Ολοκληρωμενος για Magnepan MG12

Reaction score
0
Και για τους krell εχω ακουσει απο καποιους οτι ειναι ψυχροι.:421::118:
Τι γινεται με τις θερμοκρασιες δεν μπορω να καταλαβω.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Ολοκληρωμενος για Magnepan MG12

ναι αλλα ολοι οι ενισχυτες που αναφερεις το εχουν το χρωμματακι τους.
Θα συμφωνήσω (χαρακτηρίζοντας το "χρωματάκι" και ως "άποψη" που δεν είναι απαραίτητα κακή όταν μιλάμαι για αξιόλογες υλοποιήσεις) εκτός από την περίπτωση του ΥΒΑ. Σε σύγκριση δε με τον AVI είναι μακράν πιό αποκαλυπτικός στις αλλαγές των συνοδών γεγονός που αν μη τι άλλο φανερώνει τον ουδέτερο χαρακτήρα του. Θα σας προκαλέσει έκπληξη ενδεχομένως αν σας πώ ότι ακόμη και σε απευθείας σύγκριση με τον μικρό ολοκληρωμένο Integre DT (2X50W) ο AVI υστερούσε. Για την σειρά PASSION δεν συζητάμε, άλλο επίπεδο...
Και μην βιαστείται να με χαρακτηρίσετε πολέμιο της Αγγλικής σχολής, μεγάλωσα με musical fidelity A1 και SPENDOR και σήμερα έχω πηγή της NAIM, ο δε AVI αντικατέστησε λαμπάτο (!) και επαναλαμβάνω πρόκειται για εξαιρετικό - για τα λεφτά του - μηχάνημα.

Reaction score
8
Απάντηση: Ολοκληρωμενος για Magnepan MG12

δεν διαφωνω μιας και μενα το αχρωματιστο συνολο δεν με ικανοποιει θελω κι εγω το χρωμα μου, αλλα αυτα βεβαια ειναι γουστα.

Reaction score
14

Συγκριση Integre DT με AVI με ποια ηχεια?
Με magnepan θα ειχε νοημα?
Με sonus faber cremona floorstanders (τα θέλουν τα ρεύματα τους για να κουνηθούν). Δεν ξέρω για τα magnepan και ενδεχομένως όσο καλός ενισχυτής και αν είναι, να αποδειχθεί λίγος για τα ηχεία σου. Ενισχυτής ρωμαλέος και ποιοτικός (λίγο προς το ψυχρό, αλλά ταχύτατος και αναλυτικός) είναι ο symphonic line rg10. Ξεφεύγει από την κατηγορία τιμής που ψάχνεις σαν καινούργιος, αλλά μεταχειρισμένος? Μπορεί να είναι πολύ καλός συνδυασμός με τα ηχεία σου.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Την λυση των μονομπλοκ πισω απο καθε ηχειο σου που ειχε προταθει την εχεις αποριψει τελικα? Καποια στιγμη επισης,οποτε εχεις χρονο,να ακουσεις και μια δικη μου εκδοχη. Θαθελα να ακουσω τα ηχεια σου ,να εχω το ακουσμα τους δλδ,γιατι ειμαι και εγω σε φαση ερευνας για αγορα ηχειων. Χρησιμες οι ακροασεις για ολους μας:) Κοιτα και καποιο μοντελο απο τους xindak ,εχω ακουσει καλα λογια,αλλα δεν τους εχω ακουσει προσωπικα.

Reaction score
0
Σημερα ακουσα τον AVI και μου αρεσε πολυ.
Δεν μου φανηκε ψυχρος σε σχεση με τον ολοκληρωμενο YBA DESING και εναν ψηφιακο της monrio.
Εκει που με συναρπασε ειναι στο χαμηλο του που ειχε εκταση και φοβερο ελενγχο.:112:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Δεν μου φανηκε ψυχρος σε σχεση με τον ολοκληρωμενο YBA DESING και εναν ψηφιακο της monrio.
Εκει που με συναρπασε ειναι στο χαμηλο του που ειχε εκταση και φοβερο ελενγχο.:112:
είδες που σου έλεγα;

Reaction score
14

Για αποκατάσταση της τάξης, εγώ δεν αναφέρθηκα σε συγκρίσεις ούτε με YBA DESIGN (οικονομική σειρά, made in China), ούτε με ψηφιακό MONRIO, προφανώς αυτά είναι υποδεέστερα μηχανήματα σε σχέση με τον AVI. Καλορίζικος!(το μηχάνημα που θα πάρεις είναι πιθανώς το πρώην δικό μου, προχώρα άφοβα. Φιλική συμβουλή: να έχεις τον ενισχυτή μονίμως ανοιχτό στο standby, απέφευγε να τον κλείνεις και να τον ανοίγεις από το ON-OFF όχι τόσο για τον ηχητικό του χαρακτήρα, αλλά για την έναυση που καταπονεί τα ηχεία)

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Να τον ευχαριστηθεις συννονοματε! Εγω να δω πως θα ξεμπλεξω,που θελω ηχεια... Τα δικα σου δεν τα εχω πετυχει καπου για ακροαση δυστυχως,αν και με βλεπω τελικα να πηγαινω κατα Martin Logan μερια. Θα δουμε,ψαχνομαι κι εγω... Και παλι καλοακουστος:)

Reaction score
0
Tα ηχεια μου υπαρχουν στη Sonus hi-fi σε καλη κατασταση απ' οσο μπορεσα να δω και να ακουσω.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Tα ηχεια μου υπαρχουν στη Sonus hi-fi σε καλη κατασταση απ' οσο μπορεσα να δω και να ακουσω.
Μια χαρα! Κανονισα με τον ευγενεστατο Κο Σακη να τα ακουσω το απογευμα! Καλημερα:)

Reaction score
14

Εδω και μια ωρα ευχαριστω για το καλοριζικος Vpoly.:615::608::621:
Καλές ακροάσεις και από μένα !!! (Για τα χρήματα που διέθεσες, έκανες - αν όχι την καλύτερη - μία από τις καλύτερες επιλογές)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv