Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.839
Καλύτερα σινεμά με μονοκάναλο βρες.

Τι τα θες τα 2 κανάλια;
1 και καλό!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.370
Πάρε μπλεδόντι και πέτατα τα 8ιντσα!! :p
Είναι σε σήψη, τι τα θές?
Εχω και απ αυτό. 3 τεμάχια, δύο μεσαία και ένα μεγαλούτσικο.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.285
Δεν κατάλαβες!
Δεν είναι το σύστημά του μονοφωνικό. Οι δικές του ταινίες έχουν μονοφωνικό ήχο σκόπιμα!!
"Για να μην αποσπάται η προσοχή μακρυά από την βαθύτερη ουσία των διαλόγων"

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.975
Δεν κατάλαβες!
Δεν είναι το σύστημά του μονοφωνικό. Οι δικές του ταινίες έχουν μονοφωνικό ήχο σκόπιμα!!
"Για να μην αποσπάται η προσοχή μακρυά από την βαθύτερη ουσία των διαλόγων"
ας έβαζε βυζά στο πλάνο....ο ήχος έπρεπε να την πληρώσει? :laugh:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.839
Οι σινεφίλ ξέρουν καλύτερα
Την τύφλα τους δε ξέρουν.

Ο πιο πορωμένος σινεφίλ που γνωρίζω, βλέπει όλες τις νέες ταινίες που βρίσκει και κατεβάζει, σε ένα παλιό λάπτοπ. Κι έχει ένα προβολέα κάπου, προπολεμικό, νομίζω 720 ανάλυση.

Άσε μας κουκλίτσα μου..

Εδώ είναι τεχνικό το θρεντ, όχι καλλιτεχνικό.

Reaction score
3.391
Την τύφλα τους δε ξέρουν.

Ο πιο πορωμένος σινεφίλ που γνωρίζω, βλέπει όλες τις νέες ταινίες που βρίσκει και κατεβάζει, σε ένα παλιό λάπτοπ. Κι έχει ένα προβολέα κάπου, προπολεμικό, νομίζω 720 ανάλυση.

Άσε μας κουκλίτσα μου..

Εδώ είναι τεχνικό το θρεντ, όχι καλλιτεχνικό.
Ναι ξέρω , έναν γνώρισες και έβγαλες τα συμπεράσματά σου για όλο τον κόσμο της τέχνης του κινηματογράφου.

Είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν βλέπεις ούτε καταλαβαίνεις τις ταινίες, μόνο τα ηχητικά εφέ σε ενδιαφέρουν κι αν ακούγεται καλά το σύστημα. Τσιμπάς και τις μπριζόλες σου ακόμα και κρύες :p

Last edited:

Reaction score
3.926
Εχω και απ αυτό. 3 τεμάχια, δύο μεσαία και ένα μεγαλούτσικο.
Ναι, οκ, 5 περίμενα να έχεις. :)
Ας γίνει κατανοητό ότι άλλο ζώο το στερεο(όχι δικάναλο που το αναφέρετε συνέχεια) και άλλο το ιμέρσιβ. Δεν συγκρίνονται. Με την παραδοχή ότι το ιμέρσιβ είναι ποιό εξελιγμένο τεχνολογικά, έχουμε σύντεκνους εδώ μέσα που ακουνε απο δύο κλ@νίδι@ ηχεία και προτάσουν τα στήθη τους για το πολυκάναλο.
Αγαπητοί ιμερσιβάδες αυτή είναι η πραγματικότητα (ανύπαρκτη) που διαμορφώνεται στο μυαλό κάποιων που αισθάνονται μειονεκτικά αν δεν ακολουθήσουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα τεχνολογικής υπεροχής.
Όταν λοιπόν προτείνετε αναφανδόν πάρτε δορυφόρους και σαμπ και έτσι θα ακούτε σίγουρα καλύτερα, σε ανθρώπους που ποτέ δεν άκουσαν καλό ιμέρσιβ σύστημα, εγώ χαμογελάω.
Χαμογελάω γιατί με όποιο τρόπο και να στήσεις ένα σύστημα, το ζητούμενο είναι να σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό δεν αφορά μόνο την τεχνολογία.:drinks:

Reaction score
9.623
1. Απολαμβάνω περισσότερο τις ταινίες με το πολυκαναλο. Τώρα μην μου αναλύσετε πόσο δυσκολεύεται ο εγκέφαλος, γιατί τότε θα πονέσει πραγματικά τα μυαλό μου :biggrin:
2. Απολαμβάνω την στέρεο μουσική περισσότερο με απμιξινγκ.
3. Απολαμβάνω την πολυκαναλη ηχογράφηση, διότι είναι η μόνη που σε τοποθετεί πραγματικά στο κέντρο ενός ηχητικού ημισφαιριου

Το έχω ακούσει με τα αυτάκια μου.
Το να συγκρίνουμε στέρεο με πολυκαναλη μίξη, είναι σαν να συγκρίνουμε μοτοποδήλατο με αυτοκίνητο, ηλεκτρικό μαλιστα:biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.676
Νομιζω οτι ολοι θα ηθελαν ενα ιδανικο πολυκάναλο...αλλα λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν

Παρόλα αυτα σίγουρα πολλοί αναρρωτιούνται γιατι παρά τη σθεναρή υποστήριξή σου στο πολυκάναλο δεν πεταξες οτι δικάναλο έχεις για να πας full force σε πολυκαναλο...
Μου αρέσουν τόσο οι σπαλομπριζόλες όσο και οι μπάμιες και η τακτική κατανάλωση καθενός εξ αυτών συντελεί στο να μη ... βαριέμαι το άλλο με την πάροδο του χρόνου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.839
με όποιο τρόπο και να στήσεις ένα σύστημα, το ζητούμενο είναι να σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό δεν αφορά μόνο την τεχνολογία.
Καθόλου δεν αφορά την τεχνολογία, είναι state of mind.

Πολλοί δυσκολεύονται να "ευχαριστήσουν" τον εαυτό τους ακούγοντας μουσική από Spotify, γιατί τους τρώει την ψυχή ότι ακούν ένα ποταπό MP3.

Πολλοί δεν μπορούν να ευχαριστηθούν ακούγοντας μουσική στο αυτοκίνητο, ή από το κινητό τους. Πρέπει να πάνε να χαϊδεύουν τους δεξερωγωτι γλόμπους στο σεταπ τους.

Η προσωπική ευτυχία δεν έχει σχέση με μηχανήματα, είναι εσωτερική.

Ένα σκατς συνήθως, σε φέρνει στο σωστό δρόμο. Όπως και σοκολάτα, καφές, τσιγάρο, ζάχαρη, ντόπα, και όλα όσα εκλύουν γνωστούς νευροδιαβιβαστές.

ΥΓ.
Όσον αφορά τα μηχανήματα όμως, σαφώς το ιμερσιβ σεταπ τα γ@μ@ει όλα ασάλιωτα, σε τεχνικό επίπεδο πάντα. 😂🤣😁

Από κει και πέρα, τον μπρέτσο τον αρέσουν οι τσουκνίδες και οι μπάμιες, και δε τρώει ψάρια, δε του αρέσουν. Το τι αρέσει στον κάθε μπρέτσο, δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι οι μπάμιες είναι γτπκ και τα ψάρια είναι εξαιρετική τροφή. Τα "αρέσω σας" με τα κουβαδάκια σας και στην παραλία σας.

Reaction score
1.855
Να μαζευτούμε οι δικαναλοι να πλακωθουμε με τους πολυκαναλους να τελειώνουμε;

....την γαμησατε άμα σκάσουν οι δικαναλοι με καλώδια...
Θα πέσουν οι φουρουτεκιες σύννεφο !

Μου αρέσουν τόσο οι σπαλομπριζόλες όσο και οι μπάμιες και η τακτική κατανάλωση καθενός εξ αυτών συντελεί στο να μη ... βαριέμαι το άλλο με την πάροδο του χρόνου.
Καλά είναι και τα λαχανικα, βοηθανε στην τουαλέτα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas