Οπτικές ίνες ΔΕΗ

Reaction score
895
Στην περίπτωσή μου πρόκειται για μονοκατοικία: Παραβιάστηκε η αυλόπορτα, μπήκαν, δούλεψαν, τοποθέτησαν. Αν έκαναν και κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω (π.χ. λέω εγώ τώρα: να έλεγξαν για πιθανά ευάλωτα σημεία σε πιθανή απόπειρα μελλοντικής διάρρηξης του σπιτιού - είμαι άραγε υπερβολικός που σκέφτομαι κάτι τέτοιο;).
Α, και φεύγοντας άφησαν ανοικτά, με ό,τι αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.966
ΔΕΗ FIBER 500/250 Mbps με 17.9€ και 1Gbps/500Mbps με 19.9€ το μήνα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.786
ΔΕΗ FIBER 500/250 Mbps με 17.9€ και 1Gbps/500Mbps με 19.9€ το μήνα!

Καλές οι τιμές, ελάχιστη η διαθεσιμότητα.

Έχουν περάσει οπτική ίνα σε χιλιάδες κολώνες εδώ και μήνες, αλλά από τότε τίποτα.

ika

News
Reaction score
16.793
Έχει βάλει κανείς να πει εντυπώσεις?

Reaction score
1.240
χωρίς τηλέφωνο όμως - για όποιον έχει αξία αυτό
Τους πηρα τηλεφωνο, μεχρι τελος 2025 θα παρεχουν και τηλεφωνια. Μαλιστα αφησα στοιχεια, οταν θα ειναι διαθεσιμη ηυπηρεσια να με καλεσουν για τα περαιτερω.
Ετσι εκοψα και το σταθερο μπαγλαμαδο-οτε που ειχα σπιτι.

Reaction score
220
Ακριβως τα ιδια και σε εμενα.....κρατησαν στοιχεια και θα καλεσουν οταν θα υπαρξει διαθεσιμοτητα.....
Δεν ειχαν την παραμικρη ιδεα ουτε καν ποιο ΕΤΟΣ θα γινει αυτο.....
Δεν βλεπω και φοβερο επαγγελματισμο λοιπον , αν και ειναι τα πρωτα τους βηματα

Αυτο το δωσε μου τα στοιχεια σου και θα σε παρω τηλεφωνο εχει γινει και με γκομενα :D

Reaction score
2.361
είχα αφήσει στοιχεία πέρυσι, καλοκαίρι ήταν; δε θυμάμαι σίγουρα
το Δεκέμβριο πέρυσι φέρανε την οπτική ίνα μέχρι την οικοδομή σε όλα τα σπίτια του δρόμου όπου βάλανε και ένα κουτάκι στον τοίχο, όχι όμως εσωτερική καλωδίωση
ακόμη δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ούτε ξέρει κανείς πότε θα υπάρξει

Reaction score
179
26 Αυγούστου έκανα την αίτηση, σήμερα 1/9 ήρθε το συνεργείο για εγκατάσταση και ενεργοποίηση.
Οι τεχνικοί (συνεργείο υπεργολάβος) ευγενικοί, σεβάστηκαν τον χώρο, σωστά τρυπήματα, καθαρή δουλειά. Με καναλάκι και λευκή σιλικόνη, έκρυψαν τη δίοδο της ίνας στο σαλόνι, αφού με ρώτησαν που ήθελα να τοποθετηθεί ο εξοπλισμός.
Οι εργασίες κράτησαν 2 ώρες, ο περισσότερος χρόνος πήρε για την παραμετροποίηση του εξοπλισμού.

Δείχνει πολύ γρήγορο.

IMG_7764.jpeg

Κόστος 19.90€ για 1Gbps το μήνα μόνο internet.
Για όποιον θέλει Voip τηλεφωνία θα είναι διαθέσιμη σε 3-4 μήνες. Προσωπικά δε νομίζω να βάλω, ψάχνω ευκαιρία να αποκοπώ απο σόγια και θειάδες που είναι οι μόνοι που καλούν σε σταθερό.
Επίσης, ενημερώθηκα ότι οι νέοι έξυπνοι μετρητές, όπου θα βλέπουν online τις μετρήσεις χωρίς επισκέψεις συνεργείων θα τοποθετηθούν με προτεραιότητα εκεί που υπάρχει ίνα της ΔΕΗ (Fibergrid).

Σε 10 ημέρες κόβω vdsl της Vodafone που πλήρωνα 100mbps στα 26€ και είχα συχτηρίσει με τα disconnections...

*Όλα τα παραπάνω στην περιοχή του Περιστερίου.

ika

News
Reaction score
16.793
26 Αυγούστου έκανα την αίτηση, σήμερα 1/9 ήρθε το συνεργείο για εγκατάσταση και ενεργοποίηση.
Οι τεχνικοί (συνεργείο υπεργολάβος) ευγενικοί, σεβάστηκαν τον χώρο, σωστά τρυπήματα, καθαρή δουλειά. Με καναλάκι και λευκή σιλικόνη, έκρυψαν τη δίοδο της ίνας στο σαλόνι, αφού με ρώτησαν που ήθελα να τοποθετηθεί ο εξοπλισμός.
Οι εργασίες κράτησαν 2 ώρες, ο περισσότερος χρόνος πήρε για την παραμετροποίηση του εξοπλισμού.

Δείχνει πολύ γρήγορο.

View attachment 376396

....
Με γειά.
Επειδή το σκέφτομαι και εγώ, το router που δίνουν έχει LAN θύρες ή είναι μόνο ασύρματο?

Reaction score
1.240
Αξιζει λεμε. Το σιχτιρισμα που εριξα στην κοσμοτε ειχε να κανει με υποβαθμιση γραμμης εφοσον εβαλα 1gbps ΔΕΗ fiber. Ειχα 100αρα isdn, ζητησα απλο τηλεφωνο, ουτε ιντερνετ,τπτ. Ενα μηνα μετα δεν ειχα καν τηλ. Τους ξεχεσα, ειπα "κοφτε το". Ασε που για να μιλησω με εκπροσωπο στο 13888 επρεπε να ειχα το Νεμπή κολλητο. Λεπουλ.

Reaction score
179
Αξιζει λεμε. Το σιχτιρισμα που εριξα στην κοσμοτε ειχε να κανει με υποβαθμιση γραμμης εφοσον εβαλα 1gbps ΔΕΗ fiber. Ειχα 100αρα isdn, ζητησα απλο τηλεφωνο, ουτε ιντερνετ,τπτ. Ενα μηνα μετα δεν ειχα καν τηλ. Τους ξεχεσα, ειπα "κοφτε το". Ασε που για να μιλησω με εκπροσωπο στο 13888 επρεπε να ειχα το Νεμπή κολλητο. Λεπουλ.
Το σημαντικό είναι ότι το τηλεφωνικό κέντρο είναι διαθέσιμο 24ωρο και σηκώνουν το τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να λες αυτοματοποιημένες ηχογραφημένες απαντήσεις. Επίσης δεν έχει αναμονή σε ώρα αιχμής.

τι ΟΝΤ δίνουν?
Της ZTE

IMG_7779.jpeg

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.536
τσάμπα χάρηκα....δεν έχω διαθεσιμότητα στο μαγαζί....:unsure:

Reaction score
179
τσάμπα χάρηκα....δεν έχω διαθεσιμότητα στο μαγαζί....:unsure:
Να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις καλύτερα αν έχεις δει να βάζουν το εξωτερικό κουτί.
Στον έλεγχο εμένα μου έβγαζε ότι δεν είναι έτοιμη η ίνα, στο τηλέφωνο όμως μου είπανε ότι είναι έτοιμο και δεν έχει ενημερωθεί το σύστημά τους.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.536
τσάμπα χάρηκα πάλι....άκυρο.....δεν έχουμε κολώνες εδώ στο κέντρο :biggrin: ....όλα υπόγεια είναι της ΔΕΗ....
ΦΤΟΥ

Reaction score
11.778
Έβαλαν. Κρέμεται μια κουλούρα στην κολόνα έξω από το σπίτι μου. Εμείς βέβαια έχουμε gigabit οπτική κάνα χρόνο τώρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos