- Reaction score
- 14
....και ο RXV 1500 ....μάλλον όμως χωρίς όλες τις "μαγκιές" του 1600...
Το θέμα αυτό διευκρινίστηκε. Ο δικηγόρος μου, έπειτα από παράκλησή μου, μιλησε ο ίδιος με την ΑΕΠΙ και του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για ... Ιατρεία.Κώστας Κόγιας said:Έτσι ακριβώς.Rick said:Αν κατάλαβα καλά δηλαδή για να έχω μουσική στο σαλονάκι, πρέπει να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα όπως τα ... bar ;
Τόση σιγουριά!!!! αχ βρε Κώστα σαν τα καλώδια ένα πράγμα!Rick said:Το θέμα αυτό διευκρινίστηκε. Ο δικηγόρος μου, έπειτα από παράκλησή μου, μιλησε ο ίδιος με την ΑΕΠΙ και του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για ... Ιατρεία.Κώστας Κόγιας said:Έτσι ακριβώς.Rick said:Αν κατάλαβα καλά δηλαδή για να έχω μουσική στο σαλονάκι, πρέπει να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα όπως τα ... bar ;
Κοψ. προτιμώ το θάρρος (και πολλές φορές το -καλώς εννοούμενο- θράσος) της σιγουριάς, από τη ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.Γ. ΚΟΨ. said:Τόση σιγουριά!!!! αχ βρε Κώστα σαν τα καλώδια ένα πράγμα!Rick said:Το θέμα αυτό διευκρινίστηκε. Ο δικηγόρος μου, έπειτα από παράκλησή μου, μιλησε ο ίδιος με την ΑΕΠΙ και του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για ... Ιατρεία.Κώστας Κόγιας said:Έτσι ακριβώς.Rick said:Αν κατάλαβα καλά δηλαδή για να έχω μουσική στο σαλονάκι, πρέπει να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα όπως τα ... bar ;
Μιας και αναφερθήκαμε σε YAMAHA , που είναι πολύ εμπορική μάρκα στη χώρα μας, ο RX-V359 που είναι από τα βασικά της μοντέλα , θα μπορεί να με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε ανώτερο μοντέλο;Τσαντουλής Βασίλης said:Χωρίς καμιά αμφιβολία αυτό που σου χρειάζεται είναι
ένας φτηνός χωρίς περιττές δυνατότητες (περίπλοκες διαχειρίσεις σήματος εικόνας κ.λπ.)
AV ενισχυτής!
Η λύση δύο stereo ολοκληρωμένων έχει μεγαλύτερο κόστος και κατά την γνώμη μου
στην παρούσα περίπτωση είναι άνευ νοήματος.
Έτσι θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, είδες πως είναι τελικά η άλλη όψη.................(για μια φορά αλλάξαμε θέση και είδες τι έγινε)..............Κώστας Κόγιας said:Κοψ. προτιμώ το θάρρος (και πολλές φορές το -καλώς εννοούμενο- θράσος) της σιγουριάς, από τη ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.Γ. ΚΟΨ. said:Τόση σιγουριά!!!! αχ βρε Κώστα σαν τα καλώδια ένα πράγμα!Rick said:Το θέμα αυτό διευκρινίστηκε. Ο δικηγόρος μου, έπειτα από παράκλησή μου, μιλησε ο ίδιος με την ΑΕΠΙ και του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για ... Ιατρεία.Κώστας Κόγιας said:Έτσι ακριβώς.Rick said:Αν κατάλαβα καλά δηλαδή για να έχω μουσική στο σαλονάκι, πρέπει να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα όπως τα ... bar ;
Θα σε καλύψει μια χαρά.Rick said:[Μιας και αναφερθήκαμε σε YAMAHA , που είναι πολύ εμπορική μάρκα στη χώρα μας, ο RX-V359 που είναι από τα βασικά της μοντέλα , θα μπορεί να με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε ανώτερο μοντέλο;
Διαφορετική διαχείριση εννοείς να ακούγονται διαφορετικές πηγές σε κάθε χώρο; Δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο. Θα ακούγεται η ίδια και στους δύ χώρους. Με διαφορετικές εντάσεις θα γίνεται ίσως με το βασικό μοντέλο;preve said:Θα σε καλύψει μια χαρά.Rick said:[Μιας και αναφερθήκαμε σε YAMAHA , που είναι πολύ εμπορική μάρκα στη χώρα μας, ο RX-V359 που είναι από τα βασικά της μοντέλα , θα μπορεί να με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε ανώτερο μοντέλο;
Όχι όμως αν θες διαφορετική διαχείρηση των 2 ξεχωριστών χώρων.
Για αυτό .....από 559 και πάνω.
Είπαμε φίλτατε Rick....από τον 559 και επάνω....πιο κάτω δεν υπάρχει η δυνατότητα.Rick said:Διαβάζοντας το manual του 359 ακόμη δεν έχω καταλάβει αν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ή όχι . Αν κάποιος άλλος βγάζει άκρη κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ...