Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.810
Ένα δύο τρία γα.... η διαιτησία! :tongue:
Πρόσεχε όμως το λεπτό σημείον : Ως αφανής χαρακτήρας ικανοποιώ το ρόλο μιας αφανούς οντότητας στην οποία καθεμία πλευρά μπορεί να απευθύνεται θεωρώντας ενδόμυχα ότι θα έπαιρνε το δικό της μέρος.

Ο μόνος τρόπος όμως ν'ασκηθεί αμερόληπτα,είναι η διαιτησία να κάνει πάντα ό,τι θα εξυπηρετεί πρωτίστως την ίδια και όχι κάποια πλευρά συγκεκριμένα....Τροφή για σκέψη.

Και δια του λόγου το ασφαλές...
Γιατι οχι,φιλε μου;
Απλα εχε το νου σου οτι θα ειμαι αυστηρος και ρεαλιστικος κριτης!
Μα δεν αναμένεται από εσένα τίποτα λιγότερο.Μην πας και κρύβεις λόγια στις εντυπώσεις που θα εκφράσεις εξαιτίας κάποιας έωλης πολιτικής ορθότητας.Στην υψηλή πιστότητα δε χωράνε ωραιοποιήσεις κατά το άκουσμα.
Διαφορετικά,θα γνωρίζουν όλοι ότι δεν γίνεται να είσαι κάτι περισσότερο από...αυτό που έχεις συνηθίσει ν'ακούς. :Α
Εδώ στα μαρμαρένια αλώνια, εδώ όπου ο Δόκτωρ Διαχύσιος ανακοίνωσε τον θάνατο του δικάναλου σετάπ θα γίνει η μητέρα όλων των μαχών.

Από τη μνιά μεργιά ο στρατός των Περιελιγμένων Πολυκάναλων Καινοτόμων με προεξάρχοντες τους Κωσταυτχιά, Διμιπόδη, Τερματογκάζη, Τζιοβάgνι, Νταπόστη, Στάθη και Νταχάρη, με σύνθημά τους: Κρεμαστάργια!

Από την άλλη μεργιά ο στρατός των Αναλογικών Δικάναλων Πχιουριτανών με προεξάρχοντες τον Σκωτσέζο αρχιστράτηγο ΜακΛιτ, τη Μελίνα, τον Λέαντρο, τον Αστρονάφτη Τζούνιορ, τον σύντροφο Χαρούλη 1308, τον Πιτόγυρο και την αφεντγιά μου με σύνθημά: Δγυό αφτχιά, δγυό ηχεία - μνιά κwλ0τρυπίδα, ένα σαμπ!

Γιούργια παλληκάργια και θα τους πάμε πίτα-κώνο εμπλοκή μέχρι την τελική νίκη και δικαίωση.

Σε ρόλο επιδιαιτητή των μαχών είναι ο Γκουρού Μπούθχια.

Ξεκινάμε...

Ev'ry doctor's talking about
Bassism, Activeism, Dolbyism, Multichannelism, RTism, Trinnovism
This-ism, that-ism, is-m, is-m, is-m
All we are saying is we have two ears
All we are saying is fiddlers don't fly

C'mon
Ev'ry doctor's talking about Administers
Scientists, Engineers and sinisters
Installers and Explorers and Researchers and AES papers
And Harman blueprints, EBU shapers

Let me tell you now
Convolution, evolution, master equation
Flagellation, regulation, litigations
Medications, Fine Impositions
Law Enforcements

Fletcher and Munson, Bruno Putzeys, Schroeder
Floyd Toole, Harry Olson, Georg Neumann
Arthur Keller, Rupert Neve
Fritz Sennheiser, Harman Kardon
Harman, Harman Kardon

Καλέ μας... CURLY (εκ της...΄΄Κατσαρής Τριχός΄΄),τα ώτα είναι δύο,αλλά τα εμπλεκόμενα κανάλια στα πραγματικά ηχητικά συμβάντα είναι...άπειρα.Όσο και να μας συνεπαίρνει ή να μας βολεύει μια δικαναλική αρχιτεκτονική,η εφαρμογή της δεν παύει να στηρίζεται σε...αφύσικα φαινόμενα.:Α

A

AKARL

Guest
Καλέ μας... CURLY (εκ της...΄΄Κατσαρής Τριχός΄΄),τα ώτα είναι δύο,αλλά τα εμπλεκόμενα κανάλια στα πραγματικά ηχητικά συμβάντα είναι...άπειρα.Όσο και να μας συνεπαίρνει ή να μας βολεύει μια δικαναλική αρχιτεκτονική,η εφαρμογή της δεν παύει να στηρίζεται σε...αφύσικα φαινόμενα.:Α
McLit1.jpg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.372
.:Α

Τι θα γίνει ρε bhutia ? θα μας πείς τι είναι αυτό το :A ?
Α! τώρα το θυμήθηκα? Α! να μην το ξεχάσω? Α! και που είστε μάγκες ,..........
Α! να τσεκάρω τα λάδια στο μοτέρ πριν ξεκινήσω. Συνδέεται με το πρώτο συνήθως.
Α! και η πανεπιστημίου κλειστή. Φτου γμτ.
Α! έκαψε τρανζίστορ, έκοψε αλυσίδα, έκαψε φλάντζα , έκοψε άξονα, τάφτυσε.!!

Και διάφορα άλλα τέθια που λέει και ο curly η συμπάθειά σου.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.349
Έχει απαντήσει την περασμένη βδομάδα, δεν θυμάμαι αν είναι σ' αυτό το νήμα ή άλλο. Κάτι σε μισό χαμόγελο, μισή φάτσα με χαμόγελο, κάτι τέτοιο τεσπα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.810

Reaction score
1.566
Σοβαρή ερώτηση πείτε μου ότι αυτό είναι το νήμα της χαράς αντί για το εδώ γελάμε;

Δεν μπορεί κάποιοι να θεωρείτε τους εαυτούς σας έστω μουσικόφιλους
και να έχετε τόση άγνοια και ταυτόχρονα τόσο άποψη επί παντός επιστητού.

P

PMC

Guest
Ποιος με επικαλειται;;

Οπως φανταζομαι,θα εχετε βγαλει το συμπερασμα σας για εμενα πλεον και θα εχετε καταλαβει οτι ειμαι open minded και αμεροληπτος.Τι σημαινει αυτο;

Κρινοντας απο την τρεχουσα ερευνα και τις μετα-αναλυσεις αλλα και τις ενστασεις που εχω αντιπαραθετοντας εμπειρικα τις απαντησεις μου,προς το παρων δε μπορω να εκφερω γνωμη υπεροχης...

Οταν ακουσω ενα σωστο πολυκαναλο και το συγκρινω τοτε θα ανεβασω την αποψη μου εδω.Το ιδιο ομως θα ηθελα να γινει και με καποιον που ακροαστηκε ενα καλοστημενο δικαναλο και γοητευτηκε!

Αυτα και απο μενα και απαντω χωρις να εχω διαβασει το θεμα αυτο παρα μονον την προηγουμενη σελιδα.
Γιατι οχι,φιλε μου;

Απλα εχε το νου σου οτι θα ειμαι αυστηρος και ρεαλιστικος κριτης!
Θέλω να πιστεύω πως έχω ακούσει στην ζωή μου από καλό δικαναλο....
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι έχω ακούσει και πολυκαναλο....( με 5 Ηχεια και δυο σαμπ, και όχι εμβυθιστικό...)
Αν ακούς από δικαναλο ,όλα είναι υπέροχα. Ο ηχος εκεί που πρέπει έτσι όπως πρέπει .
Μόλις ακούσεις όμως πολυκαναλα την ίδια μουσική ......τότε νιώθεις σαν στραβός που βρίσκεις το φως σου!!!
Νιώθεις σαν κουφός που έγινε το θαύμα και ξαφνικά άκουσες.
Και φυσικά δεν θες να γυρίσεις ξανά στην προηγούμενη κατάσταση ( την δικαναλη) ούτε για συγκρίσεις.
Δεν υπάρχουν συγκρίσεις. Δεν υπάρχουν.

Κάτι ακόμα ....
Στην πολυκαναλη ακρόαση είναι σαν να κάθεσαι στην θέση του μαέστρου. Ακούς τα βιολιά δεξιά σου. Όχι μπροστά σου . Ο ηχος σε πλημμυρίζει και αυτό σαν εμπειρία είναι μοναδική. Αξίζει κάθε ευρώ.
Post automatically merged:

Ακούς τα βιολιά δεξιά σου.
Χαχαχα.....τα δευτερα,φυσικά......:tongue:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.652
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44