Οπτικές ίνες ΔΕΗ

ika

News
Reaction score
17.315
Από πότε χρησιμοποιεί η Inalan τις υποδομές δικτύου της Cosmote ?
Δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό.
Όπως γράφω στο #44 σε ο διπλανός μου είπε πως έχει ΙΝΑΛΑΝ.
Η πολυκατοικία είχε προεγκατάσταση COSMOTE. Τώρα έχει και της ΔΕΗ.
Αν μου είπε ψέματα όταν τον ρώτησα....

Reaction score
2.423
μήπως έχει σχέση αν ο πρώτος πάροχος έκανε την εγκατάσταση με χρήση του smart readiness ?

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.973
Είναι υποχρέωση του πρώτου που θα κάνει την εγκατάσταση να προβλέψει ότι από την ίδια μπορεί να περάσει και ο δεύτερος πάροχος. Στην μονοκατοικία μου η Vodafon περασε διπλές ίνες!

Το ότι η πρώτη παροχή περασε μέσα από το ασανσέρ, δείχνει ότι είναι πολύ παλιά. Παρότι οι ασανσεραδες δέχτηκαν να περάσουν οι ίνες από τα φρεάτια, για κάποιο λόγο αυτό μετά απαγορεύτηκε. Ο δεύτερος θα έχει περάσει υποδομή για δύο. Αν εμφανιστεί και τέταρτος έχετε θέμα.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.396
Όπως γράφω στο #44 σε ο διπλανός μου είπε πως έχει ΙΝΑΛΑΝ.
Η πολυκατοικία είχε προεγκατάσταση COSMOTE. Τώρα έχει και της ΔΕΗ.
Αν μου είπε ψέματα όταν τον ρώτησα....
Να χρησιμοποιήσει τα εσωτερικά floorboxes μπορεί.
Εξωτερικά να μην βάλει δικό της εξοπλισμό δεν, αφού έχει και άλλη τοπολογία δικτύου.
Δεν το έχω ακούσει να συμβαίνει πάντως μέχρι τώρα ποτέ.

ika

News
Reaction score
17.315
Να χρησιμοποιήσει τα εσωτερικά floorboxes μπορεί.
Εξωτερικά να μην βάλει δικό της εξοπλισμό δεν, αφού έχει και άλλη τοπολογία δικτύου.
Δεν το έχω ακούσει να συμβαίνει πάντως μέχρι τώρα ποτέ.
Ότι και να σου πω, θα σε γελάσω.
Πάντως μόνο αυτά υπάρχουν στους ορόφους
IMG_20251026_063800.jpg

Reaction score
7.177
Το γράφω εδώ, για να μην ανοιγω άλλο νήμα κλπ. Ωραίες οι οπτικές ίνες κλπ,αλλά όσοι έχουν συστήματα ασφαλείας κλπ στο σπίτι τους (κάμερες κλπ) θα πρέπει αν βρούν τρόπο να προστατέψουν την οπτική ίνα που είναι εκτεθειμένη στους κοινόχρητους χώρους......Οποιος θέλει πολύ εύκολα την κόβει και τέλος ο όποιος απομακρυσμένος έλεγχος με το σπίτι.
Η πιο απλή λύση είναι ένα κινητό, με απεριοόριστα δεδομένα, που θα δουλεύει σαν hotspot και εκεί να είναι συνδεμένα όλα τα συστήματα παρακολούθησης κλπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.449
Members
38.561
Νεότερο μέλος
stelkork