Aγιε μου Βασιλη καλως να μας ερθεις!!!!!!!!Μην ξεχασεις να μου φερεις αυτα που σου εχω ζητησει!Ελα μωρε ...χωρανε στην τσαντα,τι ειναι δηλαδη............ενας DILA 1080,ενα πενταμετρο φουσκωτο γαστρατο,ενα AUDI Q7,ενα PIONEER blu ray LX 90 που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα,ενα navigator,τα ηχεια της WILSON AUDIO Alexandria,3 Pωσιδες,μια επιταγη 3000 δολλαριων απο το AMAZON για να αγορασω μπλουρεια,αλλη μια ρωσιδα...πιο αγρια απο τις αλλες,αλλη μια επιταγη 1000 ευρω απο τον HONDO CENTER για να ψωνησω στην γυναικα και να μην λεει οτι ψωνιζω ολο στερεοφωνικα και προβολια και για αυτην τιποτα,μια μασκα πιο κλειστη ακομα σαν του HANNIBAL LECTOR για την πεθερουλα μου και τελος ενα υπογειο 80 τετραγωνικων dedicated room για το ΣΥΣΤΗΜΑ.........ΑΡΓΕΙΣ?????????????????????????????
Χρονια πολλα σε ολους και αν τυχον δειτε τον Αγιο Βασιλη πειτε του οτι μενω Κορινθο .......................
Merry Χρήμας and a happy new beer....!!!!!!!!!!!!!!.....ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!!!!!!
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ ειδικά στις γυναίκες των avsitαδων και όλων των hiendαδων.....λιγότερες πλεξούδες απο καλώδια στα σαλόνια τους το 2008...!!!!!!!!!!:happy_4: :happy_4: :happy_4: