- Reaction score
- 142.844
Αυτά είναι λανθασμένες απόψεις.Καλά είναι και τα λαχανικα, βοηθανε στην τουαλέτα
Αλλά οκ, εδώ θα τα χαλάσουμε;

Αυτά είναι λανθασμένες απόψεις.Καλά είναι και τα λαχανικα, βοηθανε στην τουαλέτα
Α ναι ξέρω εσύ ακούς αυτόν τον γιατρό στα reels που λεει μόνο κρέαςΑυτά είναι λανθασμένες απόψεις.
Αλλά οκ, εδώ θα τα χαλάσουμε;![]()
Άη μαρή ξεκόλα, όλα έχουν γραφτεί, μονόδρομος δεν υπάρχει πουθενά!Καθόλου δεν αφορά την τεχνολογία, είναι state of mind.
Ένα σκατς συνήθως, σε φέρνει στο σωστό δρόμο. Όπως και σοκολάτα, καφές, τσιγάρο, ζάχαρη, ντόπα, και όλα όσα εκλύουν γνωστούς νευροδιαβιβαστές.
ΥΓ.
Όσον αφορά τα μηχανήματα όμως, σαφώς το ιμερσιβ σεταπ τα γ@μ@ει όλα ασάλιωτα, σε τεχνικό επίπεδο πάντα.
Από κει και πέρα, τον μπρέτσο τον αρέσουν οι τσουκνίδες και οι μπάμιες, και δε τρώει ψάρια, δε του αρέσουν. Το τι αρέσει στον κάθε μπρέτσο, δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι οι μπάμιες είναι γτπκ και τα ψάρια είναι εξαιρετική τροφή. Τα "αρέσω σας" με τα κουβαδάκια σας και στην παραλία σας.
Ακούω και αυτόν τον συνάδελφο, κι όχι μόνον αυτόν.Α ναι ξέρω εσύ ακούς αυτόν τον γιατρό στα reels που λεει μόνο κρέας
Θα πρέπει να μας το δείξεις πως το κάνειςΤι να την κάνετε την επιστήμη; Δάχτυλο με σαπούνι όπως τα παλιά αγνά χρόνια…
Δώσε πόνο στους επιστήμονες της συμφοράς.Άντε να ανέβουμε στα 10000€ να δούμε τι θα πει η επιστήμη!!!
View attachment 370578
View attachment 370579
View attachment 370580
View attachment 370581
Για τα "λαϊκά" συστήματα και αρκετά παραπάνω... η επιστήμη αποφάνθηκε![]()
![]()
![]()
![]()
Στις αγγελίες οι προσφορές καταστημάτων, όχι εδωΑκούω και αυτόν τον συνάδελφο, κι όχι μόνον αυτόν.
Εσύ άκου μόνον εμένα.
50€.
πάντα με την επιστήμη! το ΑΙ ξέρει!!!!!
View attachment 370575
View attachment 370576
View attachment 370577
Άντε να ανέβουμε στα 10000€ να δούμε τι θα πει η επιστήμη!!!
View attachment 370578
View attachment 370579
View attachment 370580
View attachment 370581
Για τα "λαϊκά" συστήματα και αρκετά παραπάνω... η επιστήμη αποφάνθηκε![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλει πολλά ιδιαίτερα η αλφαγιώτα για να μπει στο Δημοτικόκαι επειδή υπάρχουν και πιο άνετοι στα λεφτά... πάμε στα 30Κ !
View attachment 370586
View attachment 370587
View attachment 370589
View attachment 370590
οπότε σε βγάλει ο δρόμος…έλα να σου δείξω….θα είμαι τζεντλιΘα πρέπει να μας το δείξεις πως το κάνεις
Θέλες να παίξουμε το πούνε πούνε το δακτυλίδι πούνε πούνε δεν θα το βρεις..οπότε σε βγάλει ο δρόμος…έλα να σου δείξω….θα είμαι τζεντλι
Ποια ηχεία ήταν αυτά ;Άκουγα ένα μπλουζάκι με Κλάπτον και ΒΒΚιγκ σε ένα στέρεο σύστημα καλύτερο και δυστυχώς ακριβότερο από τα Γκριμ και πραγματικά σηκώθηκα όρθιος, όταν άκουσα τη φωνή του Κλαπτον να τερματίζει με πολύ μεγαλύτερο πλούτο -σε κάποιο σημείο- απ ότι στα Γκριμ.
Κατόπιν άκουσα ένα πολύ καλύτερο σύστημα και εκεί πλέον οι διαφορες ήταν χαώδεις και στα επίπεδα των μεσαίων.
Ζήλεψα.
Δεν πειράζει.
Αυτές οι διαφορες θα αποδωθούν και σε ένα καλό πολυκαναλο με μονάδες των τριών χιλιάδων, έ;![]()
Λαμπάτος σέρβερ είναι αυτός. Με λαμπάτες κάρτες ενβίδια...και επειδή υπάρχουν και πιο άνετοι στα λεφτά... πάμε στα 30Κ !
View attachment 370586
View attachment 370587
View attachment 370589
View attachment 370590