Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Θα συμφωνήσω (χαρακτηρίζοντας το "χρωματάκι" και ως "άποψη" που δεν είναι απαραίτητα κακή όταν μιλάμαι για αξιόλογες υλοποιήσεις) εκτός από την περίπτωση του ΥΒΑ. Σε σύγκριση δε με τον AVI είναι μακράν πιό αποκαλυπτικός στις αλλαγές των συνοδών γεγονός που αν μη τι άλλο φανερώνει τον ουδέτερο χαρακτήρα του. Θα σας προκαλέσει έκπληξη ενδεχομένως αν σας πώ ότι ακόμη και σε απευθείας σύγκριση με τον μικρό ολοκληρωμένο Integre DT (2X50W) ο AVI υστερούσε. Για την σειρά PASSION δεν συζητάμε, άλλο επίπεδο...ναι αλλα ολοι οι ενισχυτες που αναφερεις το εχουν το χρωμματακι τους.
Με sonus faber cremona floorstanders (τα θέλουν τα ρεύματα τους για να κουνηθούν). Δεν ξέρω για τα magnepan και ενδεχομένως όσο καλός ενισχυτής και αν είναι, να αποδειχθεί λίγος για τα ηχεία σου. Ενισχυτής ρωμαλέος και ποιοτικός (λίγο προς το ψυχρό, αλλά ταχύτατος και αναλυτικός) είναι ο symphonic line rg10. Ξεφεύγει από την κατηγορία τιμής που ψάχνεις σαν καινούργιος, αλλά μεταχειρισμένος? Μπορεί να είναι πολύ καλός συνδυασμός με τα ηχεία σου.Συγκριση Integre DT με AVI με ποια ηχεια?
Με magnepan θα ειχε νοημα?
είδες που σου έλεγα;Σημερα ακουσα τον AVI και μου αρεσε πολυ.
Δεν μου φανηκε ψυχρος σε σχεση με τον ολοκληρωμενο YBA DESING και εναν ψηφιακο της monrio.
Εκει που με συναρπασε ειναι στο χαμηλο του που ειχε εκταση και φοβερο ελενγχο.:112:
Για αποκατάσταση της τάξης, εγώ δεν αναφέρθηκα σε συγκρίσεις ούτε με YBA DESIGN (οικονομική σειρά, made in China), ούτε με ψηφιακό MONRIO, προφανώς αυτά είναι υποδεέστερα μηχανήματα σε σχέση με τον AVI. Καλορίζικος!(το μηχάνημα που θα πάρεις είναι πιθανώς το πρώην δικό μου, προχώρα άφοβα. Φιλική συμβουλή: να έχεις τον ενισχυτή μονίμως ανοιχτό στο standby, απέφευγε να τον κλείνεις και να τον ανοίγεις από το ON-OFF όχι τόσο για τον ηχητικό του χαρακτήρα, αλλά για την έναυση που καταπονεί τα ηχεία)Σημερα ακουσα τον AVI και μου αρεσε πολυ.
Δεν μου φανηκε ψυχρος σε σχεση με τον ολοκληρωμενο YBA DESING και εναν ψηφιακο της monrio.
Εκει που με συναρπασε ειναι στο χαμηλο του που ειχε εκταση και φοβερο ελενγχο.:112:
άντε καλοάκουστος!!!Εδω και μια ωρα ευχαριστω για το καλοριζικος Vpoly.:615::608::621:
Ευχαριστω Σπυρο.:113::622:άντε καλοάκουστος!!!
Ευχαριστω Γιαννη.:605:Μια χαρα,καλοακουστος!
Μια χαρα! Κανονισα με τον ευγενεστατο Κο Σακη να τα ακουσω το απογευμα! ΚαλημεραTα ηχεια μου υπαρχουν στη Sonus hi-fi σε καλη κατασταση απ' οσο μπορεσα να δω και να ακουσω.
Καλές ακροάσεις και από μένα !!! (Για τα χρήματα που διέθεσες, έκανες - αν όχι την καλύτερη - μία από τις καλύτερες επιλογές)Εδω και μια ωρα ευχαριστω για το καλοριζικος Vpoly.:615::608::621: