Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

Reaction score
118
Καλά, άλλος είναι ο λόγος της αποχώρησης αλλα δεν κάνει να το αναφέρουμε δημόσια.
Κρίμα πάντως. Πολύ κρίμα. :(

Reaction score
118
Ηδη έχει ετοιμασθεί η παραγωγή του φίλου που συνεργάζομαι ο οποιος όμως χρησιμοποιεί και δικό μου υλικό. Το δικό μου θα αργήσει.

Επίσης, "έπαισαν" στα χέρια μου συναυλίες του 89 και 2003 με ήχο απο την κονσόλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και η φετινή συναυλία στην Πολωνία. Πρίν λίγο καιρό.

Reaction score
0
Συγχαρητήρια φίλε μου VIDEOMIX και πάλι συγχαρητήρια για το εγχειρημά σου πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να έχω και εγώ κάτι απο το "εγχειρημά" σου!!! :D :D :D

Μπράβο!!!

Reaction score
118
Έχω στα χέρια μου το dvd που έφτιαξε ο φίλος Άγγελος (duranόβιος και αυτός), με υλικό που του έδωσα καθώς και με το δικό του υλικό.
Έκανε πολύ καλή δουλειά.
Φυσικά μελλοντικά θα υπάρξει και η έκδοση HD.

Όποιοι ενδιαφέρεστε για την συναυλία, γράψτε το εδώ.

Reaction score
118
Πρώτα θα γράψεις τα λόγια του simon lebon για το θέμα "τρίποδο".
Αγγλικά αλλα και μεταφρασμένα παρακαλώ. :lol:

Υ.Γ. Για όσους είναι ντουρανοφάν'ς στο AVsite, ετοιμάζουμε κάτι απίστευτο απο την περσινή συναυλία.
Ήδη το κόστος είναι μεγάλο και το επωμιζόμαστε 4 τρελοί φίλοι των DURAN-DURAN.
Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω.

Υ.Γ.2 Ετοιμάζω μια συλλογή από κομμάτια όλων των εποχών που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ σε άλμπουμ τους. Πάρα πολλά από αυτά είναι φανταστικά και τα έχω σε καταπληκτική ποιότητα. Είναι μαζεμένα με πολύ κόπο από όλο τον κόσμο. Είναι αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματεύσεων. Και θα έχω και άλλο υλικό, μιας και μας τάζουν «γή» και «ύδωρ» 3-4 μεγάλα «κεφάλια» funs του εξωτερικού για την συναυλία που τράβηξα σε HD εδώ στην Αθήνα.

Reaction score
118
Απάντηση: Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

Επιτέλους έτοιμη η συναυλία. 80 giga HD υλικό σε 2 ώρες καταιγιστικής μουσικής.
Το απίστευτο στην δημιουργία του απλού dvd ήταν το γεγονός πως 80 giga υλικού συμπιέστηκαν σε δίσκο 8 giga και λόγο της "δύναμης" του πρωτογενούς αυτού υλικού, δεν υπάρχει θωλούρα, τεχνουργήματα έντονα και γενικά κακή εικόνα. Εντυπωσιακό.
Φυσικά θα περιμένουμε τα blue ray - Hd dvd ώστε να δούμε στην βέλτιστη μορφή αυτή την δουλειά.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

Επιτέλους έτοιμη η συναυλία. 80 giga HD υλικό σε 2 ώρες καταιγιστικής μουσικής.
Το απίστευτο στην δημιουργία του απλού dvd ήταν το γεγονός πως 80 giga υλικού συμπιέστηκαν σε δίσκο 8 giga και λόγο της "δύναμης" του πρωτογενούς αυτού υλικού, δεν υπάρχει θωλούρα, τεχνουργήματα έντονα και γενικά κακή εικόνα. Εντυπωσιακό.
Φυσικά θα περιμένουμε τα blue ray - Hd dvd ώστε να δούμε στην βέλτιστη μορφή αυτή την δουλειά.
Αυτό θα πει μεράκι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas