- Reaction score
- 37.333
ΑααχχχχχχχχχχχχχχΤο 1 GB ήθελε περίπου 2,5 ώρες... τώρα θα θέλει 1 και κάτι;;;
ΑααχχχχχχχχχχχχχχΤο 1 GB ήθελε περίπου 2,5 ώρες... τώρα θα θέλει 1 και κάτι;;;
Οι γραμμές έγιναν διπλές ήδη. Κι εγώ βλέπω 1024.Χρήστος Ακρατόπουλος said:Kαι στην acn διάβασα πριν λίγο ότι όλες οι γραμμές 1024 έγιναν 2048!
Μέχρι τώρα κατέβαζα με 110-113. Πείτε μου ότι θα ξεπεράσω τα 200?
Το 1 GB ήθελε περίπου 2,5 ώρες... τώρα θα θέλει 1 και κάτι;;;
Και Αττικη ειπαν θα διαρκέσει περιπου 3 εβδομαδες... (ε, εγω λεω θα το πανε 4...)Γιώργος Ανδρεάδης said:Η διαδικασία της αναβάθμισης όλων των ADSL προσβάσεων αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις μήνες.
Εγώ έχω κάνει την αίτηση για 512 από Δευτέρα.......finder said:Εγινε η αναβαθμηση!
Απο 512 - 1024 σταθερο κατεβασμα 105!
Πανω που ειχα τις αμφιβολιες μου επειδη ειχα επιλεξει την προσφορα της οτενετ στα 512 , με τα περισσοτερα που ειχα ακουσει περιμενα την αναβαθμηση στα 768 ,κατι τετοιο ευτυχως δεν εγινε , και τωρα απολαμβανουμε το 1mbit![]()
Επειδή έχω 1024/256 τα τελευταία 2 χρόνια, το 105 που έχεις δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Λόγω της αναβάθμισής σου χαίρεσαι και καλά κάνεις επειδή βλέπεις καλές ταχύτητες σε σχέση με πριν.finder said:Εγινε η αναβαθμηση!
Χρήστο εμείς στο γραφείο στον Πειραιά με acn απο 1024 είμαστε 2048 απο την Περασμένη Πέμπτη και πετάμε!!!! 180 downloads χαλαρά και σήμερα που γύρισα απο Dubai θα κάνω δοκιμές απο newsgroupsΧρήστος Ακρατόπουλος said:Και εγώ ακόμα στο 1024 είμαι αλλά αν είναι να περιμένω λίγες μέρες μόνο δεν πειράζει...
Περιπου σαν 1400αρι.Γιάννης Δημητρόπουλος said:Εγώ έχω κάνει την αίτηση για 512 από Δευτέρα.......finder said:Εγινε η αναβαθμηση!
Πανω που ειχα τις αμφιβολιες μου επειδη ειχα επιλεξει την προσφορα της οτενετ στα 512 , με τα περισσοτερα που ειχα ακουσει περιμενα την αναβαθμηση στα 768 ,κατι τετοιο ευτυχως δεν εγινε , και τωρα απολαμβανουμε το 1mbit![]()
Και ακόμα περιμένω.........![]()
![]()
Φαντάζομαι και ελπίζω να γίνει κατ' ευθείαν 1024.
Αν και προβλέπω να περνάω πρώτα σε 512 και μετά σε 1024............
Γιαννάκη βλέπω πας σφαίρα!!!!!![]()
![]()
Εσυ να περιμενειςKLASTER said:Εμενα το μονο που διπλασιαστηκε ειναι η ΑΓΩΝΙΑ μου.
Τ'ακους FORTHNET!!!
Κοιτα που μας τη λενε και τα πρωτακια.Εσυ να περιμενεις Laughing Laughing Laughing Laughing