Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

Για να μην μου την πέσετε και εμένα.., εξαιρούνται οι παρόντες και αυτοί που πήραν μέρος στο τραπέζι...., δεν ξέρω κανέναν άλλωστε για να τους κρίνω..
Εισαι σιγουρος, γιατι μου φαινεται καπου σ εχει παρει ματι μου ...:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εισαι σιγουρος, γιατι μου φαινεται καπου σ εχει παρει ματι μου ...:126:
Ναι ναι Νικολακι ..καλα τα λες....μας εσκασε στο τελος μεχρι να μας πει ποιος ειναι(σε ενα meeting καποια στιγμη)--ο μιστερ mysticman --

Reaction score
4
Εμεις οταν αρχισουμε...αργουμε να τελειωσουμε...ετσι το απολαμβανουμε ακομα πιο πολυ...το φαγητο μας...:405:

Παιδες, εχω μια λιγουριτσα μεσημεριατικα...
εσεις συνηθως λογω ηλικιας δεν τελειωνετε γιατι σταματατε στα μισα για ανασες κρυα νερα κανα lucozade ταμπλετες καφεινης να πεσει λιγο η πιεση.
και επεισης στο φαι προσεξτε τα λιπαρα γιατι η χοληστερινη σ'αυτες τις ηλικιες θεριζει... επεισης για τα πουρα του hi-end προσοχη στο ουρικο. πριζονται ποδια και τετοια...

αντε σε 2-3 μερες παλι θα σας κραξω. κραξτε με και εσεις να εχω υλικο να διαβαζω.

Reaction score
777
εσεις συνηθως λογω ηλικιας δεν τελειωνετε γιατι σταματατε στα μισα για ανασες κρυα νερα κανα lucozade ταμπλετες καφεινης να πεσει λιγο η πιεση.
και επεισης στο φαι προσεξτε τα λιπαρα γιατι η χοληστερινη σ'αυτες τις ηλικιες θεριζει... επεισης για τα πουρα του hi-end προσοχη στο ουρικο. πριζονται ποδια και τετοια...

αντε σε 2-3 μερες παλι θα σας κραξω. κραξτε με και εσεις να εχω υλικο να διαβαζω.
http://www.to-adifago-kitos.gr/

Reaction score
1.845

... αντε σε 2-3 μερες παλι θα σας κραξω. κραξτε με και εσεις να εχω υλικο να διαβαζω.
Είσαι ασυνεπής. Είπες δεν ξαναγράφεις. :126:
Μέχρι να περάσουν οι 2-3 μέρες, συνιστώ μερικές γερές δόσεις σεξ. Θα σε χαλαρώσει ... :142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εκει που εισαι ημουνα και δω που ειμαι θαρθεις λενε μαγκακο αφου τοσο πολυ ζοριζεσαι με την ηλικια μας!!!!
Εγω θα σου προτεινα να σοβαρευτεις να αφησεις τις υπαρξιακες σου αντρομαγκιτσες και αν γουσταρεις ξεκινα ενα θεμα οπου μπορει να φανει χρησιμο για πολλους και να εισαι σιγουρος οτι πολλες ωφελιμες αποψεις θα ακουστουν που μπορει να ειναι χρησιμο για πολλους και φυσικα και για σενα!!!!

Τωρα αν εχεις τοσο αναγκη το κραξιμο και μπαινεις εδω μεσα για να στα χωσουνε ε τοτε τι να σου πω βρε παλλικαρι μου καλως μας ηλθες!!!!!!!!!!!

Ρε μωρτακι μου θυμησες μια παροιμια που λεει.......εβγαλλε ο κοκκορας κα....λι,να γαμ.....ει ολη την γη!!!!!
Πω πω πω τοιχο τοιχο πρεπει να πηγαινουμε εδω μεσα με μερικους γαμηκουλες που κυκλοφορουν!!!!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος