minas
Πισιά
- Reaction score
- 4.288
Αυτά τα λες για να μη ζηλεύουμε, ε?Γιώργος YODAνδρεάδης said:Βεβαια σε κατι dwnld απο nVidia δεν ειδα και καμια διαφορα... με 40κατι κατεβαζει.....

Αυτά τα λες για να μη ζηλεύουμε, ε?Γιώργος YODAνδρεάδης said:Βεβαια σε κατι dwnld απο nVidia δεν ειδα και καμια διαφορα... με 40κατι κατεβαζει.....
Οχι... καμια διαφορα...minas said:Αυτά τα λες για να μη ζηλεύουμε, ε?Γιώργος YODAνδρεάδης said:Βεβαια σε κατι dwnld απο nVidia δεν ειδα και καμια διαφορα... με 40κατι κατεβαζει.....![]()
αν διάβαζες τα μυνήματα σουak1s said:Διπλασιάστηκα και εγώ στα 2Κ. Μου πήρε ένα reset του router (γ@μ* την Linksys), αλλά πάω με 220 καρφωτά από apple.com.
Dream, για δες και εσύ μήπως...
όσο πιο σταθερά μπορεί πάνω απο 200 όλα, και σε ώρες αιχμής.unforgiven said:Γιάννη όταν εννοείς σταθερά, εννοείς σταθερά;
Η γραφική παράσταση πχ στο grabit είναι σταθερή; Γιατί εμένα μια ανεβαίνει, μια στο μηδέν, σαν πριόνι... :?
Καλά...ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...και να φανταστείς ΔΕΝ άνοιξα το mp3 της Έφης Θώδη. Αλλιώς θα μίλαγα με μαμάαα, μπαμπάαα, μάμμμμμ....dream_GR said:αν διάβαζες τα μυνήματα σου, αν εκανες search μεσα εδώ
, αν δεν εχανες τον χρονο σου ασκοπα
, αν ήσουν καλός μαθητής στο σχολείο
, αν δεν εφευγες απο την Αγγλία
, αν είχες γεννηθεί Σκορπιός και όχι Κριός
, αν δεν ήσουν ανορθόγραφος
, αν ....οτιδήποτε ... θα έβλεπες οτι αναβαθμίστικα απο την Δευτέρα το πρωί και απο unlimited.newshosting.com 222.22 σταθερά!!!
Yo mr. Ak1S diz iz goot stuff man!!! έχεις δίκιο οι μέρες τρέχουν γρηγορότερα τώρα με 222!!! χεχεχεχεχε!!!ak1s said:Καλά...ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...και να φανταστείς ΔΕΝ άνοιξα το mp3 της Έφης Θώδη. Αλλιώς θα μίλαγα με μαμάαα, μπαμπάαα, μάμμμμμ....dream_GR said:αν διάβαζες τα μυνήματα σου, αν εκανες search μεσα εδώ
, αν δεν εχανες τον χρονο σου ασκοπα
, αν ήσουν καλός μαθητής στο σχολείο
, αν δεν εφευγες απο την Αγγλία
, αν είχες γεννηθεί Σκορπιός και όχι Κριός
, αν δεν ήσουν ανορθόγραφος
, αν ....οτιδήποτε ... θα έβλεπες οτι αναβαθμίστικα απο την Δευτέρα το πρωί και απο unlimited.newshosting.com 222.22 σταθερά!!!
(Ήμουν καλός μαθητής, ποτέ δεν έφυγα - είμαι σε μακρόχρονη άδεια, είμαι καλοκαιρινό ζώδιο, από ορθογραφία συνήθως τα πάω καλά - είμαι οπτικός τύπος
)
Gia "l"ikse anekdoto ge"r"asoume emeis..!!!minas said:Τώρα μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον κινέζο και τον μαύρο στο μπαρ :twisted: