Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Χρόνια πολλά σε όλους και .........το φαγαμε στο 94' αν είναι δυνατόν
ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ !!!!

Που και που λέω και καμιά λαλακία να περάσει η ώρα :crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr!

χρόνια πολλά. Να θυμάστε ότι απ το ακριβό υπάρχει το ακριβότερο.
Καλές αγορές

Reaction score
1

Καλες γιορτες σε ολους. Ευχομαι το "πνευμα" των Χριστουγεννων να μας βοηθησει να θυμηθουμε οτι "ο εχων δυο χιτωνες να δινει τον ενα"....

Reaction score
0

Χρόνια πολλά και καλά!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Aγιε μου Βασιλη καλως να μας ερθεις!!!!!!!!Μην ξεχασεις να μου φερεις αυτα που σου εχω ζητησει!Ελα μωρε ...χωρανε στην τσαντα,τι ειναι δηλαδη............ενας DILA 1080,ενα πενταμετρο φουσκωτο γαστρατο,ενα AUDI Q7,ενα PIONEER blu ray LX 90 που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα,ενα navigator,τα ηχεια της WILSON AUDIO Alexandria,3 Pωσιδες,μια επιταγη 3000 δολλαριων απο το AMAZON για να αγορασω μπλουρεια,αλλη μια ρωσιδα...πιο αγρια απο τις αλλες,αλλη μια επιταγη 1000 ευρω απο τον HONDO CENTER για να ψωνησω στην γυναικα και να μην λεει οτι ψωνιζω ολο στερεοφωνικα και προβολια και για αυτην τιποτα,μια μασκα πιο κλειστη ακομα σαν του HANNIBAL LECTOR για την πεθερουλα μου και τελος ενα υπογειο 80 τετραγωνικων dedicated room για το ΣΥΣΤΗΜΑ.........ΑΡΓΕΙΣ?????????????????????????????
Χρονια πολλα σε ολους και αν τυχον δειτε τον Αγιο Βασιλη πειτε του οτι μενω Κορινθο .......................

Reaction score
0
Merry Χρήμας and a happy new beer....!!!!!!!!!!!!!!.....ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!!!!!!

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ ειδικά στις γυναίκες των avsitαδων και όλων των hiendαδων.....λιγότερες πλεξούδες απο καλώδια στα σαλόνια τους το 2008...!!!!!!!!!!:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis