- Reaction score
- 4.912
Εγώ έχω τον μπαλτά δίπλα μου και ένα πριόνι έτοιμο να κάνει μερίδες για τα σκυλιά γεύμα ψημένο στην ξυλόσομπα.
)
Και προπαντος κανεις ...αθορυβα τη δουλεια σου"happy_1"Εγώ προτείνω το παρακάτω. Ακούραστο ,ελαφρύ , αξιόπιστο και χαμηλή κατανάλωση))
Το συγκεκριμένο λινκ βέβαια παρακάτω γράφει ...Εναλλακτικά προτείνω και αυτό το οποίο είναι δοκιμασμένο με εγγυημένα αποτελέσματα. (καλό είναι να υπάρχουν 3-4 απο 'δαύτα σε διάφορα σημεία στο σπίτι)
http://cgi.ebay.com/Stun-Gun-Raptor...ryZ79850QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Πάντως και ο rommel που έβαλα σε φωτό πιο πρίν...κιχ δεν κάνει...ούτε γάβγισμα ούτε τίποτα...τον βλέπεις μπροστά σου όταν είναι πλέον πολύ αργα...:bravo:Και προπαντος κανεις ...αθορυβα τη δουλεια σου"happy_1"
Πάντως και ο rommel που έβαλα σε φωτό πιο πρίν...κιχ δεν κάνει...ούτε γάβγισμα ούτε τίποτα...τον βλέπεις μπροστά σου όταν είναι πλέον πολύ αργα...:bravo:
εννοείται!!!Το εκπαιδευμένο σκυλί , για μένα , το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθει , είναι να τρώει αυτό που του δίνει ο ιδιοκτήτης του ( αλλιώς του πετάς δηλητηριασμένο κρέας και τέλος ... )
Αν πλησιάσει κάποιος, όσο οργανωμένος και να είναι έξω από το σπίτι, ο σκύλος θα τον αντιληφθεί και θα ξεσηκώσει όσους βρίσκονται σε αυτό, πολύ πριν καταφέρει ο εισβολέας να μπει μέσα. Αυτός είναι ο σκοπός....κιαν ... φάει καμιά υπνωτική; τότε τι γίνεται; ή δεν παίζει αυτό!
είναι δύσκολο;
για να πάει κάποιος κάπου για κακό, πάει οργανωμένος!!!
:cool_4:Αν πλησιάσει κάποιος, όσο οργανωμένος και να είναι έξω από το σπίτι, ο σκύλος θα τον αντιληφθεί και θα ξεσηκώσει όσους βρίσκονται σε αυτό, πολύ πριν καταφέρει ο εισβολέας να μπει μέσα. Αυτός είναι ο σκοπός....
Βρε ας τον ξεσκίσει και μετά θα δούμε τι θα γίνει... Θα πάει ο άλλος να μπει στο σπίτι, στην εστία, στο ιερό καταφύγιο του ανθρώπου και της οικογένειας? Να κάνει κακό, έστω και μόνο ψυχολογικό, στα ΠΑΙΔΙΑ? Στους ΓΕΡΟΝΤΕΣ? Κομματάκια και στον κάδο... Ανθρώπινη ζωή my ass...Κι αν ο σκύλος ξεσκίσει τον κλέφτη και τον κάνει κομμάτια;
Αν πεθάνει είσαι ο φονιάς του.
Αν απλώς τον δαγκώσει μπορεί ο κλέφτης να σου κάνει μήνυση και να τον πληρώνεις κι από πάνω.