Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

Reaction score
0
Πήγα στις 9 δεν πρόλαβα Floorfiller....

Άλλος ήταν ο Star ! Μέχρι και ο Simon δεν μπόρεσε και του μίλησε μόλις άναψαν τα φώτα στο κοινό!

Πως έλεγε ένα παλιό τραγούδι του Μικρούτσικου ο Νινο και το παπί του ?

Έ, έτσι ήταν και εδώ, ο .... και το τρίποδό του !!! :lol:

Reaction score
0
Λοιπόν, ψάχνω να βρω το Videomix στο κόσμο... Παντού κάμερες, φωτογραφικές, κινητά...
Αλλά μια κάμερα ξεχωρίζει.... Υπερυψωμένη ! Με τρίποδο από κάτω για να ξεπερνάει τα κεφάλια και χέρια!
Και από κάτω ο Videomix Α-ΚΙ-ΝΗ-ΤΟΣ να μην κουνηθεί το πλάνο!
Ο κόσμος γύρω να χοροπηδάει 5 μέτρα από τη σκηνή και αυτός με το ένα χέρι στο ματσούκι και το άλλο στο zoom!

Κάπου στη μέση της συναυλίας, στο Sunrise, o Simon Le Bon ζητάει να ανάψουν τα φώτα για να τραγουδήσει ο κόσμος!
Ανάβουν... Κοιτάει... Και τι να δει... Μια κάμερα πάνω σε σίδερο μπροστά στη μούρη του! :shock:

Η ατάκα του ακολουθεί : "You're very smart with the camera" ! Ο Videomix θα έχει να το δείχνει στα εγγόνια του! :lol: :lol:

Προσκυνώ Videomix ! :mrgreen:

Reaction score
0
Από τα παραλειπόμενα... Μπροστά μου ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και στο πλάϊ ο Κοργιαλάς.
Το μπουκαλάκι το νερό 1 ευρώ (τουλάχιστον ήταν 750ml)... Τα μπλουζάκια 40 ευρώ...

Δεν είπαν το careless memories και το planet earth.

Ξέθαψαν το Some like it hot των power station ! Είπαν και το Is there something I should know που το χρώσταγαν από πέρσι!

Επιστροφή με 95,2 στο ραδιόφωνο με αφιέρωμα στους Duran, με live performances παρακαλώ!

Και του χρόνου !

Reaction score
118
Έδωσαν διασκέδαση, έδειξαν παθιασμένοι, είχαν ενέργεια, πήραν ανταπόκριση και αποδοχή.
Για άλλη μια φορά ήταν άψογοι.
Δυστυχώς δεν ήρθε ο andy αλλα και πάλι ήταν μια δυναμική συναυλία.
Ήμουν σε καλό σημείο και έκανα άψογη λήψη.
Τελικά η βιντεοκάμερα της sony είναι άψογη. Δεν θυμίζει ερασιτεχνική.
Η εικόνα άψογη,(βοήθησα και εγώ με κάποιες ρυθμίσεις) και ο ήχος τέλειος.
Όποιος έχει την συναυλία της Μαλακάσας που τους έχω προμηθεύσει και που και εμένα άλλος μου την είχε δώσει, θα εκπλαγούν απο την διαφορά της νέας παραγωγής. Μια παραγωγή που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και θα δουλευτεί αρκετά.

Παράκλησις. Πέρσι ο Διονύσης εαν θυμάμαι καλά, μου είχε στείλει την γραμματοσειρά των scorpions.
Εαν υπάρχει κάποια γραμματοσειρά που νά'χει να κάνει με duran η κάποια άλλη που να έχει κάτω στα γράμματα κηλίδα αίματος, να δείχνει δηλαδή το κάθε γράμμα πως τρέχει αίμα η και άλλες καλές ιδέες, θα παρακαλούσα να μου τις στείλει με e-mail.

Ελπίζω να καταφέρω να ετοιμάσω την συναυλία έως την μέρα της έκθεσης και να σας την φέρω αφιλοκερδώς εννοείται, στα πλαίσια της «αλληλεγγύης» και της φιλίας μεταξύ των μελών του av site.

Reaction score
118
Θα γίνει και μια δεύτερη παραγωγή με 5.1 την οποία έκανε (την ηχοληψία) ενα άλλο άτομο που ήρθα σε συννενόηση μαζί του.
Έχει κάνει και αυτός λήψη εικόνας. Ενδέχεται να κάνουμε και multicam έκδοση. Οχι ενδέχεται, σίγουρο είναι. Συννενοηθήκαμε το πρωί τηλεφωνικά.
Έχει και γνωστό στην κονσόλα και ίσως πάρουμε και τον ήχο απ'την κονσόλα!!!!!
Εαν γίνει και αυτό, θα μιλάμε για το τέλειο. 8)

Reaction score
118
Φυσικά.
Χθές βράδυ πέρασα το υλικό στον apple. Η εικόνα είναι τέλεια. Υπάρχει βέβαια το φυσιολογικό κούνημα που και που μιας και με σκουντάγανε, ήμουν πολύ κουρασμένος όλη την ώρα τα χέρια ψηλά να κρατάω την κάμερα η οποία ήταν επάνω σε....... (nick............. :D :D :D :D)
τέλος πάντων ελπίζω σε καλόαποτέλεσμα.
Α ξέχασα να σημειώσω πως οι γνωριμίες που κάναμε ήταν πολλές. Φυσικά καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έτσι θείε Αντρέα; :lol: Ο νοών νοείτω! :wink:

Reaction score
3
Αυτό για το 5.1 είναι πολυ ενδιαφέρον.
Μια και με ενδιαφέρει η λήψη με 5.1 ήχο, πως γίνεται; Δηλαδή μέσω της ίδιας της βιντεοκάμερας ή με ξεχωριστό εξοπλισμό;

Reaction score
118
Ναι, HD εγγραφή έκανα.
Τελικά σκέφτομαι να μην ενσωματώσω πλάνα απο την κάμερα του άλλου φίλου, διοτι νομίζω πως θα φαίνεται η διαφορά ποιότητος της εικόνας.
Προτειμώ λοιπόν να έχω μια παραγωγή και με λάθος η και κουνημένα πλάνα, παρά ενα άσχημο μίγμα.

Όσο για τον 5.1 αυτός που μου είπε οτι έκανε την ηχοληψία, είχε λέει ειδικό εξοπλισμό. Άκουσε τον ήχο και μου είπε οτι ήταν πολύ καλός.
Είναι και ο ήχος της κάμεράς μου μια χαρά όμως.
Επομένως, θα ξεκινήσω μοντάζ με το δικό μου υλικό.
Δεν μου έχει πεί όμως κανείς για κάποια γραμματοσειρά. Θα περιμένω μήπως και βρεθεί κάτι το εκλεπτυσμένο.

Reaction score
118
Σε ευχαριστώ. Έχω μεγάλη ποικιλία πιά.
Λέω να βάλω μια απλή γραμματοσειρά σαν αυτή που χρησιμοποιούν σε αυτή την μίνι τουρνέ τους. Εαν δείς το όνομά τους επάνω στο εισητήριο, κάπως έτσι είναι η γραμματοσειρά. Τι λές; Τι λέτε; 8)

Reaction score
23
Για άλλη μία φορά, ο κιθαρίστας των Duran Duran Αντι Τέϊλορ, αποχωρεί από το συγκρότημα. Η ίδια κίνηση, είχε γίνει από τον Αντι το 1985 για να επανέλθει αρκετά χρόνια μετά -συγκεκριμένα το 2001- αν και σε αυτή την περίπτωση η αποχώρηση του κιθαρίστα φαίνεται να είναι οριστική...

To μήνυμα του γκρουπ στο ΜySpace ξεκαθαρίζει τα πράγματα, αναφέροντας πως η συνεργασία τους με τον ‘Αντι δεν υφίσταται πια, καθώς έφτασαν σε ένα σημείο που οι καλές τους σχέσεις δεν μπορούν να επανέλθουν.

Έτσι εξηγείται και η απουσία του ‘Αντι στην πρόσφατη συναυλία τους στην Αθήνα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas