Ο ΟΤΕ διπλασιάζει δωρεάν τις ταχύτητες στις συνδέσεις DSL!!!!!

Reaction score
2
Και αλλοι την εχουν προλαβει , γυρω στα 5500 ατομα.
Εγω 2 που ξερω καλα εκαναν αυτη τη συνδεση με το 117Ε το χρονο στο 512 την χρησιμοποιουν ηδη , ο ενας μαλιστα ειναι απο δω μεσα ο "KLASTER".
Τη χρησιμοποιει και για ενα χρονο ουτε παγια ουτε τιποτα δεν υπαρχει η παραμικρη αυξηση στο λογαριασμο τους στον ΟΤΕ.
Ο ΟΤΕ δεν εχει να κανει με παγιο γραμμης ολα τα αναλαμβανει ο provider που αγοραζεις.
Εγω που δεν προλαβα της forthnet , πηρα την προσφορα της ΟΤΕΝΕΤ με 20.90 η 512
και το παγιο μου(20.90) ερχεται ξεχωριστα απο τον λογαρισμο του οτε.
Στον ΟΤΕ τωρα πληρωνω οτι και πριν βαλω dsl δηλαδη το παγιο γραμμης 20.67+φπα
και τα οποια τηλεφωνα κανω.

Reaction score
0
Από την άλλη για να γυρίσουμε ξανά στο θέμα μας, νομίζω ότι οι "τυχεροί" των 117 ευρώ δεν θα πάρουν upgrade τώρα!

VG, σου έχουν στείλει mail από την Forthnet για δωρεάν διπλασιασμό;

VG

Reaction score
0
Nick_Greek said:
Από την άλλη για να γυρίσουμε ξανά στο θέμα μας, νομίζω ότι οι "τυχεροί" των 117 ευρώ δεν θα πάρουν upgrade τώρα!

VG, σου έχουν στείλει mail από την Forthnet για δωρεάν διπλασιασμό;
Οπως εγραψα και πριν,απο 512 θα γινει 768 μαλλον,ακομα δεν ειναι σιγουρο.
Μπορει να γινει και 1Μ,παντως αυξηση θα υπαρχει σιγουρα.

Reaction score
3.606
Πέρα από την ονομαστική ταχύτητα που σας δίνει ο πάροχος σε επίπεδο φυσικής πρόσβασης , πρέπει να βλέπετε και το Contention Ratio. Για τους οικιακούς χρήστες είναι συνήθως 1/50.
Για τους εταιρικούς είναι της τάξης του 1/20. Εδώ πάιζονται πολλά παιχνιδια.

Σε ένα δίκτυο πρόσβασης με 50 ας πούμε συνδεδεμένους ADSL χρήστες το contention ratio 1/50 σημαίνει ότι ένας χρήστης μάχεται με άλλους 49 για την πραγματική διαθέσιμη ταχύτητα (bandwidth) που διαθέτει ο πάροχος στο δίκτυο κορμού του ("pipe").
Υψηλότερη ταχύτητα πρόσβασης αλλά με μειωμένο CR (1/100) είναι δώρο άδωρο.

Reaction score
1
Τα ιδια και απο ΟΤΕ: http://corporate.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_panename/pressroomreleases?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=9487

Εδω να πω ομως οτι στην ουσια η ταχυτητα 384 και κατ'επεκταση η 768(τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει..) δεν θα υπαρχει, αφου πλεον η 384 κοστιζει οσο ακριβως η 512, οποτε ολοι που εχουν 384 με μια απλη αιτηση εγιναν 512 "εννοειτε", και κατ'επεκταση 1024. :wink:

Reaction score
25
xfader said:
Μόλις ανακοίνωσε επίσημα πλέον η Forthnet την πολιτική της για το διπλασιασμό ταχύτητας:

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=170246

Τα σχόλια δικά σας.
Δυο φίλοι ειχαν πάρει μαζι από την forthnet την προσφορα της 1/6 στα 512.
Στο ένα ηρθε mail που του λέει οτι θα του κανουν την γραμμή 1024 και στον άλλον 768!!

VG

Reaction score
0
Νομιζω οτι η επισημη ανακοινωση ξεκαθαριζει την κατασταση.
768, που απο εδω και περα θα ειναι το entry level.
Προσωπικα αισθανομαι ευχαριστημενος ακομα και με τα 768.

Reaction score
5
Ωραίο πράγμα πάντως να κατεβάζω το Silent hill DVD (7.5GB) με DTS σε Region1 μπαμ μπαμ.!!! Το βάζω το βράδυ πριν κοιμηθώ και το πρωί αργά το έχω :p

σήμερα το πρόγραμμα έχει inside man dvd ........ d/l rate σταθερό στα 105k/sec ;)

Reaction score
2
Αναβαθμήστηκα! Τι στο καλό, μέσα στην νύχτα με αναβαθμήσανε; :lol:
Το απόγευμα ήμουν στα 384 πάντως και τώρα στα 768! Άμεση διαφορά στο downloading! :D 8)

Reaction score
457
εεε...sorry κιόλας αλλά ο ΟΤΕ έχει αναβαθμίσει τις γραμμές...οι providers όχι ακόμα,τουλάχιστον όχι όλοι-όλους...άρα δύσκολα να δείτε ακόμα διαφορά στο downloading...;)

Reaction score
2
Κι όμως τώρα κατεβάζω trailers με ~74 Κb ενώ πριν το μέγιστο ήταν 42-43.
Προφανώς έχει γίνει αναβάθμησει και απο τον provider (ΟΤΕnet) ;)

Reaction score
164
Λίγο άσχετο με το θέμα μας, αλλά μην ανοίγω νέο...
Τον τελευταίο καιρό έχω μείνει άναυδος με την διαφορά εξυπηρέτησης ανάμεσα στη Forthnet και τη Hol...
Τουλάχιστον 30-50 κλήσεις στην Forthnet για να μπεις έστω και μία φορά σε αναμονή, στις υπόλοιπες απλά τρως πόρτα, ακόμα και σε ώρες μη αιχμής. Με τη μία γραμμή στην Hol
15-20 λεπτά αναμονή στην Forthnet αν πιάσεις γραμμή, αν δεν στο κλείσουν και ξανααρχίσεις τις προσπάθειες από την αρχή. Σχεδόν μηδέν αναμονή στη Hol.
Κάθε ερώτηση στη Forthnet, ακολουθείται από αναμονή, μέχρι και μερικών λεπτών. Σχεδόν άμεση απάντηση και ανάηκτηση στοιχείων στη Hol.
Χτικιό η Forthnet, ευχαριστιέσαι να μιλάς στη Hol...

Reaction score
5
Nikos_s3 said:
εεε...sorry κιόλας αλλά ο ΟΤΕ έχει αναβαθμίσει τις γραμμές...οι providers όχι ακόμα,τουλάχιστον όχι όλοι-όλους...άρα δύσκολα να δείτε ακόμα διαφορά στο downloading...;)
Το doubling αφορά και provider & γραμμή

VG

Reaction score
0
Το προβλημα με την HOL ειναι οτι δεν υπαρχει :lol:
Η forthnet ως φτηνοτερη μαζευει ολο τον κοσμο,και δεν σκοπευει να επενδυσει μεγαλα ποσα για cs.

Ευθυνη εχουν και οι καταναλωτες,που παιρνουν τηλεφωνα στον γαμο του καραγκιόζη,πχ αυτες τις μερες παιζεται το:

-Ειμαι ο Δημητρης Δημητρίου,θα με αναβαθμίσετε;
-Βεβαιως.Ολοι θα αναβαθμιστουν.
-Ποτε
-Εν καιρω
-Καλα,θα ξαναπαρω,αφου πρωτα παρω και τον ΟΤΕ να τον ρωτησω το ιδιο πραγμα :lol:

Reaction score
164
Δεν θα το έλεγα ότι η Forthnet είναι η καλύτερη. Αλλά το πρόβλημα στο τηλεφωνικό της κέντρο είναι μόνιμο, και όχι των τελευταίων ημερών...
Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι αν προτιμάμε την Χ υπηρεσία, χωρίς after sales και τεχνική υποστήριξη, επεδή είναι 0,5€/το μήνα φτηνότερη, μόνο κακό κάνουμε στους εαυτούς μας...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Kαι στην acn διάβασα πριν λίγο ότι όλες οι γραμμές 1024 έγιναν 2048!

Μέχρι τώρα κατέβαζα με 110-113. Πείτε μου ότι θα ξεπεράσω τα 200?

Το 1 GB ήθελε περίπου 2,5 ώρες... τώρα θα θέλει 1 και κάτι;;;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.159
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound