Οδήγηση 2 ζευγών ηχείων.Συμβουλές.

Reaction score
14
....και ο RXV 1500 ....μάλλον όμως χωρίς όλες τις "μαγκιές" του 1600...

Reaction score
1
Κώστας Κόγιας said:
Rick said:
Αν κατάλαβα καλά δηλαδή για να έχω μουσική στο σαλονάκι, πρέπει να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα όπως τα ... bar ;
Έτσι ακριβώς.
Το θέμα αυτό διευκρινίστηκε. Ο δικηγόρος μου, έπειτα από παράκλησή μου, μιλησε ο ίδιος με την ΑΕΠΙ και του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για ... Ιατρεία.

Οπότε απομένει το αρχικό ερώτημα σχετικά με τους ενισχυτές.

Σχετικά με τους ολοκληρωμένους ραδιοενισχυτές HOME THEATER της YAMAHA τώρα. Πρέπει να πάω σε μοντέλο της κλάσης του 1600 δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από πλευράς ισχύος; Με φθηνότερο μοντέλο όπως π.χ. ο RX-V359 δεν θα κάνω τη δουλειά μου;

Reaction score
14
Μάλλον όχι.

Tο μικρότερο μοντέλλο της Yamaha με δυνατότητες zone 2 είναι το RX-V559.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Rick said:
Κώστας Κόγιας said:
Rick said:
Αν κατάλαβα καλά δηλαδή για να έχω μουσική στο σαλονάκι, πρέπει να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα όπως τα ... bar ;
Έτσι ακριβώς.
Το θέμα αυτό διευκρινίστηκε. Ο δικηγόρος μου, έπειτα από παράκλησή μου, μιλησε ο ίδιος με την ΑΕΠΙ και του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για ... Ιατρεία.
Τόση σιγουριά!!!! αχ βρε Κώστα σαν τα καλώδια ένα πράγμα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.037
Γ. ΚΟΨ. said:
Rick said:
Κώστας Κόγιας said:
Rick said:
Έτσι ακριβώς.
Κοψ. προτιμώ το θάρρος (και πολλές φορές το -καλώς εννοούμενο- θράσος) της σιγουριάς, από τη ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.

Reaction score
250
Χωρίς καμιά αμφιβολία αυτό που σου χρειάζεται είναι

ένας φτηνός χωρίς περιττές δυνατότητες (περίπλοκες διαχειρίσεις σήματος εικόνας κ.λπ.)

AV ενισχυτής!

Η λύση δύο stereo ολοκληρωμένων έχει μεγαλύτερο κόστος και κατά την γνώμη μου

στην παρούσα περίπτωση είναι άνευ νοήματος.

Reaction score
1
Τσαντουλής Βασίλης said:
Χωρίς καμιά αμφιβολία αυτό που σου χρειάζεται είναι

ένας φτηνός χωρίς περιττές δυνατότητες (περίπλοκες διαχειρίσεις σήματος εικόνας κ.λπ.)

AV ενισχυτής!

Η λύση δύο stereo ολοκληρωμένων έχει μεγαλύτερο κόστος και κατά την γνώμη μου

στην παρούσα περίπτωση είναι άνευ νοήματος.
Μιας και αναφερθήκαμε σε YAMAHA , που είναι πολύ εμπορική μάρκα στη χώρα μας, ο RX-V359 που είναι από τα βασικά της μοντέλα , θα μπορεί να με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε ανώτερο μοντέλο;

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Κώστας Κόγιας said:
Γ. ΚΟΨ. said:
Rick said:
Κώστας Κόγιας said:
Rick said:
Έτσι ακριβώς.
Κοψ. προτιμώ το θάρρος (και πολλές φορές το -καλώς εννοούμενο- θράσος) της σιγουριάς, από τη ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.
Έτσι θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, είδες πως είναι τελικά η άλλη όψη.................(για μια φορά αλλάξαμε θέση και είδες τι έγινε)..............

Reaction score
14
Rick said:
[Μιας και αναφερθήκαμε σε YAMAHA , που είναι πολύ εμπορική μάρκα στη χώρα μας, ο RX-V359 που είναι από τα βασικά της μοντέλα , θα μπορεί να με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε ανώτερο μοντέλο;
Θα σε καλύψει μια χαρά.
Όχι όμως αν θες διαφορετική διαχείρηση των 2 ξεχωριστών χώρων.
Για αυτό .....από 559 και πάνω.

Reaction score
1
preve said:
Rick said:
[Μιας και αναφερθήκαμε σε YAMAHA , που είναι πολύ εμπορική μάρκα στη χώρα μας, ο RX-V359 που είναι από τα βασικά της μοντέλα , θα μπορεί να με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε ανώτερο μοντέλο;
Θα σε καλύψει μια χαρά.
Όχι όμως αν θες διαφορετική διαχείρηση των 2 ξεχωριστών χώρων.
Για αυτό .....από 559 και πάνω.
Διαφορετική διαχείριση εννοείς να ακούγονται διαφορετικές πηγές σε κάθε χώρο; Δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο. Θα ακούγεται η ίδια και στους δύ χώρους. Με διαφορετικές εντάσεις θα γίνεται ίσως με το βασικό μοντέλο;

Reaction score
2
διαφορετικη διαχειριση ενοοει το διαφορετικο volume στα καναλια......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι το multi room (με διαφορετικές πηγές) προφανώς δίνει την δυνατότητα και για διαφορετικές στάθμες.

Reaction score
14
Νικόλα και με την ίδια πηγή.
Απλά όταν αλλάζεις τις εντάσεις πρέπει πρώτα από το control να έχεις επιλέξει το αντίστοιχο zone.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ ο 559 έχει multi room?
O 650 που έχω εγώ δεν έχει τέτοιο πράμα. Εκτός κι αν έχει και δεν το ξέρω, τόσο που τον έχω ψάξει... :lol:

Reaction score
14
Η Yamaha έτσι λέει στο "συγκριτικό" των νέων AV της.

Ο δικός μου 1500 έχει. Όχι όμως με τις δυνατότητες του νέου 1600 από ότι είδα.

Reaction score
1
Να ακούγονται διαφορετικές πηγές από κάθε ζευγάρι δεν με ενδιαφέρει. Σε διαφορετικές στάθμες η ίδια πηγή όμως ίσως να μου είναι χρήσιμο. Διαβάζοντας το manual του 359 ακόμη δεν έχω καταλάβει αν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ή όχι . Αν κάποιος άλλος βγάζει άκρη κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ...

Reaction score
14
Rick said:
Διαβάζοντας το manual του 359 ακόμη δεν έχω καταλάβει αν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ή όχι . Αν κάποιος άλλος βγάζει άκρη κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ...
Είπαμε φίλτατε Rick....από τον 559 και επάνω....πιο κάτω δεν υπάρχει η δυνατότητα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.933
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll