ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ JENGA ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ RACK.OPVS EINAI H ΣΙΜΗΔΑ Ο ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ Η Ο ΠΑΛΙΣΑΝΔΡΟΣΝα σας ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω...
Είναι δυνατόν cd players με ένα κάρο προδιαγραφές, πανάκριβα transport και ένα σωρό άλλες ιστορίες να βελτιώνονται με τουβλάκια από Jenga;
Προσωπικά, θα ένιωθα, τουλάχιστον θύμα, αν μου έλεγαν "κόλα τουβλάκια κάτω από το player" όταν είχα πληρώσει κάποιο σοβαρό, για μένα, ποσό για να αγοράσω player.
Όλες αυτές οι εταιρείες που ασχολούνται τόσα χρόνια με τους κραδασμούς (μόνο διπλά ψαλίδια και αμορτισέρ δεν έχουν βάλει ακόμα-ή μήπως όχι) δεν είχαν ανακαλύψει κάτι τόσο απλό;
Αν σε ένα σύστημα που έχει το Χ κόλπο (που αυξάνει τις μεσαίες, την εικόνα το εύρος και άλλα που δεν καταλαβαίνω), την Υ πατέντα (που ξανα-αυξάνει τις μεσαίες, την εικόνα , το εύρος και τα υπόλοιπα που δεν καταλαβαίνω), το Ζ εξωτικό υλικό (που μαντέψτε τι αυξάνει), τοποθετηθεί ένα καλώδιο ρεύματος (που ματαξανααυξάνει ό,τι είχαν ξανααυξήσει τα προηγούμενα), ειδικά ποδαράκια (που αυτά και αν αυξάνουν ό,τι αύξησαν τα προηγούμενα), κανένα mat κτλ κτλ κτλ, βάλουμε και τα Jenga, πόσο πια μπορούν να αυξηθούν όσα τόσο καιρό αυξάναμε, μειώνοντας τα μετρητά μας;
Συγχωρείστε μου το ύφος, αλλά δεν το χωράει ο νους μου![]()
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025