Οι Duran Duran στην Ελλάδα και η επόμενη "μέρα"!!!

Reaction score
7
Εκτος απο τη ζητηση των εισητηριων σκεφτειτε οτι η συναυλια γινεται στο κενο μεταξυ των Iron Maiden και του RockWave....
Oπότε θα ειναι ΟΛΑ στημενα και ετοιμα.....
ΠΟΥ να στηνουν και στο Λυκαβητο παλι....
Και που να πληρωνουν και 2η φορα το Λυκαβητο για τη 2η συναυλια που θα μπορουσε να γινει λογω της ζητησης...

Και σαφως το αναφερει το εισητηριο στους ορους οτι εχουν το δικαιωμα να αλλαξουν το χρονο και τον τοπο της συναυλιας... αλλα ΜΗΠΩΣ (λεω ΜΗΠΩΣ) εχουμε και εμεις κανενα ΔΙΚΑΙΩΜΑ πανω σε αυτους τους ορους?

Reaction score
0
Re: Οι Duran Duran στην Ελλάδα.

Κάντε μια βόλτα στο Ελληνικό Internet μέσα από Google να δείτε ότι αυτό που κυριαρχεί είναι η ανακοίνωση της Didi χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ από τα sites που την φιλοξενούν. Σιγά μην χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Από την άλλη με όποιον γνωστό μου που έχει εισητήρια το έχω συζητήσει είναι έξω φρενών...

Μήπως κάτι πρέπει να γίνει ? Καμμιά ιδέα? Μμμμ?

http://www.didimusic.gr/contact/

Reaction score
23
Εχω την αίσθηση ότι η Didi επειδή εκεί στα early 90's "έπαιζε μπάλλα" μόνη της στην Ελλάδα και έγινε "μεγάλη" , νομίζει ότι μπορεί να παιζει με τον κόσμο....

Αυτά πληρώνονται όλα...

Reaction score
7
Εχω την αίσθηση ότι η Didi επειδή εκεί στα early 90's "έπαιζε μπάλλα" μόνη της στην Ελλάδα και έγινε "μεγάλη" , νομίζει ότι μπορεί να παιζει με τον κόσμο....

Αυτά πληρώνονται όλα...

Μυριζει κατι σαν AUDIOVISUAL.... ή $κ@ά...

Reaction score
7

Κάντε μια βόλτα στο Ελληνικό Internet μέσα από Google να δείτε ότι αυτό που κυριαρχεί είναι η ανακοίνωση της Didi χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ από τα sites που την φιλοξενούν. Σιγά μην χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Από την άλλη με όποιον γνωστό μου που έχει εισητήρια το έχω συζητήσει είναι έξω φρενών...

Μήπως κάτι πρέπει να γίνει ? Καμμιά ιδέα? Μμμμ?

http://www.didimusic.gr/contact/

Ξερεις τι λενε για τη φοραδα και το τι εκανε μεσα στο αλώνι...?
Το πολυ πολυ ο αρχι-νταβατζης να στεναχωρηθει και να μην παει στο Κολωνακι το μεσημερι να φαει... αλλα να παραγγειλει να του τα φερουν....

Και εγω ειχα στειλει μια φορα καποιο mail στην AUDIOVISUAL. Αυτα... Πληρης αδιαφορια εκ μερους της για τον πελατη.
Σιγα μην ιδρωσει το αφτι της DIDI.
Προσωπικα παντως η DIDI εκει καταλαβει με την αξια της μια θεση στο αριστερο μου.
(Η Audiovisual ειναι στο δεξι, για να κραταμε τις ισορροπιες).

Με κατι τετοια χαιρομαι οταν ερχεται καποια ξενη εταιρεια και τους παιρνει τη δουλεια...
Ολα ομως εχουν ενα κυκλο ζωης... Το εχω ξαναδει το παραμυθι, αλλα καθε φορα το απολαμβανω.

V

VIDEOMIX

Guest

Βρε παιδιά, δείτε εδώ τιμές για τις συναυλίες τους τον Ιούλιο στην αμερική. Μια χαρά ειναι εδω οι τιμές στα εισητήρια.

http://www.tickets-concert.net/duran_duran/tickets.htm

Εκτός κι αν δεν κατάλαβα εγω καλά, διοτι ως γνωστόν δεν εχω και την καλύτερη σχέση με την αγγλικήν γλώσσαν. :roll:

Reaction score
7

Εχεις δικιο οτι σε σχεση με εκει ειναι φτηνα τα εδω, αλλα ...

Η τιμη του εισητηριου καθοριζεται απο...

1. Το συγκροτημα (μικρο - μεγαλο και ποσα ζηταει)

2. Το χωρο (κλειστο, ανοιχτο...)

3. Το ποσα θελει να βγαλει η εταιρεια που το φερνει.

4. Την αγοραστικη δυναμη του πληθυσμου (οπως γινεται και με τους δισκους... Για να γινει Χρυσος ενας δισκος στην Ελλαδα δε χρειαζεται να πουλησει οσα πρεπει να πουλησει στη Γερμανια για να γινει) - Αν το εισητηριο για τους π.χ. Stones εχει 200€ το φτηνοτερο δε θα παει κανενας και ας εινια οι Stones...

5. Απο την παραγωγη, απο το τι θα στηθει, για ποσες μερες κλπ. Στην περιπτωση τα ηχητικα θα ειναι ηδη στημενα στον Μαλακασα λογω Rockwave (οπως και στο Λυκαβητο θα ηταν λογω καλοκαιριου). Αν νομιζεις οτι θα στηθουν τα ηχητικα τα δικα τους... απλα το νομιζεις...

Εκει στα ξενα που βλεπεις.... αν δεις τις εγκαταστασεις οπου γινεται η συναυλια θα καταλαβεις και την τιμη... Εκει ειναι οργανωμενοι σε ολα... Μεχρι και πως θα πας σου λενε και που και αν μπορεις να παρκαρεις με χαρτες κλπ...

Δε βρηκαν μια αλανα και εχωσαν μεσα ηχεια.

Επισης εχει και καθισματα. Οι τιμες εχουν διαβαθμισεις αναλογα με το που θες να καθεσαι σε σχεση με τη σκηνη και το πορτοφολι σου καθιστος και οχι να καθεσαι οπου βρεις ορθιος!

6. Εκει σε ''φροντιζουν''. Εδω το μονο που θα σου μεινει ειναι οι μπραβοι της DiDi που ειναι αναγωγοι, ετοιμοι να σε προσβαλουν, να σε σπρωξουν, να σου αντιμιλησουν, να το παιξουν μαγκες κλπ. Όποτε εχω βρεθει σε συναυλια με παραγωγο εταιρεια τη DiDi το ιδιο σκηνικο... Μπορει να φας και ξυλο (και δεν κανω πλακα). Μαλλον απο κανενα κωλομπαρο τους εχουν παρει. Ειναι οντως μπραβοι, νονοι της νυχτας...

7. Οταν τελειωσει εκει η συναυλια εχεις τροπο να φυγεις... Εδω ΟΛΟΙ οσοι μπηκαν σταδιακα θα βγουν ολοι μαζι απο την ιδια (μια) πορτα που μπηκαν. τοτε δε θα δεις κανενα μπραβο να ασχολειται. Εχω τυχει και σε περιπτωση που εχουν σβησει και τα φωτα τα πολλα, οποτε δεν εβλεπες που πατας.

Γενικα οι παρεχομενες υπηρεσιες ειναι πολυ καλυτερες απο εδω....

Παντως για τη συναυλια (δεν εχω παει σε αυτο το χωρο) και επειδη μαλλον θα ερθεις με αυτοκινητο οπως και εγω, ΠΑΡΕ ΦΑΚΟ μαζι σου για να βρεις το δρομο του γυρισμου για το αυτοκινητο!!

Ελπιζω να σου εφτιαξα τη μερα!!! και επισης ελπιζω να κανω Λαθος σε ολα αυτα και να περασουμε γενικα καλα, επειδη δεν ειμαστε και 15 χρονων κα κυλιστουμε στις λασπες. Συντονιστες στο AVsite ειμαστε! :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Aλήθεια, ξέρει κανείς για τον χώρο εκεί πέρα; "Ορθάδικο" εντελώς ειναι; Θα πρέπει να πάμε νωρίς εκει να στηθούμε; Εαν ειναι αλάνα, θα πρέπει να πάμε νωρίς ωστε να είμαστε μπροστά. Ομως δεν γνωρίζω τίποτα για τον χώρο.

Reaction score
7
Aλήθεια, ξέρει κανείς για τον χώρο εκεί πέρα; "Ορθάδικο" εντελώς ειναι; Θα πρέπει να πάμε νωρίς εκει να στηθούμε; Εαν ειναι αλάνα, θα πρέπει να πάμε νωρίς ωστε να είμαστε μπροστά. Ομως δεν γνωρίζω τίποτα για τον χώρο.

Οπως τα λες. Ορθαδικο (αν και δεν εχω παει).

Αλλα μιας και περι DiDi ο λογος, δειτε και την αντιμετωπιση μιας αλλης εταιρειας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ προε τους πελατες της.....

Η Encore Greek Booking ζητά συγνώμη από τους φίλους της που παρακολούθησαν τη «συναυλία» των Danzig την περασμένη Τετάρτη 25 Μαϊου στο Vilka Live Stage.
Παράλληλα, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η εταιρία μας δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκανδαλωδώς μικρή διάρκεια της «συναυλίας» , για τον κακό ήχο (το «συγκρότημα» είχε τον δικό του «ηχολήπτη»), ούτε για την επιεικώς αδιάφορη απόδοση του Glenn Danzig και του «συγκροτήματός» του. Πιθανολογούμε ότι η μικρή προσέλευση (δικαιολογημένα, λόγω τελικού Champions League) του κοινού δεν ήταν αντάξια του «καλλιτέχνη», οπότε κι αυτός δε θεώρησε αναγκαίο να μας φιλοδωρήσει με όλο το εύρος του φημολογούμενου ταλέντου του.
Ας σημειωθεί, επίσης, ότι η εταιρία μας κατέβαλε εγκαίρως σύντονες προσπάθειες ώστε να αλλάξει η ημερομηνία της συναυλίας και να μη συμπέσει με τον τελικό, αλλά οι «εκπρόσωποι» του «συγκροτήματος» αρνήθηκαν. Η Encore Greek Booking προσπαθεί να διατηρεί σε όλες της τις συναυλίες υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και οργάνωσης, πράγμα που προφανώς στερείται ο εν λόγω «καλλιτέχνης». Εστω και μη έχοντας ευθύνη για την κακή ποιότητα της «συναυλίας» των Danzig, σας ζητούμε και πάλι συγνώμη, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα διοργανώσουμε ξανά συναυλία του "συγκροτήματος" αυτού στην Θεσσαλονίκη , και προσφερόμαστε να εξαργυρώσουμε το αντίτιμο του εισιτηρίου σε όσους από εσάς έφυγαν δυσαρεστημένοι από αυτήν τη «συναυλία».Πληροφορίες για την επιστροφή των εισιτηρίων Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 15:00 στο τηλ 2310240595
http://www.encore.gr

Γιατι λοιπον η encore να φερθει ετσι? Και χωρις να φταιει!

Μπραβο της. Της αξιζουν πολλλλλλλα συγχαρητηρια...

V

VIDEOMIX

Guest
Απίστευτο. Μπράβο. Στείλτο στους ντιντίδες της εταιρίας που τόσες μέρρες συζητάμε, αλλα και στους ντιντίδες που πουλάνε τα εισητήρια. Τους έχεις δει πως ειναι; :shock:

GF

Reaction score
27

Πως θα πατε εκει ρε παιδια? Εχει χωρο για να αφησεις αυτοκινητο? Ειναι ασφαλες?

V

VIDEOMIX

Guest
GF, ο θεός βοηθός. Εχει χώρο, αλλα δεν ξέρω για ασφάλεια. Ρίσκο μάλλον.

V

VIDEOMIX

Guest
Σήμερα τακτοποιούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή μετακίνησή μας αλλα και τις λεπτομέρειες της παρουσίας μας εκεί. Δεν ξέρουμε ακόμη το κατα πόσο θα πρέπει να πάμε πολύ νωρίς η καμμια ωρίτσα πρίν. Το εισητήριο επάνω λέει πως η συναυλία ειναι στις 21.30. Τηρείτε αυτό στις συναυλίες; Γνωρίζετε;

V

VIDEOMIX

Guest

Παραθέτω και την νέα αφίσσα - εισητήριο που δείχνει τον νέο τόπο διεξαγωγής της συναυλίας.

Reaction score
23
Εμένα μου αρέσει το Under Public Demand!!!

Χθές που τους είδα στην συνέντευξη τύπου κατάλαβα πόσα χρόνια πέρασαν!

Οι πάλαι ποτέ γόηδες ήταν καλοστεκούμενοι μεσήλικες με 13 παιδιά!!
Πάει , μεγαλώσαμε....

Αυριο θέλω παρουσίαση της συναυλίας από όσους πήγαν!!

V

VIDEOMIX

Guest
Πρίν 1 ώρα γυρίσαμε. Ηταν μια υπέροχη βραδιά. Οι εντυπώσεις μου, άριστες. Το συγκρότημα πραγματικά έδωσε στην πόλη μας μια πλούσια συναυλία. Τα τραγούδια περίπου 30 απο όλους σχεδόν τους δίσκους τους. Είπαν και κομμάτια που σε αλλο live (απο DVD'S κυρίως που έχω παρακολουθήσει) , δεν έχω ξαναακούσει. Ο SIMON LEBON πραγματικός showman και αγέρωχος, ήταν η καρδιά του γκρούπ. Μάλιστα μας μίλησε στα Ελληνικά στην αρχή λέγωντας... <<ειμαστε εδω αυτή την βραδιά και ειναι πολύ σπουδαίο για εμάς, γιατι ειναι η πρώτη φορά που τα 5 αυθεντικά μέλη των DURAN-DURAN θα παίξουν για την υπέροχη πόλη της Αθήνας. >> Με ξενική σαφώς προφορά, αλλα κατενθουσίασε με τα λόγια του τον κόσμο. Η ακουστική στα 8-10 μέτρα απο την σκηνή που ήμουν ήταν πολύ καλή. Κάποιοι φίλοι μου που κάθονταν πίσω (100-200 μέτρα) μου είπαν πως ο ήχος ήταν μέτριος.  Ηταν μια συναυλία που για πάντα θα θυμάμαι και πως αλλιώς άλλωστε αφού οι πρωταγωνιστές της ήταν το αγαπημένο μου σταθερά στον χρόνο, συγκρότημα. Περισσότερα θα πούμε άλλη ώρα γιατι ειμαι κουρασμένος. Φώτος έβγαλα αλλα οχι πολύ καλές. Θα τις φτιάξω αύριο και θα τις παραθέσω. 8)

Reaction score
7
Γυρισα και εγω κατα τις 2 και αφου χτυπησα 2 σουβλακια, ειπα να μπω να δω τι παιζει....

Πραγματικα ηταν πολυ καλοι. Αν και δεν ξερω πολλα τραγουδια τους περασα καλα.
Σε καποιες στιγμες απεδειξαν οτι εκτος απο το να παιζουν καλη pop μπορουν και να rockαρουν....

Ο ηχος καλος (αν καθοσουν σε καλο σημειο, αλλιως -φυσικα- ειχε πολυ μπασσο).

Φωτο δεν εβγαλα επειδη δεν πηρα φωτο μηχανη μαζι (και για αλλη μια φορα μετανιωσα, αφου ολοι ειχαν).

Περισσοτερα αυριο (?) (και για τη διοργανωση, χωρο κλπ) επειδη τωρα νυσταζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas