Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.218
Reaction score
78.821
Παρόλο που είναι από μικρόφωνο κάμερας
Τα δικά σου ηχεία άκουσες. Τα δικά σου, να παίζουν αυτό που γράφτηκε, που παίζαν τα Geithain.

Οταν ακούσεις μεγάλα Geithain θα λυπηθείς ολα τα υπόλοιπα. Τα κακόμοιρα.
 

Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
arista σα ναχεις δικιο διμι
Χρηστοεβδομηνταεφταρι μου ,
ηκοψα millie small και my boy lolipop για ν' ακουσω ... που 'ναι το θαμα δηλ. ?
ασε τη μουσικη - που αμα ακουσει η αιγα στο φραχτο δα τσι κοπει το γαλα ...
:drinks:
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.332
Reaction score
27.597
Τα δικά σου ηχεία άκουσες. Τα δικά σου, να παίζουν αυτό που γράφτηκε, που παίζαν τα Geithain.

Οταν ακούσεις μεγάλα Geithain θα λυπηθείς ολα τα υπόλοιπα. Τα κακόμοιρα.
Βρε το ξέρω, αυτό εννοείται.

Αλλά και πάλι, αν με το μικρόφωνο της κάμερας μετά από τη συμπίεση σε mp3 και πάλι είναι ουάου.
Μία ιδέα, έτσι ένα 1% για να γελάσουμε, την παίρνεις, φαντάζομαι.
 





dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Μηνύματα
4.785
Reaction score
11.020
Παντα μαθαινεις κατι χρήσιμο απο τα σαιτς σοβαρων εταιριων ακομη και αν δεν μπορεις να αγορασεις τα προϊόντα τους. Στην προκειμένη περιπτωση, την ελαχιστη και μεγιστη αποσταση ακροασης σε συνάντηση με το μεγεθος του γουφερ και πως αυτη μεταβάλλεται, θεωρωντας δεδομενο crossover, αν το γουφερ ειναι ομοαξονικο με τις υπολοιπες μοναδες. Δειτε πως μειωνεται η ελαχιστη αποσταση ακροασης και πως, προφανως, δεν αλλαζει η μεγιστη.
 






Μηνύματα
539
Reaction score
1.203
Θα προηγηθεί επίσκεψη στην Γερμανία στο εργοστάσιο για να τα δω ολα απο κοντά, να συζητήσω με τους υπεύθυνους τις αναγκες του συγκεκριμένου χωρου που θα έχω, και θα ψωνίσω απο εκεί.
Αν και οταν παρεις τετοια αποφαση, θελεις παρεα; 8-)
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Εγώ θέλω τα 811K. :cry:

Ακόμα κλαίω απο το τραύμα που μου προκάλεσαν στο Μόναχο. Δεν μπορει κανεις να φανταστεί μόνο απο τις περιγραφές μας το μέγεθος του σοκ που υποστήκαμε. :o

Αν ειχα το διαθέσιμο μπατζετ, και χώρο 8Χ8 μια χαρά θα τα βόλευα, στα 3.5m απόσταση. Μόνο έτσι θα μπορούσα να ξεπεράσω εκείνη την οδυνηρή εμπειρία.

Για μικρότερους χώρους, θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτο:

Δεν με βλέπω να κάνω αλλαγές ηχείων, και δεν θέλω να δώσω μια πενηνταρού περίπου. Βαριέμαι κιολας. Μόνο αν παω σε αλλο σπίτι και αναγκαστικά στηθούν ολα απο την αρχή. Αν όμως γίνει κατι τέτοιο, η Geithain θα είναι μονόδρομος. Θα προηγηθεί επίσκεψη στην Γερμανία στο εργοστάσιο για να τα δω ολα απο κοντά, να συζητήσω με τους υπεύθυνους τις αναγκες του συγκεκριμένου χωρου που θα έχω, και θα ψωνίσω απο εκεί.

Ξαναλέω: οποιος δεν εχει ακούσει, δεν καταλαβαίνει το θέμα με το Geithain. Καλά και τα pdf, αν ξέρεις να τα διαβάσεις καταλαβαίνεις τα πλεονεκτήματα του καρδιοειδούς, αλλά μόνο αν ακούσεις αποκτας αντίληψη του μεγέθους του πλεονεκτήματος.
Έχω σκεφτεί έναν πρωτότυπο ΄΄σωφρονισμό΄΄ για σένα και τον Ear...Να προμηθευόμουν ένα ζεύγος Gethard και να περιέγραφα ύστερα πόσο συγκλονιστικά θ'ακούγονταν σε δικάναλο τα...downmix από διάφορα πολυκαναλικά master. :roflmao:
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.028
Reaction score
124.482
Να προμηθευόμουν ένα ζεύγος Gethard
Προσωπικά, αν προμηθευομουν εν ζεύγος Γκέρχαρντ, πριν τα συνδέσω στο σεταπ, θα περίμενα υπομονετικά να έρθει τουλάχιστον το ...τρίτο τεμάχιο. ;)

Όποτε κι αν ήταν αυτό. ;)

Είναι αδύνατο να σας περιγράψω το άκουσμα από το κογιανισκάτσι. Αδύνατο. Πρώτη φορά το άκουσα ουσιαστικά. (Βεβαίως, από την εποχή που το είχα μόνο σε δίσκο βινυλίου είχε παίξει πολλές εκατοντάδες φορές...)
 




hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.957
Reaction score
2.890
Καλημέρα σε όλους.

Θεωρώ ότι αυτό που θα αναφέρω πρέπει να λεχθεί σε αυτό το thread λόγω δικαναλοπολυκαλικης κόντρας χιχιχι. Θεωρώ χωρίς να είμαι και κάθετος ότι για να πάρεις καλό πολύκαναλο ήχο πρέπει ν τα σκάσεις. Επίσης αν όχι οι περισσότεροι αλλά σίγουρα πολλοί δεν έχουμε τους AV ενισχυτές να υποστηρίξουν επαρκώς τα X.2 συστήματα για να ακούσουμε την απόλυτη πολυκαναλική εμπειρία. Με αφορμή το παραπάνω εχτές προμηθεύτηκα έναν δικαναλο ενισχυτή από φίλο εδώ στο φόρουμ τον DENON PMA-720EA. Μείωσα το σύστημα στο minimum δηλαδή μόνο το htpc που πολύ πρόσφατα έφτιαξα, το dac μου το UD-501, και το MFI X-10D. Και βεβαίως το 1600mk2 για να μην ξεχνιόμαστε. Ηχεία τα magnat monitor Supreme 1000. Η εμπειρία ήταν μοναδική. Ο ΑV ενισχυτής μου ο VSX-519V που είχα πριν απλά δεν έπαιζ με λίγα λόγια. Η ποιότητα του ήχου για τα αυτιά μου απλά σε άλλα επίπεδα και στην μουσική και σε ταινίες. Και επειδή πάντα βάζω την "πολιτική κουζινα" για δοκιμή και όχι κάποια πολύκαναλη με εφέ, μπορώ να πω ότι ένοιωσα ότι βρισκόμουν μέσα στην ταινία και ας μην με κυκλώναν οι ήχοι του πολύκαναλου. Σκέφτομαι προκταλημένα; ίσως. Πάντως εγώ θεωρώ ότι σύμφωνα με τις οικονομικές μου δυνατότητες έχω πετύχει κάτι πολύ καλό για τα αυτιά μου δικαναλο. Pure hifi stereo που λένε και στα αγγλικά χωρίς πολλά εφέ.

Υ.Γ. Ο DENON (2 Χ 50W) μου φαίνεται πιο δυνατός και καθαρός από τον VSX-519V (5 X 110W). Ο χώρος είναι 40 τετραγωνικά και τα ηχεία είναι τοποθετημένα σε ισοσκελες τρίγωνο με απόσταση τα 2,5 μέτρα από το σημείο ακρόασης και 30 πόντους μακριά από τον τοίχο.

Φιλικά Κωνσταντίνος
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.190
Μηνύματα
2.855.499
Members
37.876
Νεότερο μέλος
grgstrts33
Top