Ο δικός μου χώρος

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Ο δικός μου χώρος

Βλέποντας πάλι το καταπληκτικό set up σου,παρατήρησα ότι αρκετά από τα μηχανήματα που το απαρτίζουν βρίσκονται και στις top επιλογές(κατά καιρούς) του περιοδικού HiTECH...

...σύμπτωση η' ήσουν(είσαι) και φανατικός αναγνώστης;...:119:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.897

το κεντρικό φαίνεται να είναι στον τοίχο, πίσω από τα μηχανήματα.

θα πρότεινα να τοποθετηθεί σε μια βάση, μπροστά από τα μηχανήματα, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Από πλευράς αποστάσεων, το ιδανικό είναι να απέχει από τη θέση ακρόασης όσο και τα κυρίως ηχεία, χωρίς αυτό να μη "παλεύεται" μέσω χρονικών καθυστερήσεων από τον AV.

τα κυρίως ηχεία είναι πολύ κοντά στους πλαϊνούς τοίχους, και οι άδειες γωνίες από πίσω τους δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Σα σύνολο σε ευχαριστεί ο ήχος του συστήματός σου?

Reaction score
0
τέτοια σχόλια να έλειπαν και γενικά τέτοιο υφάκι και θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο φόρουμ.

Reaction score
8

Καλοπροαίρετα μου φαίνονται τα σχόλια και επειδή έχω και γω ml, έχω και εγώ την απορία αν παίζουν καλά τόσο κοντά στους πλαινούς και τι γίνεται με τις γωνιές.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.897
Απάντηση: Re: Ο δικός μου χώρος

τέτοια σχόλια να έλειπαν και γενικά τέτοιο υφάκι και θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο φόρουμ.
να μια πρόταση που μπορώ να πω με βεβαιότητα για σένα! χαχαχαχαχαχα!

Απευθύνθηκα στον cl7gr, του οποίου είναι ο χώρος και το στέρεο, και μιλάς εσύ πράκτορα 007, λες και σε έθιξα τρόπον τινά! Που να μιλούσα και για το δικό σου στέρεο δηλαδή! Ποιος ξέρει τι θα μού'σερνες! χαχαχαχαχαχα

τες πα, εγώ να βοηθήσω ήθελα με τις προτάσεις μου, και κακώς το πήρες "στραβά".

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.538

Α, τώρα θυμήθηκα. Ο εφοριακός είναι? :114:

Reaction score
0
μπορεί να έχεις δίκιο Costas, παρεξηγούνται εύκολα τα γραπτά σε ένα φόρουμ μιας και δε μπορείς να δεις και να ακούσεις το ύφος του συγγραφέα. Απλά μου φάνηκε σαν αδικαιολόγητη επίθεση σε έναν άνθρωπο που έχει ξοδέψει άπειρο χρόνο και χρήμα για να φτιάξει ένα καταπληκτικό χώρο όπως ο cl7gr
ΑΑΑΑ και όχι δεν είμαι εφοριακός.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
δεν πειραζει βρε παιδια, ολα καλα!

κι εγω ειχα πανελ, κι ενας Θεος ξερει πως επαιζε εκει που τα χα χωσει στο σαλονι...
σεμαδακια απο δω, τζακια απο κει, οτι να ναι...

βεβαια, αν σκεφτουμε λογικα, λογικα λεω,

τα λογια του κωστα ειναι απολυτα σωστα, και ΠΑΝΤΑ καλοπροαιρετα.
Δε νομιζω να μη θελει να παιξει σωστα το συστημα του φιλου.
ερωτηση εκανε, προτροπη.

γιατι ΞΕΡΕΙ χωρις να ακουσει, χιχιχιχι!!!:113:

κ δεν ειπε κ τιποτα τρομαχτικο δηλαδη, ελεος...

εγω τον αγαπαω παντως τον φιλο jamesbond κι ας κανει τα κολπα του

:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τζειμς επετρεψε μου απο αυτο το λιγο που ξερω τον κωστα,
ιδιοτροπο μπορεις να τον πεις τον κακος δεν ειναι.......
και ας μου αδειαζει 3 γεμιστηρες στην πλατη καθε μερα :136:

Reaction score
121
Βρε σταματήστε!!! Όλα καλά δεν παρεξηγούμε για μηχανήματα!!! Έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε σαν άνθρωποι και ως έθνος :) Στο θέμα μας τώρα! Όχι δεν διαβάζω HI-TECH. Γενικά δεν διαβάζω περιοδικά. Πόσο μάλλον αυτά τα οποία παίρνουν έναν Mark Levinson σαν κέντρο αναφοράς και μετά τον συγκρίνουν με ότι κάτσει (Yamaha, Marantz κτλ) και σαν συμπέρασμα καταλήγουν ότι ο ήχος είναι κοντά! Οπότε διαφημιστικά δεν διαβάζω. Με το Internet άλλωστε το βρίσκω περιττό.
Στον ήχο μου τώρα. Ναι είμαι ικανοποιημένος. 1)Οι αποστάσεις δεν είναι τόσο μικρές όσο δείχνουν. Οι πλαϊνοί τοίχοι απέχουν 0,6 μέτρα και ο πίσω 1 μέτρο. 2)Αυτοί οι τοίχοι είναι χτισμένοι από YTONG ώστε να υπάρχει μια σχετική απορροφητικότητα και το πάτωμα έχει από κάτω στρώση 0,3cm καουτσούκ και 0,2cm φελλό. 3) Τα ηχητικά είναι συνδεδεμένα πάνω στον p1000 o οποίος με την σειρά του παίρνει ρεύμα απευθείας από το ρολόι της ΔΕΗ. 4) Από τα ηχεία μέχρι τα μηχανήματα όλα πατάνε πάνω σε ποδαράκια της Harmonix που όσο και αν ακούγεται τρελό μεταμορφώνονται σε άλλα μηχανάκια.
Το κεντρικό ξέρω ότι θα ήταν καλύτερα να βρίσκεται στην ίδια ευθεία αλλά αισθητικά δεν έβρισκα την λύση. Εξάλλου με τον προ αυτό ρυθμίζεται.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.897

αφού είσαι ικανοποιημένος, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά!

ερώτηση: το "YTONG" τι είναι? δε το έχω ξανακούσει.

Reaction score
121
Κάτι σαν τούβλο :) Απλά έχει αποροφητικότιτα οπότε μαζεύει τις ανακλάσεις. Το ίδιο και με το πάτωμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Στο θέμα μας τώρα! Όχι δεν διαβάζω HI-TECH. Γενικά δεν διαβάζω περιοδικά. Πόσο μάλλον αυτά τα οποία παίρνουν έναν Mark Levinson σαν κέντρο αναφοράς και μετά τον συγκρίνουν με ότι κάτσει (Yamaha, Marantz κτλ) και σαν συμπέρασμα καταλήγουν ότι ο ήχος είναι κοντά! Οπότε διαφημιστικά δεν διαβάζω.
...άρα,διαβάζεις για να τα ξέρεις όλα αυτά:138:

...άλλη μια παρατήρηση είναι ότι ενώ έχεις την πολυτέλεια της σταθερής οθόνης και ενώ όλα τα μηχανήματά σου είναι 'Hi-End',αυτή δεν είναι Stewart !!!!!

χαλάς την πιάτσα το ξέρεις;:119:...πως κι έτσι;δεν την ξέρω την οθόνη σου απλά μου έκανε εντύπωση και η χαμηλή τιμή της για 120' ίντσες...

Reaction score
121
Για ψαξε και διαβασε σε ξενα sites για stewart studiotech 130 carada και elite cinewhite και μετά αν θες δώσε τα 3000 ευρώ παραπάνω.... Stewart οτι καλύτερο υπάρχει αλλά προσωπικά θα πλήρωνα μόνο την firehawk. Για να μην παρεξηγηθώ η stewart είναι καλύτερη δες όμως την cinewhite και μετά πες μου με το χέρι στην καρδιά αν το πληρώνεις.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Για ψαξε και διαβασε σε ξενα sites για stewart studiotech 130 carada και elite cinewhite και μετά αν θες δώσε τα 3000 ευρώ παραπάνω.... Για να μην παρεξηγηθώ η stewart είναι καλύτερη δες όμως την cinewhite και μετά πες μου με το χέρι στην καρδιά αν το πληρώνεις.
...το έχω κάνει ήδη:107:

μαζί σου...συμφωνώ και για την 'firehawk'...

τρομερό value for money η οθόνη σου....[URL="http://www.amazon.com/Elite-Screens-R120WH1-Fixed-Framed-120-Inch/dp/B000YUG02S"]αυτή[/URL] δεν είναι;

Reaction score
121
Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου χώρος

;-) 750 με από Γερμανία και με τα ρέστα oppo και 1000 ευρώ στην τσεπη :107: Εμεις οι Κρητικοι ξέρουμε από value for money δεν είμαστε μπουνταλάδες!
...το έχω κάνει ήδη:107:

μαζί σου...συμφωνώ και για την 'firehawk'...

τρομερό value for money η οθόνη σου....[URL="http://www.amazon.com/Elite-Screens-R120WH1-Fixed-Framed-120-Inch/dp/B000YUG02S"]αυτή[/URL] δεν είναι;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef