Ο Τεκες

Reaction score
58
Ηρθε επιτελους η στιγμη που επεσε ο τοιχος και εξαφανιστηκε η κρεβατοκαμαρα και εγινε 1.
Τα μηχανηματα που εχω στην κατοχη μου ειναι τα εξης:
προ ONKYO PR-SC5507
τελικος CINE NONA GRANDE 7KANALO
Hχεια 5 JAMO D7, 2 JAMO D7 DIPOLA ,2JAMO D7 SUB
MEDIA PLAYER MED 600
TV LG PK 950 60
Αυτα, για το δικαναλο συστημα μετα, μαζι με φωτο.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον argi που με εχει βοηθησει πολυ.:beta:

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
Ηρθε επιτελους η στιγμη που επεσαι ο τοιχος και εξαφανιστικαι η κρεβατοκαμαρα και εγινε 1 τα μηχανηματα που εχω στην κατοχη μου ειναι τα εξεις προ ONKYO PR-SC5507 τελικος CINE NONA GRANDE 7KANALO Hχεια 5 JAMO D7 2 JAMO D7 DIPOLA 2JAMO D7 SUB MEDIA PLAYER MED 600 TV LG PK 950 60 Αφτα για το δικαναλο σιστιμα μετα μαζι με φωτο.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον argi που με εχει βοηθησει πολυ.:beta:
Ο ιδιοκτήτης το ξέρει? :rolleyes: :roflmao: ...η γυναίκα ας κοιμάται στον καναπέ...
......Ενα μεγαλο ευχαριστω στον argi που με εχει βοηθησει πολυ.:beta:

Argi rulez.. :rolleyes: :p

Last edited by a moderator:

Reaction score
58
Οσο για τον ιδιοκτητη αυτος το αποφασισε οσο για την γυναικα θα εχει τον δικο της καναπε ειναι με 4 ποδια η γυναικα?οσο για της κανονικες γυναικες θα χωραν 2 με 3 μαζι με μενα.

Reaction score
58
προσπαθω απο το τηλ ?πρεπει να ερθει ο γιος μου αλλα δεν ερχεται επιδη εχει δουλεια εδω.εγω και ενας θαμονας του ντεκε θα τα κανομε ολα.

Last edited:

Reaction score
58
Οσο για τον Αργυρη θελω να με βωηθιση σε αλλα πραματα και τον ευχαριστω για ολα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
προσπαθω απο το τηλ ?πρεπει να ερθει ο γιος μου αλλα δεν ερχαιτε επιδη εχει δουλεια εγω και ενας θαμονας του ντεκε?
Ρωτάς κάτι?

Οταν έρθει ο γιός , να του πείς να σου βάλει κι εναν διορθωτη στο pc , γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια.

Reaction score
58
και θα χαρω πολλυ να ερθει .εχω φειλοξενουμενο ενα ζευγαρι απο αθηνα και πρεπει να ειμαι ετειμος σε 10 ημερες εμεις νομοιζωμε σε 6 με 7.

Reaction score
58
Καμια γνωμη για τον απεναντη τοιχο με μονοση εμφανιση εγω η διασταση που θελω να καληπσω ειναι 5.10μ Ακουω γνωμες

Reaction score
58
ενα αλλο θεμα ειναι της 2πλοενεισχισης εχω 3 marantz ma6100 kai 1 alchemist forseti apd 20 mkll.To θεμα ειναι το εκσης ο forseti εχει πολα ρευματα να οδιγιση το δεκσι και το αριστερο η να τον κανω μονομπλοκ για να οδιγηση μονο το κεντρικο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
lee γο ελειπσα και πεσατε να φατε το γιαννακη , το παιδι Οκ δεν εχει ευφραδια γραφης ,αλλα ειναι χρυση καρδια
Καλά θα κάνει ν αποκτήσει , όπως κι εσύ και ν αφήσεις τα ''lee γο '' και τα ΄΄tea κάνεις'' , γιατί εδώ είναι forum ,δεν είναι η παρέα σας.Πως να το κάνουμε ρε argi , διαβάζει κόσμος .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss