Οικονομικό tweak για το cdplayer σας και όχι μόνο

Reaction score
7
Και γιατι δεν τα κρεματε απο το ταβανι τα μηχανηματα σας; Να ειναι στον αερα κρεμασμενα με λαστιχο. Και να μη μεταφερεται κανενας κρα(υγ)ασμος....

Sorry κιολας αλλα δε μου καθεται καθολου το αν εχει χοντρο σασι ή τσιγκο απ εξω θα ακουγεται και διαφορετικα.... ή τουλαχιστο οτι θα το ακουω εγω διαφορετικα...

Να βαλω κατω απ το CDp ενα φιλετο για να μην περασει καμια δονηση και δυσκολεψει το μηχανισμο αναγνωσης, να το δεχτω, αλλα οτι θα ακουσω και διαφορα στον ηχο....
δεν ειμαι του hiEnd οπως εχω ξαναπει....
και ψωνιζω απο γνωστο κρεοπωλειο. ντοπια κρεατα (αυτα που γεννηθηκαν Γαλλια, αλλα μεγαλωσαν Ελλαδα...), αλλα αυτα τα tweak μου κανουν κατι σε Xfiles ή "ολο και καποιος θα ψωνισει"...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το κρέμασμα δεν είναι καθόλου κακή ιδέα υπό προϋποθέσεις. :wink:

Τώρα για τα άλλα που λες, κανείς δεν τα πίστευε μέχρι που άκουσε. Δυστυχώς όμως τέτοιου είδους συγκριτικό δεν μπορούμε να κάνουμε...

Reaction score
3.468
Γιώργο Ανδρεάδη. Τα σοβαρά επαγγελματικά αντικραδασμικά δουλεύουν για το σκοπό που αυτά σχεδιάστηκαν.

Το αν ακούς εσύ τις διαφορές ή όχι, τους άλλους ελάχιστα τους ενδιαφέρει. Εχω την εντύπωση ότι και καθόλου να μην άκουγες πάλι καρφάκι δεν θα τους καιγότανε.

Η ιδεα σου να κρεμάμε τα μηχανήματα από το ταβάνι είναι μια πολύ παλιά και αποτυχημένη λύση. Σε αυτή τη θέση τα μηχανήματα δέχονται αρκετή ενέργεια από τον περιβάλλοντα χώρο (air born vibrations) και δύσκολα την αποβάλουν. Επίσης δεν αποβάλουν την ενέργεια (μηχανικούς κραδασμούς) που παράγουν τα ίδια τα μηχανήματα.
Το μόνο καλό με αυτή την τοποθετηση είναι ότι δεν δέχονται κραδασμους από τα αντικείμενα που έρχονται σε άμεση επαφή.

Τα φιλέτα όμως, αν τα βάλεις σε χοντρό αλάτι και μετά τα κρεμάσεις με σχοινιά , φτιάχνεις ένα παστό πρώτης τάξης.

Reaction score
1
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΙL ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

Reaction score
3.468
Αυτοί φαίνεται ότι ασχολούνται μόνο με επαγγελματίες που έχουν προβλήματα κραδασμών σε βιομηχανικούς χώρους.
Δεν ασχολούνται με εμας τους audio freaks.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

εγώ πάντως θέλω να δοκιμάσω αυτό σαν αντικραδασμικό...

Ονομάζετε no-bounce pad και το χρησιμοποιούν σε σχολικά εργαστήρια για να μελετήσουν τις κρούσεις. Απορροφά οποιονδήποτε κραδασμό!!!

http://store.pasco.com/pascostore/showdetl.cfm?&DID=9&Product_ID=53556&Detail=1

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88