Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένα ένα ρε Γιώργο. Τα καλώδια καλό είναι να συγκριθούν σε δεύτερη φάση μιας και είναι ένα κεφάλαιο από μόνα τους. Νομίζω δηλαδής...

Reaction score
70
Μη μπερδεύετε καλώδια γιατί θα τα κάνετε μαντάρα...Σε τέτοιες περιπτώσεις ελέγχονται όλα ένα ένα.Αν βάλετε πολλές παραμέτρους δεν θα βγεί κανένα συμπέρασμα.Αν θέλετε κάντε και μία δοκιμή με καλώδια αργότερα άλλα όλα τα άλλα να τα κρατήσετε ίδια...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Ελπιζω κ.Κογια μαζι σας να φερετε και τα δυο αναγκαια interconnent καλωδια διασυνδεσης επισης ανενταχτα στον χωρο μας...
Σαφώς, όπως επίσης και καλώδιο ρεύματος.

Reaction score
877
Τζάμπα κανονίζετε...Δε θα κάτσει...Την τελευταία στιγμή 'θα χάσουν το τραίνο' ή θα 'έχουν δουλειά' οι γνωστοί ειρωνοαμφισβητίες...

Reaction score
1.844
Τζάμπα κανονίζετε...Δε θα κάτσει...Την τελευταία στιγμή 'θα χάσουν το τραίνο' ή θα 'έχουν δουλειά' οι γνωστοί ειρωνοαμφισβητίες...
Εννοείται πως όποιος δεν εμφανιστεί στο "γήπεδο" έχει χάσει το παιχνίδι. Κρίνω όμως το συμπέρασμά σου λάθος. Αυτό που βλέπω είναι πως κανείς (Θεοφιλάκος, Κόγιας) δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
Προτείνω να στηθεί το σετ με συνεννόηση Θεοφιλάκου και οργανωτικής ομάδας, ώστε να είναι της πλήρους αποδοχής του. Χωρίς να γνωρίζει η ομάδα ακρόασης, αλλά ούτε και ο Κόγιας, τι περιλαμβάνει. Και μετά να αφαιρεθεί ο προενισχυτής και να αρχίσουν οι ακροάσεις με την προσθήκη εναλλάξ των 2 προενισχυτών.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Ελπιζω κ.Κογια μαζι σας να φερετε και τα δυο αναγκαια interconnent καλωδια διασυνδεσης επισης ανενταχτα στον χωρο μας...

Φυσικα θα φερω κι εγω τα δικα μου...
...
Δηλαδή θα γίνει η δοκιμή με interconnect αξίας 5000€ έκαστο ; !!!

Ο χώρος (ανάλογος) και τα συνοδά φαντάζομαι θα είναι και αυτά Hi-End >5000 ανά κομμάτι.
Θα μας περιγράψετε λίγο την διαδικασία ακρόασης ;
Θα έχει ενδιαφέρον.

Πρότασεις:
Ωραίο θα είναι να είναι μόνος ο καθένας και να αξιολογίσει πιο ευκολα (γραπτώς όπως είπατε).

Ένα δεύτερο τεστ θα είναι να καταγράψετε και τι ακούτε.
Ποια και πόσα όργανα, στήσιμο και τις υπόλοιπες 'λεπτομέριες' που δίνουν την τελική εντύπωση.
Έτσι δεν βρήσκουμε άλλωστε και που 'κάνει κοιλιά' ένα μηχάνημα ;

Reaction score
10
Xρονια πολλα σε ολους, καλες γιορτες, δυστυχως δεν εχω ιντερνετ συτες τις μερες οποτε ειναι ευκαιρια για ευχες!
Να ειστε ολοι καλα και να περασετε σουπερ!

Reaction score
0
Επισης Μιχαλη μου! Σου ευχομαι καθε ευτυχια και να....χαιρεσαι παντα το συστημα σου! (Ειμαι σιγουρος για το τελευταιο)

Reaction score
10
Xρονια πολλα φιλε μου με υγεια και ευτυχια.

Οσο για το συστημα ξερεις οτι ΣΚΟΤΩΝΕΙ....χεχεεχε

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ

Οσο για το συστημα ξερεις οτι ΣΚΟΤΩΝΕΙ....χεχεεχε

Σκοτωνει???????
Χαιενταδες-φονιαδες:happy_8::happy_8::happy_8:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!:happy_4:

Reaction score
17.594