Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Reaction score
877
Χρόνια πολλά σε όλους...με πολύ περισσότερο hi-end...και πολύ περισσότερους hi-endoκαυγάδες...

Reaction score
17.596
Χρόνια πολλά σε όλους...με πολύ περισσότερο hi-end...και πολύ περισσότερους hi-endoκαυγάδες...

Mια αμυδρη υποψια την ειχα - να,τοση οση ειναι κι η κεφαλη της καρφιτσας-,οτι ειστε και μαζοχ!:crazy_3:

Που χάθηκες κοπέλα μου.

Χρόνια σου πολλά κορίτσι μου

Ευχαριστω Νικολας....

Εμεις οι φυσιολογικοι,απλοι και ταπεινοι ανθρωποι,συχναζουμε στα νοτια προαστια...Που και που κανουμε καμμια παρασπονδια.....;-)

Reaction score
877
Mια αμυδρη υποψια την ειχα - να,τοση οση ειναι κι η κεφαλη της καρφιτσας-,οτι ειστε και μαζοχ!:crazy_3: ...
Χρόνια πολλά Χριστίνη δια την ονομαστική σου εορτή, χρόνια πολλά και εις εμέ...Εμμανουήλ όντας...
Μαζοχ...όχι καθόλου...καθόλου...Απλά άσπονδος εχθρός της απραξίας της ημιμάθειας και επανάληψης των τετριμμένων που οδηγούν στην άκρατη πλήξη και απαξίωση των ιδεών των ωραίων πραγμάτων και των αξιών...
Ένας καυγάς...μα σύγρουση(έστω και ιντερνετική)...ανανεώνει τους εμπλεκόμενους...είτε άγνωστοι συνφορουμίτες είναι δαύτοι...είτε τρελαμένοι παράνομοι εραστές.........

Reaction score
0
Χρονια πολλα σε ολους.
Χρονια πολλα Γιωργο.

Χρονια πολλα Θαναση μου! Το toploader λαμπατο τερας των 28 κιλων συντομα θα ειναι στην κατοχη σου...Το καλυτερο δωρο για σενα απο τον Αι Βασιλη για την φετινη χρονια!!

Καλες ακροασεις!

Reaction score
1.844
Καλή χρονιά σε όλους, χαϊεντάδες και μη (δεν είμαι ρατσιστής! ) :happy_9:

Τα υπόλοιπα, επι του θέματος έπονται, έχω απαντήσεις!
:cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos