Ολοκαινουργιος Yamaha RX-V465

Reaction score
0
Πωλειται ολοκαινουργιος ραδιοενισχυτης Yamaha RX-V465 (μαυρου χρωματος), αγορασμενος αρχες Ιανουαριου απο Saturn. Εννοειτε με την αποδειξη αγορας του (το κουτι πεταχτηκε). Συνοδευται απο ολα τα αξεσουαρ του και τα βιβλιαρακια.

http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=19937&catId=261&la=1

Πωλειται λογο οικονομικης αναγκης.

Τιμη 300 (παρακαλω οχι παζαρια. Αγοραστηκε πριν 20 μερες 400 ευρω).

pm οι ενδιαφερομενοι

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ολοκαινουργιος Yamaha RX-V465

To Site το γνωρίζω. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν είναι κακό το να ψωνίζει κανείς από το pixmania η από κάποιο παράρτημα ώστε να μην δικαιολογήται η σύκριση τιμών με τα εν λόγω καταστήματα.

φιλικά πάντα

Reaction score
3
Απάντηση: Ολοκαινουργιος Yamaha RX-V465

Ίσως να μην είναι καλή η σύγκριση με αυτό το κατάστημα.. θα ήταν φαντάζομαι σωστότερη με τις ΩΔΕΣ ή το AudioShow που είναι κανονικά καταστήματα (σαν τον κολομβούνη που δίνει σαν παράδειγμα..) η τιμή εκεί είναι στα 329 νομίζω..

Reaction score
0

Όχι δεν είναι κακό.
Ίσως ο DELTA να θέλει να πεί ότι υπάρχουν και μεταφορικά...
Εντάξει τότε.

Ίσως να μην είναι καλή η σύγκριση με αυτό το κατάστημα.. θα ήταν φαντάζομαι σωστότερη με τις ΩΔΕΣ ή το AudioShow που είναι κανονικά καταστήματα (σαν τον κολομβούνη που δίνει σαν παράδειγμα..) η τιμή εκεί είναι στα 329 νομίζω..
Εγώ σε αυτό δεν συμφωνώ. Και ο λόγος είναι απλός. ΑΝ το κατάστημα είναι αξιόπιστο , άσχετα αν αυτό είναι online ή οχι(εννοείται και από το after sale του), τότε πρέπει να μπαίνει στην σύκριση.

Reaction score
7.100

Συγκρινουμε τιμες χωρις μεταφορικα,αρα μονο απο κανονικα καταστηματα,αλλα και αυτο ενω πριν εχουμε κανει ενα τηλεφωνακι αν ισχυει η τιμη που βλεπουμε στην ιστοσελιδα του καταστηματος.Οι περιπτωσεις "κραχτων" ειναι συχνο φαινομενο.

Reaction score
7.100

346 και χωρις εγγυηση απο ΝΑΚΑ? εννοειται πως αυτο ειναι πιο ακριβο ακομα και απο τα 400 του saturn.Υπαρχουν αλλα καταστηματα (αναφερθηκαν πιο πανω) με πιο χαμηλη τιμη και κανονικη εγγυηση.

L

LLLEFTERIS

Guest

Αν καταλαβα καλα ο ανθρωπος αποφασησε να μην τον πουλησει οπως μου εγραψε σε pm.

Reaction score
7.100

Καλο θα ηταν οταν αλλαζουμε γνωμη να ενημερωνουμε και την αγγελια

Reaction score
0

Δεν προλαβα να ενημερωσω την αγγελια παιδια, σορυ..

Πολλοι ζητησανε τιμη 250-270 να το ριξω. Δεν το δινω τοσο με τιποτα παιδια. Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι αδουλευτο το μηχανημα.

Αποφασισα λοιπον να τον κρατησω.

Ας κλειδωθει λοιπον η αγγελια.

Υ.Σ. Πολλλοι αναφερατε διαφορα e-shops. Χωρια τα μεταφορικα (που στο pixmania ειναι 35 ευρω και για αυτο τον λογο δεν τον ειχα παρει απο εκει γιατι θα μου εβγαινε 30 ευρω λιγοτερο απο τα Saturn) δειτε λιγο και το θεμα της εγγυησης. Μην πεφτουμε στην φακα των 30-40 ευρω καλυτερης τιμης και αν χαλασει να πρεπει να το στειλεουμε με δικα μας εξοδα στο εκαστοτε e-shop.

Φιλικα

Reaction score
7.100

Οποιος αναφερθηκε σε δικτυακα καταστηματα προφανως και δεν ξερει του τι γινεται,αλλα απο την αλλη τον αγορασες πολυ ακριβα,τα καταστηματα τυπου saturn ειναι καλα μονο για οφθαλμολουτρο και ισως για καποια προσφορα ξεστοκαρισματος.

Καλα κανεις και τον κρατας παντως.

Reaction score
3

Πληροφοριακά απλά φίλε asikis τα καταστήματα που παρέθεσα εγώ στα 329 (Ωδές και AudioShop) και κανονικά καταστήματα είναι (όχι eshops) και κανονική εγγύηση έχουν.. καταλαβαίνω πως δεν σου πάει καρδιά να το ρίξεις και καλά κάνεις αλλά να είμαστε και αντικειμενικοί :) για κάτι που κάνει 320-330 σε κανονικό μαγαζί και με κανονική εγγύηση, είναι λογικό να σου προτείνουν τιμές στα 250.. και απ την άλλη είναι λογικό εσύ που το πήρες πριν λίγες μέρες στα 400 να μην θες τελικά να τον δώσεις.. :)

L

LLLEFTERIS

Guest

Πληροφοριακά απλά φίλε asikis τα καταστήματα που παρέθεσα εγώ στα 329 (Ωδές και AudioShop) και κανονικά καταστήματα είναι (όχι eshops) και κανονική εγγύηση έχουν.. καταλαβαίνω πως δεν σου πάει καρδιά να το ρίξεις και καλά κάνεις αλλά να είμαστε και αντικειμενικοί :) για κάτι που κάνει 320-330 σε κανονικό μαγαζί και με κανονική εγγύηση, είναι λογικό να σου προτείνουν τιμές στα 250.. και απ την άλλη είναι λογικό εσύ που το πήρες πριν λίγες μέρες στα 400 να μην θες τελικά να τον δώσεις.. :)
+1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv