O συγγραφέας και ποιητής lewis Caroll, τι σχέση έχει με την μουσική!!!! (πόσες ξέρετε???)

Reaction score
7
2.Ήταν συγγραφέας της Αλίκης στη Χώρα των θαυμάτων (Alice In Wonderland)απόπου εμπνεύστηκε το όνομά του το συγγρότημα Alice In Chains?

Reaction score
51
Μάριος Λαζάρου said:
2.Ήταν συγγραφέας της Αλίκης στη Χώρα των θαυμάτων (Alice In Wonderland)απόπου εμπνεύστηκε το όνομά του το συγγρότημα Alice In Chains?
Φυσκά!!!
Αλλο???? 8) 8) 8)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Sambalis said:
Μάριος Λαζάρου said:
Φυσκά!!!
Αλλο???? 8) 8) 8)
White Rabbit - Jefferson Airplane
Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάν για τις περιπέτειες της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων

Reaction score
51
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Sambalis said:
Μάριος Λαζάρου said:
Φυσκά!!!
Αλλο???? 8) 8) 8)
White Rabbit - Jefferson Airplane
Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάν για τις περιπέτειες της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων
Ναι ναι ναι!!!!!
Αλλο??????????????? :D :D :D

Reaction score
51
YEeeeeeeeeeeeeeh!!!!
Ομως το ποίημα του Lewis Caroll:
"The Walrus and The Carpenter"....

http://www.jabberwocky.com/carroll/walrus.html
ενέπνευσε τον Paul McCartney για το εξαιρετικό ....Iam The Walrus των Beatles!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

H ερώτηση ήταν :O συγγραφέας και ποιητής lewis Caroll, τι σχέση έχει με την μουσική!!!! (πόσες ξέρετε???) :D :D

Reaction score
7
Τί άνδρας είναι δεν είναι γυναίκα???Κοίτα να δείς τι σου κάνουν οι πλαστικές...:p :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef