Οι προτιμήσεις μας στο Facebook

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.012
Θα έχετε παρατηρήσει στο fb τις προτεινόμενες σελίδες με βάση τις προτιμήσεις φίλων σας. Τελευταία, δέχομαι όλο και πιο συχνά προτάσεις ημιπονηρού περιεχομένου, επειδή τις ακολουθούν φίλοι που είναι μέλη του AVSite.

Ορίστε μία χθεσινή με δύο μέλη ακόλουθους. Το ένα το έσβησα για λόγους ευγένειας: 8-)

Unknown1.png

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Το ένα το έσβησα για λόγους ευγένειας:
Φτου!

Τρεις ώρες ψάχνω το μέλος που ξεκινάει από Π........ και τελειώνει σε ....άς! :thumbsdown::D

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.839
Τον βρήκα μάλλον, αν είναι δύο λέξεις.

Βέβαια περίμενα να κάνει like σε κορίτσια από την άλλη μεριά της γης! :whistling::D

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Να ρωτησω κατι; Ποιος ο λογος να βγαινουν φορα παρτιδα αυτες οι πληροφοριες; Οχι οτι ειναι private, αλλα εγω για παραδειγμα γιατι να ξερω τι αρεσει και τι οχι στον Μανωλη και καθε Μανωλη αφου δεν εχω επαφη μαζι του μεσω social media?

Reaction score
8.905
Θα έχετε παρατηρήσει στο fb τις προτεινόμενες σελίδες με βάση τις προτιμήσεις φίλων σας. Τελευταία, δέχομαι όλο και πιο συχνά προτάσεις ημιπονηρού περιεχομένου, επειδή τις ακολουθούν φίλοι που είναι μέλη του AVSite.

Ορίστε μία χθεσινή με δύο μέλη ακόλουθους. Το ένα το έσβησα για λόγους ευγένειας: 8-)

View attachment 50646
Τον Μανωλάκη τον έδωσες κανονικά όμως....:laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.676
Ο Καστρουνής δικαιολογείται. Τεστάρει το χρώμα της επιδερμίδας. :D

Ο άλλος δεν ξέρω. :whistling:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.012
Να ρωτησω κατι; Ποιος ο λογος να βγαινουν φορα παρτιδα αυτες οι πληροφοριες; Οχι οτι ειναι private, αλλα εγω για παραδειγμα γιατι να ξερω τι αρεσει και τι οχι στον Μανωλη και καθε Μανωλη αφου δεν εχω επαφη μαζι του μεσω social media?
Κάνουμε "επέκταση" του fb για όσους δεν είναι μέλη ή δεν έχουν κοινούς φίλους. :p

Ισχύει γι' αυτούς που γράφουν με ονοματεπώνυμο και στα δύο. Και μόνο για κουτσομπολίστικα θέματα. Τα σοβαρά είναι αδιάφορα.

• Like
Reactions: Pin

D

Deleted member 35

Guest
Μα αυτός είναι ο ρόλος των social media. Κοινά ενδιαφέροντα. Το θέμα είναι πως τα χρησημοποιείς. Σου εμφανίζει μέσα από τρελούς αλγορίθμους πιθανά άτομα που ίσως γνωρίζεις ή έχεις κοινά. Για να σου εμφάνισε την εν λόγω όμορφη κορασίδα σημαίνει πως κάποια στιγμή ίσως είχες δει κάτι σχετικό. Και όχι μόνο εσύ αλλά καί ο κοινός σου φίλος με αυτον που μας δείχνεις. Άρα το Facebook συμπέρανε πως σου αρέσουν οι τσοντες και πρέπει να σου δώσει ένα αρχικό μπουσουλα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.012
Μα αυτός είναι ο ρόλος των social media. Κοινά ενδιαφέροντα. Το θέμα είναι πως τα χρησημοποιείς. Σου εμφανίζει μέσα από τρελούς αλγορίθμους πιθανά άτομα που ίσως γνωρίζεις ή έχεις κοινά. Για να σου εμφάνισε την εν λόγω όμορφη κορασίδα σημαίνει πως κάποια στιγμή ίσως είχες δει κάτι σχετικό. Και όχι μόνο εσύ αλλά καί ο κοινός σου φίλος με αυτον που μας δείχνεις. Άρα το Facebook συμπέρανε πως σου αρέσουν οι τσοντες και πρέπει να σου δώσει ένα αρχικό μπουσουλα
Και για να μη βγάζω τον εαυτό μου απέξω, στο ένα μου προφίλ στο fb, οι 7 στους 10 φίλους είναι από το χώρο του πορνό. Ξέρω κάποιους/κάποιες από παλιά στις ΗΠΑ και από φίλο σε φίλο γέμισα με μερικές εκατοντάδες.

• Like
Reactions: Pin

D

Deleted member 35

Guest
Και σε εμένα βγάζει κάτι κουλά. Πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει κάτι μέσω ίντερνετ. Είχα αποθηκεύσει το τηλέφωνο του τυπα στο κινητό μου μέχρι να ολοκληρωθεί ή συναλλαγή. Επειδή τα συγχρονιζω μου τον έβγαλε μετά από ένα χρόνο στους προτεινόμενους. Έμαθα τα πάντα γι' αυτόν. Μέχρι και τι χρώμα μαγιω φοράει ή γυναίκα του.

Εγώ από την άλλη τα έχω όλα αυτά κλειστά. Όχι γιατί είμαι παρανοϊκός αλλά για το γαμωτο.

Το πιο τραγικό βέβαια έχει γίνει με φίλο μου. Το παίζει χάκερ και καλά με αποτέλεσμα να έχει καμία δεκάρια email. Οι εταιρίες όμως με τα διάφορα cookies ξέρουν τα πάντα. Έτσι του εμφανίζει προτεινόμενους φίλους στο Google plus, άτομα από τη δουλειά που έχει εντελώς άλλο email. Ή άτομα από sites που δεν έχει κανένα άλλο στοιχείο παρα μόνο το username.

D

Deleted member 35

Guest
Tσ τσ τσ τσ.....ηθικός ξεπεσμός...:p
Καλά το τραγικό με κάτι δικούς μου είναι πως κάνουν φίλους κάτι τραβεστί - νταλίκες με σχόλια κιόλας. Και φυσικά μου βγάζει σαν προτεινόμενα και διαφημίσεις κάθε σχετικά link. Αφού φοβάμαι να δανεισω το τηλέφωνο μου μην τυχών και τα δει κανένας και μου βγει κανένα όνομα χωρίς να φταιω.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.839
Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg,

βρίσκεται στην 16η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στο κόσμο, με περιουσία $33.4 δισ.

Προσωπικά του...:hi:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Ο ρόλος των social media είναι η διαφήμιση.
Όλα τα άλλα είναι περιφερειακές παροχές/υπηρεσίες για να μας σερβίρουν την πλέον στοχευμένη και "έξυπνη" διαφήμιση.

Όλα αυτά τα καταλαβαίνω.

Εδώ, στο AVSite, δεν καταλαβαίνω γιατί αναρτώνται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa