ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
Νομιζω οτι το ονομα Deep Purple το πηραν απο ενα ποιημα. Παλια λεγονταν Roundabout. Το ποιο ηταν το ποιημα, δεν θυμαμαι ακριβως... 
Οχι ακριβώς!ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Νομιζω οτι το ονομα Deep Purple το πηραν απο ενα ποιημα. Παλια λεγονταν Roundabout. Το ποιο ηταν το ποιημα, δεν θυμαμαι ακριβως...![]()
Μάριε δεν ήταν λάθος η απάντηση σου, απλώς ήθελε συμπλήρωμα!!!!!Μάριος Λαζάρου said:Mull Of Kintyre που έγραψε ο McCartney.To Κintyre είναι περιοχή της Σκοτίας που είχαν φάρμα το ζεύγος McCartney.Το τραγούδι είναι των Wings.
Και έχω να δηλώσω αδικία.Όταν λέμε για Ian Anderson να λέμε ποιόν εννούμε.Και εγώ τον βρήκα τον άλλο αλλά κατάλαβα τον Anderson των Jethro.Άρειο Πάγο θα σας πάωωωω!!!![]()
![]()
Η αναφορά είναι στο τραγούδι των Beatles: "The long and winding road,"!!!!Sambalis said:Μάριε δεν ήταν λάθος η απάντηση σου, απλώς ήθελε συμπλήρωμα!!!!!Μάριος Λαζάρου said:Mull Of Kintyre που έγραψε ο McCartney.To Κintyre είναι περιοχή της Σκοτίας που είχαν φάρμα το ζεύγος McCartney.Το τραγούδι είναι των Wings.
Και έχω να δηλώσω αδικία.Όταν λέμε για Ian Anderson να λέμε ποιόν εννούμε.Και εγώ τον βρήκα τον άλλο αλλά κατάλαβα τον Anderson των Jethro.Άρειο Πάγο θα σας πάωωωω!!!![]()
![]()
Οσον αφορά το μέρος Kintyre έχει φυσικά σχέση με το τραγούδι του Paul αλλά έχει σχέση και με κάποιο των Beatles!!!! 8) 8)![]()
![]()
![]()
Φυσκά!!!Μάριος Λαζάρου said:2.Ήταν συγγραφέας της Αλίκης στη Χώρα των θαυμάτων (Alice In Wonderland)απόπου εμπνεύστηκε το όνομά του το συγγρότημα Alice In Chains?
White Rabbit - Jefferson AirplaneSambalis said:Φυσκά!!!Μάριος Λαζάρου said:2.Ήταν συγγραφέας της Αλίκης στη Χώρα των θαυμάτων (Alice In Wonderland)απόπου εμπνεύστηκε το όνομά του το συγγρότημα Alice In Chains?
Αλλο???? 8) 8) 8)
Ναι ναι ναι!!!!!Σπύρος Μπλάτσιος said:White Rabbit - Jefferson AirplaneSambalis said:Φυσκά!!!Μάριος Λαζάρου said:2.Ήταν συγγραφέας της Αλίκης στη Χώρα των θαυμάτων (Alice In Wonderland)απόπου εμπνεύστηκε το όνομά του το συγγρότημα Alice In Chains?
Αλλο???? 8) 8) 8)
Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάν για τις περιπέτειες της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων
Ενα των Beatles!!!!Sambalis said:ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
1.
![]()
Κάποιο τραγούδι είναι γραμμένο για την κυρία !!!!![]()
Oxi!!!Μάριος Λαζάρου said:She's a woman???