Ο ΟΤΕ διπλασιάζει δωρεάν τις ταχύτητες στις συνδέσεις DSL!!!!!

minas

Πισιά
Reaction score
4.288
Γιώργος YODAνδρεάδης said:
Βεβαια σε κατι dwnld απο nVidia δεν ειδα και καμια διαφορα... με 40κατι κατεβαζει.....
Αυτά τα λες για να μη ζηλεύουμε, ε? :lol:

Reaction score
1
Αναβαθμιστήκε και η Αγ. Παρασκευή σήμερα στις 10πμ.

Η ταχύτητες μέτριες για 1024 γραμμή γύρω το 60 με σκαμπανεβάσματα μέχρι 45 και 75 μέχρι στιγμής.

Δεν φαίνεται να είναι θέμα ISP....

Reaction score
1
Φυσικά, είναι φανερό ότι η γραμμή(ες) διασύνδεσης του κέντρου με το κεντρικό δίκτυο χρειάζεται αναβάθμιση για μεγαλύτερο bandwidth.

Reaction score
5
Διπλασιάστηκα και εγώ στα 2Κ. Μου πήρε ένα reset του router (γ@μ* την Linksys), αλλά πάω με 220 καρφωτά από apple.com.
Dream, για δες και εσύ μήπως...

Reaction score
14
ak1s said:
Διπλασιάστηκα και εγώ στα 2Κ. Μου πήρε ένα reset του router (γ@μ* την Linksys), αλλά πάω με 220 καρφωτά από apple.com.
Dream, για δες και εσύ μήπως...
αν διάβαζες τα μυνήματα σου :p, αν εκανες search μεσα εδώ :p, αν δεν εχανες τον χρονο σου ασκοπα :p, αν ήσουν καλός μαθητής στο σχολείο :p, αν δεν εφευγες απο την Αγγλία :p, αν είχες γεννηθεί Σκορπιός και όχι Κριός :p, αν δεν ήσουν ανορθόγραφος :p , αν ....οτιδήποτε ... θα έβλεπες οτι αναβαθμίστικα απο την Δευτέρα το πρωί και απο unlimited.newshosting.com 222.22 σταθερά!!!

Ι Love OTE & ACN

Reaction score
164
Γιάννη όταν εννοείς σταθερά, εννοείς σταθερά;
Η γραφική παράσταση πχ στο grabit είναι σταθερή; Γιατί εμένα μια ανεβαίνει, μια στο μηδέν, σαν πριόνι... :?

Reaction score
14
unforgiven said:
Γιάννη όταν εννοείς σταθερά, εννοείς σταθερά;
Η γραφική παράσταση πχ στο grabit είναι σταθερή; Γιατί εμένα μια ανεβαίνει, μια στο μηδέν, σαν πριόνι... :?
όσο πιο σταθερά μπορεί πάνω απο 200 όλα, και σε ώρες αιχμής.

Βασίλη τέτοια σταθερότητα δεν την είχα όυτε και στα 1024

για του λόγου το αληθές 10,500,000 (10.5Gb) που κατέβηκαν σε 16.2 ώρες είναι γύρω στο 180 σταθερά.

Αλλά στο ενδιάμεσο εχω κατεβάσει email και άλλα εξω-grabit downloads

Reaction score
14
τίποτε απλά πράγματα. νομίζω ότι εχει να κάνει με την ACN. Με vivodi Που εχω και δοκίμασα είναι λίγο tragic case, στα 1024 όμως και εκεί πάει πριόνι σκέτο

Reaction score
5
dream_GR said:
αν διάβαζες τα μυνήματα σου :p, αν εκανες search μεσα εδώ :p, αν δεν εχανες τον χρονο σου ασκοπα :p, αν ήσουν καλός μαθητής στο σχολείο :p, αν δεν εφευγες απο την Αγγλία :p, αν είχες γεννηθεί Σκορπιός και όχι Κριός :p, αν δεν ήσουν ανορθόγραφος :p , αν ....οτιδήποτε ... θα έβλεπες οτι αναβαθμίστικα απο την Δευτέρα το πρωί και απο unlimited.newshosting.com 222.22 σταθερά!!!
Καλά...ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...και να φανταστείς ΔΕΝ άνοιξα το mp3 της Έφης Θώδη. Αλλιώς θα μίλαγα με μαμάαα, μπαμπάαα, μάμμμμμ....

(Ήμουν καλός μαθητής, ποτέ δεν έφυγα - είμαι σε μακρόχρονη άδεια ;), είμαι καλοκαιρινό ζώδιο, από ορθογραφία συνήθως τα πάω καλά - είμαι οπτικός τύπος :p )

Και 26 του μηνού ΔΕΝ ήταν Δευτέρα!!!!!!! Μήπως από το πολύ downloading... :lol:

Reaction score
14
ak1s said:
dream_GR said:
Καλά...ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...και να φανταστείς ΔΕΝ άνοιξα το mp3 της Έφης Θώδη. Αλλιώς θα μίλαγα με μαμάαα, μπαμπάαα, μάμμμμμ....

(Ήμουν καλός μαθητής, ποτέ δεν έφυγα - είμαι σε μακρόχρονη άδεια ;), είμαι καλοκαιρινό ζώδιο, από ορθογραφία συνήθως τα πάω καλά - είμαι οπτικός τύπος :p )
Yo mr. Ak1S diz iz goot stuff man!!! έχεις δίκιο οι μέρες τρέχουν γρηγορότερα τώρα με 222!!! χεχεχεχεχε!!! :p :p :p :p :p

minas

Πισιά
Reaction score
4.288
Τώρα μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον κινέζο και τον μαύρο στο μπαρ :twisted:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος