Οικονομικό tweak για το cdplayer σας και όχι μόνο

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
οι άλλοι όμως είναι χομπίστες και το θέμα πραγματικά "έχει θέμα" και μπορεί να βοηθήσει κάποιους.
- Γιατί βρε δεν μπορεί ο Γιάννης να είναι και χομπίστας? :|

Μην πιάνεστε από τις λέξεις βρε παιδιά εδώ μέσα το έχω ξαναπεί και μην ψάχνετε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν υπάρξουν αλλάζει το πράμα...

Λήξις.

Reaction score
3.468
Ρε Τσαρουχίτο επέβαλε την τάξη. Αντε κατέβα και λίγο Αθήνα για κανένα σεμινάριο και κανά αμελέτητο πριν τα ανακαλύψουν κι αυτά οι μηχανικοί κραδασμών.

Reaction score
7
Το λεει παραπανω ο χριστιανος! Δεν κανουν! Λιγο προσοχη παρακαλω!!! :mrgreen:
Θα προτιμήσετε την κλασσική έκδοση και όχι τις extreme & ultimate.
Συγγνωμη δεν το ειδα... Βλεπετε απο τη χαρα που βρεθηκε κατι τετοιο δεν προσεξα την ουσια....

Reaction score
3.468
Τα ξήλινα ποδαράκια τα άκουσα κι εγώ (τι λέω τώρα ... τά άκουσα ) κάτω από ένα cd player της Hegel. Σε αυτό το cd player η διαφορά δεν ήταν τόσο μεγάλη. Πάντως εγώ προτιμούσα τον ήχο του Hegel χωρις τα συγκεκριμένα ξήλινα ποδαράκια.
Στα ηχεία πήρα καλύτερα αποτελέσματα, πάντα προς το καλύτερο.
Δεν μένει παρά να τα ξαναδοκιμάσω στα δικά μου μηχανήματα καθώς και στα καλώδια ρεύματος .

Reaction score
3.468
Μην γελάτε .... ναι και κάτω από τα πολύπριζα.
Με 15 Ευρώ πέρνετε καμιά 50αριά.

Εμένα πάντα μου άρεσαν οι καλες και οικονομικές λύσεις.
Εγώ θα τα βάλω και μέσα στις συσκευές . Αλατις τσ τσ τσ !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Τσαρουχίτο επέβαλε την τάξη. Αντε κατέβα και λίγο Αθήνα για κανένα σεμινάριο και κανά αμελέτητο πριν τα ανακαλύψουν κι αυτά οι μηχανικοί κραδασμών.
Με την πρώτη ευκαιρία θα κατηφορήσω χάμου να δοκιμάσουμε κανα αντικραδασμικό, (ψημένο γιατί τα ωμά με πειράζουν στο στομάχι). Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη ικανής ποσότητος κόκκινου κράσου ή έστω hi end ρετσίνας και φυσικά να γνωρίζει τον σερβιτόρο ο S.E. ή τουλάχιστον ο κοινός γνωστός μας του προηγούμενου meeting (ονόματα δεν λέμε), με nick name: "ότι έχεις στο μαγαζί επί 3".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Κάποτε θα πρέπει να κανονίσουμε κι ένα meeting στο χωριό μου ε!!! :twisted:

Reaction score
0
jadis boy, το δοκίμασες μόνο κάτω από τα ψηφιακά ?
Ο ενισχυτής σου ο Jadis πως συμπεριφέρθηκε με τα Jenga ?
OXI MONO KATΩ ΑΠΟ ΤΟ DENON.ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ JADIS ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 60 ΚΙΛΑ.ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ HENGEL ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εγω προτεινω οι εταιριες που φτιαχνουν τα DVD players τον 50 ευρω να κανουν δωρο και απο ενα παιχνιδι Τζενγκα. :D :D :D το οποιο θα βρισκετε ενθετο στο ιδιο κουτι με το player. Και διπλα στα σηματα Dolby και DTS να αναγραφετε και και "Powered by Jenga"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To οτι αστειευομαστε δεν παει να πει οτι δεν ισχυει αυτο που ανεφερε ο S.E.
Προς αποφυγη παρεξηγησεων... :mrgreen:

Reaction score
3.468
Εσύ με το home cinema θα έχεις ήδη πολυ σοβαρά προβλήματα με τους κραδασμούς.
Πως το αντέχεις βρε παιδί μου αυτό το μουντό μπάσο χωρίς τον βασικό έλεγχο ?

Δοκίμασε να βαλεις 3 jenga κάτω από το sub.

Reaction score
164
Να σας ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω...
Είναι δυνατόν cd players με ένα κάρο προδιαγραφές, πανάκριβα transport και ένα σωρό άλλες ιστορίες να βελτιώνονται με τουβλάκια από Jenga;
Προσωπικά, θα ένιωθα, τουλάχιστον θύμα, αν μου έλεγαν "κόλα τουβλάκια κάτω από το player" όταν είχα πληρώσει κάποιο σοβαρό, για μένα, ποσό για να αγοράσω player.
Όλες αυτές οι εταιρείες που ασχολούνται τόσα χρόνια με τους κραδασμούς (μόνο διπλά ψαλίδια και αμορτισέρ δεν έχουν βάλει ακόμα-ή μήπως όχι) δεν είχαν ανακαλύψει κάτι τόσο απλό;
Αν σε ένα σύστημα που έχει το Χ κόλπο (που αυξάνει τις μεσαίες, την εικόνα το εύρος και άλλα που δεν καταλαβαίνω), την Υ πατέντα (που ξανα-αυξάνει τις μεσαίες, την εικόνα , το εύρος και τα υπόλοιπα που δεν καταλαβαίνω), το Ζ εξωτικό υλικό (που μαντέψτε τι αυξάνει :) ), τοποθετηθεί ένα καλώδιο ρεύματος (που ματαξανααυξάνει ό,τι είχαν ξανααυξήσει τα προηγούμενα), ειδικά ποδαράκια (που αυτά και αν αυξάνουν ό,τι αύξησαν τα προηγούμενα), κανένα mat κτλ κτλ κτλ, βάλουμε και τα Jenga, πόσο πια μπορούν να αυξηθούν όσα τόσο καιρό αυξάναμε, μειώνοντας τα μετρητά μας;
Συγχωρείστε μου το ύφος, αλλά δεν το χωράει ο νους μου :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παιδιά καλή η πλάκα αλλά το θέμα δεν είναι γελοίο. Δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που περίεργα, (αντί πανάκριβων εξωτικών), υλικά έχουν βοηθήσει σε τέτοια θέματα...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Mα οπως εγραψα και πριν ειπα οτι ανεξαρτητος της πλακας αυτο που εγραψε στο post ο S.E. δεν ειναι κατι που μπορει να μην ισχυει...
Απλα το γελιο λειπει λιγο απο την ζωη μας και μου αρεσε λιγο το πως διακωμωδησαμε το θεμα. Το διακωμωδω δεν συμαινει κανω πλακα εις βαρος αλλων. Και τα πιο σοβαρα θεματα εχουν υποστει μια κωμικη προσεγκιση...
Αλωστε ποσοι απο εμας εχουν καταφυγει σε διαφορες πατεντες για να επιτυχουν κατι.
Που φοβομαστε να αναφερουμε για να μην μας παρουν με τα αυγα!
Ουτε συ αλλος ο Ελληνας εχει την πατεντα μεσα του.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
3.468
Θα γελάσει καλύτερα αυτός που θα γελάσει τελευταίος.

High-End το έκανε το player ο maniac , με τόσα πολλά jenga. Πάνω από 4 ποδαράκια θεωρείται maniacia. :lol:

Reaction score
1
Πως είναι μετρήσιμη η διαφορά;

Μήπως τελικά είμαστε προδιατεθιμένοι να ακούσουμε την όποια διαφορά; Μήπως την δημιουργεί η ιδέα και μόνο;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ειδατε πως η "οθονη" ξεγελα μερικες φορες?
Και εδω ριχνω το σφαλμα στον εαυτο μου καθως δεν καταλαβα πως ο S.E. εννοουσε οσα εγραψε και προφανως ειναι αληθινα.
Χρειαστηκε να επικοινωνησω μαζι του για του λογου το αληθες.
Τωρα το εαν οντως αποδιδουν τα JENGA δεν μπορω να το ξερω καθως δεν εχω ακουσει με και χωρις :wink:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Eγω παντως οσο και καλη προδιαθεση και αν εχω οσο και να θελω να πιεσω τον εαυτο μου να ακουσει κατι που χαλασα αρκετα λεφτα για να το επιτυχω δεν το εχω καταφερει.
Π.Χ. Πηρα THX ενισχυτη παιρνω και thx ταινια να δω, ρυθμιζω τον ενισχυτη να παιξει στο thx προγραμμα του και αν ακουσα ποτε διαφορα απο οτι θα ακουγα αν την εβλεπα με την επιλογη Dolby digital θα κατσω να με χ........ε
Ισως να φταιει οτι τα ηχεια μου δεν εχουν thx προδιαγραφες... (σιγα μην τα εσκαγε η roister για να τις αποκτησει)
Γενικα πιστευω οι διαφορες εικονας και ηχου ειναι τις περισσοτερες φορες αντιληπτες απο τις μετρησεις των μηχανηματων και οχι τοσο απο την ανθρωπινη αισθηση...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88