Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.213
Aγιε μου Βασιλη καλως να μας ερθεις!!!!!!!!Μην ξεχασεις να μου φερεις αυτα που σου εχω ζητησει!Ελα μωρε ...χωρανε στην τσαντα,τι ειναι δηλαδη............ενας DILA 1080,ενα πενταμετρο φουσκωτο γαστρατο,ενα AUDI Q7,ενα PIONEER blu ray LX 90 που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα,ενα navigator,τα ηχεια της WILSON AUDIO Alexandria,3 Pωσιδες,μια επιταγη 3000 δολλαριων απο το AMAZON για να αγορασω μπλουρεια,αλλη μια ρωσιδα...πιο αγρια απο τις αλλες,αλλη μια επιταγη 1000 ευρω απο τον HONDO CENTER για να ψωνησω στην γυναικα και να μην λεει οτι ψωνιζω ολο στερεοφωνικα και προβολια και για αυτην τιποτα,μια μασκα πιο κλειστη ακομα σαν του HANNIBAL LECTOR για την πεθερουλα μου και τελος ενα υπογειο 80 τετραγωνικων dedicated room για το ΣΥΣΤΗΜΑ.........ΑΡΓΕΙΣ?????????????????????????????
Χρονια πολλα σε ολους και αν τυχον δειτε τον Αγιο Βασιλη πειτε του οτι μενω Κορινθο .......................

Eσυ να κατσεις στα ...αυγα σου..και αν εισαι καλο παιδι μπορει ο Μπαρμα-Βασιλης να σου φερει μια ..prelude :cool_11::cool_11:

Attachments

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι απαντούν από σήμερα μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2008.

Η διαδικασία είναι η ίδια με πέρυσι: Περιμένω με pm (στο δικό μου ή στου Νίκου Τσαρουχά) τα πραγματικά ονόματα των συμμετεχόντων και οι νικητές παραλαμβάνουν με ταυτότητα.

Reaction score
4
Χρονια πολλα και καλα να εχουμε!
Να μας μπει ο καινουριος ετος με το δεξι ... :happy_4:

Το ΠΙΚ ΑΠ και το Scaler ειναι δικα μου !!! :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr!

Ευχομαι για την καινουργια χρονια να εχουμε ολοι μας καλυτερη υγεια, λιγοτερα προβληματα καθως και περισσοτερο χρονο για τον εαυτο μας και αυτους που αγαπαμε.
Χρονια πολλα λοιπον και καλες γιορτες. :smoking:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Eσυ να κατσεις στα ...αυγα σου..και αν εισαι καλο παιδι μπορει ο Μπαρμα-Βασιλης να σου φερει μια ..prelude :cool_11::cool_11:

Που εισαΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ,ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ?????????
ΛΕΓΕ ----ΚΑΛΑΜΙΑ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ μιας και θα αραξουμε λιγες μερες????????Ετσι βρε παιδι μου να μιλησουμε για μ.....μηχανηματα..........

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει και φέτος δώρα στα μέλη του avsite.gr!

Και από μένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ! Υγεία χαρά και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Και ας ευχηθούμε όλοι μαζί για ΕΙΡΗΝΗ σε όλον τον κόσμο...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
1.213
Που εισαΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ,ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ?????????
ΛΕΓΕ ----ΚΑΛΑΜΙΑ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ μιας και θα αραξουμε λιγες μερες????????Ετσι βρε παιδι μου να μιλησουμε για μ.....μηχανηματα..........

Απο δευτερα ειμαι στη διαθεση σου φιλε και συναναζητητη (..μηχανηματων) Vlassi...θα σε επαιρνα και ΣΚ αλλα κατεβαινουν κατι φιλοι απο Βουλγαρια(Ελληνες..οχι μεταναστες :cool_11: ) για λιγες μερες ...και προβλεπεται να μην.. ανασανω...:cool_11::cool_11:

Οπου θες πεζοδρομο θες ( κανα haf ? ) ,καλαμια θες ?...οπου αγαπας :cool_1::cool_1:

:happy_4:

Reaction score
0
Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους με ποιοτικές θεάσεις μαζί με όσους αγαπάμε.

axl

Reaction score
0
Χρόνια πολλά ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη!
Α και αγαπητέ Αι Βασίλη μην ξεχάσεις η 52tv που σου ζήτησα ΔΕΝ θα χωρέσει από την καμινάδα χτύπα το κουδούνι ...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis